Care este situația grevistului Marius Tomozei

Marius Tomozei (32 de ani), a stat pe bancă aproximativ un an de zile, după ce a fost accidentat de Edjouma.

În cest timp, fundaș a avut timp pentru a face o grevă la Săftica. Astfel, Marius Tomozei, Ștefan Fara, Vasile Buhăescu, Alin Dudea și Bogdan Gavrilă au fost scoși din lot. Ultimii patru au plecat de la echipă, însă situația lui Marius Tomozei este una confuză în continuare.

Jucătorului i s-a propus rezilierea pe cale amiabilă, în care să primească și o sumă consistentă de bani, salarii restante, însă până acum nu s-a ajuns la o înțelegere, deoarece jucătorul cere și o sumă de 4.000 de euro pentru a deconta cheltuielile cu recuperarea medicală, post operația de refacere a ligamentelor încrucișate.

Odată ce nu s-a ajuns la o înțelegere pentru reziliere contractuală, jucătorul se antrenează cu juniorii. Legea nu mai permite practica prin care jucătorii erau trimiși să se antreneze separat.

David Țone revine în Ștefan cel Mare

Crescu de Dinamo, David Țone, fundașul central de doar 17 ani, a revenit în Ștefan cel Mare, după ce s-a liniștit mental în perioada vacanței de iarnă.

Alungat din echipă, ”puștiul-răzvrătit”, a ajuns să lingă acolo unde a scuipat. După ce tehnicianul lui Dinamo, și-a exprimat părere despre evoluția lui Țone și neutilizare sa în echipa, fundașul central a făcut mai multe declarații, pe care le veți găsi la finalul articolului.

Potrivit unui trust de presă, David Țone a revenit la Săftica, după discuțiile purtate cu Vlad Iacob și Ovidiu Burcă. În acest context, jucătorul lui Dinamo a oferit și o primă reacție.

”Eu m-am întors din SUA și am avut o lună în care m-am gândit ce vreau să fac.

Am apelat la Dinamo, ei sunt obligați să mă primească la antrenament până la vară, când îmi expiră contractul. Am fost la birou și am vorbit cu Vlad Iacob. El mi-a zis să mă întorc la echipă, dar să vorbesc și cu Ovidiu Burcă, să vadă dacă m-am schimbat. Am fost de acord să mă antrenez.

Totuși, planurile mele s-au schimbat între timp. M-au chemat, însă, recent la antrenament. I-am spus domnului antrenor direct că îl stimez foarte mult. Și pe dânsul, și pe domnul Iacob, sunt niște persoane extraordinare.

Îmi pare rău că-l pierd pe Ovidiu Burcă ca antrenor. Nu e vorba nici de probleme financiare sau de probleme cu alți jucători. Totuși, nu-mi doresc să mă duc acolo, nu vreau să mai joc pentru Dinamo, problemele mele nu sunt de ieri, de azi.

Singurul lucru pe care-l vreau e să plec. Am vrut să-mi închei contractul pe cale amiabilă când am fost să discut cu domnul Iacob. Nu a fost de acord. Nu m-au lăsat să plec nici împrumut. Ar fi creat un precedent. Impresarul meu ar fi vrut să dea în judecată clubul, dar i-am zis că nu are rost.

Acum mă duc și mă antrenez cu juniorii până la vară, la Liga de Tineret, la domnul Augustin. Nu cred că se pune problema să fiu chemat la seniori, dacă e nevoie, după conversația pe care am avut-o. Mi-am spus punctul de vedere foarte clar, iar domnul Burcă părea nemulțumit. Dacă joc fotbal fără drag, degeaba joc. Am ceva discuții de afară, pe parte de bursă sportivă, din SUA, dar pentru vară”, a spus David Țone.

Administratorul lui Dinamo, Vlad Iacob ne-a confirmat că David Țone s-a întors la antrenamente, dar la echipa de juniori.

Astfel, din acest moment, până când îi expiră contractul cu Dinamo se antrenează cu echipa antrenată de Ionel Augustin de la Liga de Tineret.

Dinamo se bate la play-off!

În 2023, Dinamo va juca două meciuri ”acasă”, cu ultimele două clasate, Unirea Constanța și Politehnica Timișoara, și un singur meci în deplasare, cu CSC 1599 Șelimbăr, unde antrenor este Claudiu Niculescu.

Dinamo are 24 de puncte și este la un singur punct distanță de următoarea clasată, Csikszereda Miercurea Ciuc. Gloria Buzău este pe locul șase, cu 26 de puncte, iar Unirea Dej ocupă locul cinci, cu 27 de puncte și fără victorie în ultimele cinci etape.

Iată, mai jos, adversarii dinamoviștilor în perioada de pregătire:

18 februarie: FC Brașov.

Meciuri jucate de Dinamo:

Dinamo – CS Păulești 0 – 0;

Dinamo – CSO Plopeni 1 – 1;

Progresul Spartac – Dinamo (anulat);

Dinamo – CSM Slatina (anulat);

Dinamo – Gloria Buzău (anulat);

Dinamo – CS Blejoi 5 – 0;

Muscelul Câmpulung Elite – Dinamo 0 – 3;

Unirea Slobozia – Dinamo 2 – 0;

Dinamo – Farul 2 Constanța 0 – 0.

Dinamo, a ales Săftica și Buftea

Ovidiu Burcă a explicat de ce preferă ca antrenamentele să nu se desfășoare în baza de pregătire de la Săftica:

”Vom rămâne pe plan local, vom rămâne la Săftica. Începând de săptămâna această vor veni și ploi, e diferență între temperaturile dintre noapte și zi. Tot ce am făcut, să dăm cu îngrășământ pe teren, am distruge total gazonul dacă am face antrenamente la Săftica. Va fi îngheț în primele ore ale dimineții, varianta cea mai viabilă este să facem pe teren sintetic.

Am discutat pentru Buftea, antrenamentele tehnico-tactice vor fi la Buftea, partidele amicale încercăm să le facem pe terenuri sintetice. La Buftea este un teren de nouă generație, de bună calitate. La volumul de antrenamente din această perioadă, suprafața de teren este foarte importantă. Nu este bine să schimbi suprafețele de teren, orice schimbare deasă, poate să aducă accidentări dese, cum ar fi tendinita”, a explicat Ovidiu Burcă.

CITESTE SI:

Dusan Uhrin întoarce armele către Dinamo: ”Vă rugăm să constatați”

Volei I Dinamo în drum spre TITLU! ”Trebuie să jucăm cel mai bun volei al nostru”

Repatriere la Dinamo!

Un gând despre &8222;Care este situația grevistului Marius Tomozei&8221;

Lasă un răspuns