Handbal I Xavier Pascual, mulțumit de victoria cu danezii de la GOG

Campioana la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a învins joi, pe teren propriu, formaţia daneză GOG, scor 30-27 (14-13), în etapa a 13-a, penultima, din grupa A a Ligii Campionilor Machineseeker. Ambele echipe sunt deja calificate în optimile competiţiei.

”Dulăii” au condus aproape pe toată durata partidei, având în Ante Kuduz cel mai bun marcator din sala Polivalentă din București. Croatul a punctat de 9 ori fiind secondat de cehul Kasparek, autor a 6 goluri.

De partea cealaltă s-a remarcat Pedersen care şi-a trecut în cont 6 reuşite. Au fost însă în zadar, pentru că roş-albii au avut în portarul Saied o adevărat pilon de rezistenţă. Intervenţiile sale i-au exasperat pe nordici care le-au cedat dinamoviştilor poziţia a 4-a în grupă, înaintea partidelor de săptămâna viitoare, care vor stabili ierarhia finală.

Video I Saeid Heidarirad, parade senzaționale în meciul cu GOG

@doar_dinamo_official

Nu toți eroii dau goluri I Saeid Heidarirad, a fost senzațional în meciul săptămânii EHF Champions League. Cu 15 parade în poarta lui Dinamo, ”The King” a avut o contribuție importantă în victoria ”dulăilor” cu GOG, scor 30-27.

♬ original sound – Doar_Dinamo_Official – Doar Dinamo Official

Antrenorul lui Dinamo, Xavier Pascual a fost mulțumit la finalul partidei:

”Sunt mulțumit, am adunat treisprezece puncte și avem un sezon fantastic. Poate nu a fost cel mai bun meci din acest parcurs pentru că jucătorii care au evoluat la CM sunt obosiți sau accidentați și avem nevoie de timp să-i recuperăm.

Echipa a fost inteligentă, a alergat când a fost necesar și a crescut ritmul când era nevoie, dar cel mai important e că am luat cele două puncte”, a spus Pascual.

A fost nebunie în Sala Polivalenta, atât pe parchet cât și în tribune. Cristina Neagu și handbalistele de la CSM București au fost la partidă, iar prezența lor nu a trecut neobservată. Prilej pentru fanii lui Dinamo să o aplaude pe cea mai bună jucătoare a lumii în patru rânduri.

Xavi Pascual a observat și importanța faptului că Sala Polivalentă s-a umplut, iar suporterii și-au încurajat echipa din primul până în ultimul minut. În plus catalanul a observat și cum s-a bucurat Cristina Neagu, prezentă la meci, când a fost aplaudată de cei din galeria dinamovistă.

”Eu sunt fericit că fanii au avut momentul acela în care au aplaudat-o pe Cristina, cred că a fost un detaliu important. Ea e apreciată de toată lumea. Dacă nu poate juca împotriva Rapidului o poate face contra noastră. Ahh, nu, că nu avem echipă de fete”, a spus glumind Xavi Pascual.

El a subliniat și importanța spectatorilor la astfel de partide: ”Fanii au ajutat echipa în momentele grele. E bine când sala se umple pentru handbal, așa cum a fost la Cupa României la feminin.

Nu e doar pentru un meci și pentru o echipă. Iubim handbalul! Pentru o persoană ca mine e plăcut să vezi o sală plină și toată lumea fericită să vină la sală”, a subliniat tehnicianul spaniol în vârstă de 54 de ani.

Video I PLAYER OF THE MATCH – Ante Kuduz

@doar_dinamo_official

PLAYER OF THE MATCH! Ante Kuduz a fost declarat de către forul EHF, cel mai bun jucător al duelului dintre Dinamo și GOG (30-27) 🔥 9 goluri și 3 pase decisive

♬ original sound – Doar_Dinamo_Official – Doar Dinamo Official

CITESTE SI:

Sondaj I DDB: ”Câinilor, avem o dilemă”

Momente fabuloase în Sala Polivalentă! Cristina Neagu, sprijinită de suporterii dinamoviști

Video I „Dulăii”, o nouă victorie în Champions League

Lasă un răspuns