David Popovici, lămuriri cu privire la planurile sale de viitor: ”Vă sunt dator cu un răspuns”

David Popovici (18 ani), campionul mondial și european la înot, a dezvăluit ce planuri are pentru viitorul apropiat.

David Popovici a notat, vineri, într-un mesaj postat pe Facebook, că vrea să se implice mai mult în cauze sociale, pe lângă sport, școală și timpul petrecut alături de apropiați.

Anul 2023 se anunță unul încărcat pentru David Popovici. Pe lângă sesiunile de antrenament pentru Campionatul Mondial din Japonia, unde va lupta pentru a-și apăra titlurile la 100 și 200m liber, va trebui să se concentreze și pentru BAC și admiterea la facultate.

David Popovici: ”Vă sunt dator cu un răspuns”

”Consider că în ultimele săptămâni nu am fost foarte clar cu privire la planurile mele de viitor și cred că vă sunt dator cu un răspuns. Îmi voi împărți energia între cele de suflet (familie, prieteni), studii și sport. Toate trei sunt foarte importante pentru mine, ca să pot crește ca om și să simt că fac ceea ce îmi place, ceea ce mă pasionează, dar și ceea ce trebuie.

Familia e cea mai importantă, creșterea profesională e importantă, iar sportului îi sunt dator cu sinceritate și înțelegere. Totodată, mă voi implica mai mult în cauze sociale în perioada următoare. Îmi doresc foarte mult să avem succes ca țară și ca oameni, vreau să văd cât mai mulți români fericiți și sănătoși.

Simt nevoia să mă implic mai mult, trebuie să ajutăm România cu povești de succes, dar și cu speranța că fiecare poate reuși și poate trece cu bine peste orice. Să ne sprijinim unii pe alții, e important. Ținem aproape!”, a transmis David Popovici pe Facebook.

David Popovici vrea o medalie la Jocurile Olimpice de la Paris

La începutul anului 2023, David Popovici declara că își dorește să câștige cel puțin o medalie la Jocurile Olimpice de la Paris care vor avea loc în 2024: ”La 16 ani am reuşit să mă calific la Jocurile Olimpice, aşa cum mi-am dorit de când eram mic. Chiar la 11 ani am avut un tort cu cercurile olimpice şi Jocurile Olimpice 2020. Deci mi-am îndeplinit visul de a participa, acum, după experienţa de acolo, sigur că îmi doresc cel puţin o medalie la Jocurile Olimpice de la Paris”, a spus David Popovici.

CITESTE SI:

Handbal I Veste bună pentru Xavier Pascual înaintea optimilor Ligii Campionilor

Oficial I S-a vândut Dinamo Bucureşti! Comunicatul emis de club

Prima reacție a noului acționar a lui Dinamo. Când se va oficializa tranzacția

Lasă un răspuns