Întâlnire între dinamoviști la Săftica: ”Aveți meciuri la mâna voastră”

Dinamo va întâlni Unirea Constanța în prima etapă programată în 2023 din Liga 2, iar duelul, sub semnul întrebării o bună perioadă, se va disputa, luni, 27 februarie, de la ora 17:00, pe stadionul ”Arcul de Triumf”.

Ultimul antrenament dinaintea reluării campionatului s-a desfășurat cu porțiile deschise. Decizie luată de antrenorul ”câinilor”, Ovidiu Burcă. Această decizie a fost luată ca urmare a faptului că partidele amicale din perioada de pregătire din iarnă, s-au disputat cu porțiile închise.

Cu două zile înaintea acestei partide, suporterii au mers la Săftica să discute cu jucătorii în contextul meciurilor următoare din Liga 2, decisive pentru accederea în play-off-ul de promovare.

Imediat după ce s-a terminat antrenamentul de sâmbătă, început în jurul orei 11:30, Ovidiu Burcă și-a dat ok-ul și aproximativ 300 de suporteri dinamoviști și-au făcut apariția. Aceștia au salutat stafful și pe elevii lui Ovidiu Burcă, apoi s-au strâns într-un cerc.

Dinamoviștii au ținut să le transmită jucătorilor că vor fi alături de ei în continuare, chiar și pe stadionul ”Arcul de Triumf” și că vor încerca să facă eforturi și pentru a le fi alături și în deplasări.

”Suntem acolo, pe «Arcul de Triumf», facem eforturi să venim și la Sibiu. Aveți meciuri la mâna voastră. Vremuri grele, sper să se concretizeze alte condiții, pe toate planurile. Nici noi nu putem susține continuu echipa. Ne pare rău că nu am putut oferi condiții mai bune”, a fost mesajul suporterilor.

”Băieții sunt mândri că poartă tricoul lui Dinamo. Suntem optimiști și sper să vă facem fericiți”, a transmis și Ovidiu Burcă.

Tot evenimentul a avut loc într-un ton pozitiv. După discuțiile avute, suporterii și jucătorii au cântat împreună.

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul Unirea

Dinamo va întâlni Unirea Constanța în prima etapă programată în 2023 din Liga 2, iar duelul, sub semnul întrebării o bună perioadă, se va disputa, luni, 27 februarie, de la ora 17:00.

Într-un final, s-au pus în vânzare biletele online pentru partida Dinamo – Unirea Constanța.

Biletele pentru partida de pe stadionul ”Arcul de Triumf”, dintre Dinamo București și Unirea Constanța, se pot achiziționa începând de astăzi, de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Vip: 100 lei;

Tribuna 1 : 60 lei;

Tribuna 2: 40 lei;

Peluze : 20 lei;

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Arcul de Triumf”.

Programul caselor de bilete:

Vineri (24/02)

Interval orar: 16:00 – 19:00

Sâmbătă (25/02)

Interval orar: 10:00 – 14:00

Luni (27/02)

Interval orar: 12:30 – 17:45

Ovidiu Burcă anunță asaltul la play-off

Înaintea partidei, Ovidiu Burcă anunță că este foarte mulțumit de nivelul echipei și a dezvăluit are este starea de spirit din cadrul vestiarului.

Tehnicianul lui Dinamo le propune elevilor săi, trei victorii din ultimele trei partide ale sezonului regular și a abordat și situațiile lui Alin Buleică și Antonio Bordușanu.

”Sincer a fost o perioadă lungă de pregătire, nici mie, nici colaboratorilor, nici jucătorilor nu ne plac perioadele acestea, acestea sunt calendarele. A fost o perioada bună, am acumulat din toate punctele de vedere, am acumulat tactic, fizic, dar și că grup simt că suntem bine, sunt conectați jucătorii, cred că suntem pregătiți.

Întotdeauna se poate mai bine, întotdeauna ne dorim că programul, adversarii să fie mai buni, condițiile, dar trebuie să te mulțumești cu ce ai. Am găsit niste adversari în așa fel încât să creștem intensitatea de la meci la meci, cu Brașov a fost un meci bun, am găsit și iarba, contează foarte mult, nu făcusem antrenamente pe iarba. Am început să îi bagăm pe băieți pe iarbă, e diferență mare intre sintetic și iarba naturală. A fost o perioada bună și suntem pregătiți.

Temporar ne antrenam la Buftea, am vrut să protejăm gazonul de la Saftica, în ultimii ani nu s-au făcut lucrări acolo, dacă intram acum, riscam să îl stricăm pentru tot anul. Am făcut acest compromis, săptămâna asta sperăm să intram pe el sâmbătă, s-a mai uscat, este destul de bine, gazonul de la Saftica arată destul de bine și vom intra acolo.

Îmi dă speranțe aceasta perioadă, nu am avut foarte timp la dispoziție, am făcut lucrurile din mers, am avut o planificare bună a acestei perioade, am avut timp să reglăm. Chiar dacă am terminat sezonul bine, am continuat cu lucrurile făcute bine, am reparat ceea ce nu a mers așa cum ne-am fi dorit. Perioada asta de 2 luni ne-a ajutat să facem finisaje din punct de vedere al planului tactic, să creștem ca și grup.

Fotbalul e stare de spirit, până să ajungem să vorbim de tactică, de numere cel mai important la o echipă este starea de spirit pe care trebuie să o creezi. Chiar daca perioada a debutat cum nu mi-aș fi dorit, acele probleme întâmpinate ne-au arătat că avem niste lipsuri. Am insistat pe coeziunea grupului, pe ceea ce își dorește clubul, suporterii, sunt mult mai încrezător, perioada asta am crescut, atât că grup, dar și din punct de vedere tehnico-tactic.

Ne bucură foarte tare că mergem pe Arcul de Triumf, sper și sunt convins că fanii vor veni alaturi de noi, nu ne-am văzut o perioada lungă, le-a fost dor să vadă echipa. E un aspect pozitiv pe care îl așteptăm de mult timp. Întâlnim o echipă pe care nu o cunoaștem foarte bine, ce am încercat să facem din prima zi, să cream o atitudine care să nu depindă de adversari, cei mai mari adversari suntem noi, am încercat să avem concentrarea nu în funcție de adversar.

Întotdeauna cei mai mari adversari suntem noi, am încercat să avem atitudinea aceiași, nu stăm să ne gândim pe cine întâlnim, încercăm să ne focalizăm pe ce avem noi de făcut. Trebuie să avem intensitate ridicată, avem trei meciuri ca trei finale, trebuie să scoatem maxim. Prima finală e cu Unirea Constanța, trebuie să ajungem la ora meciului la nivel maxim din toate punctele de vedere. Vom vedea la ora meciului pe cine întâlnim.

Așteptările ar fi să le câștigăm și să ne calificăm în play-off, cred că am făcut în prima parte imposibilul, a fost un obiectiv intermediar ca la finalul primei părți să fim cât mai aproape, să putem spera că după să putem accede în play-off. Ne dorim să fim acolo, orice este posibil, celelalte două meciuri întâlnim echipe întărite, le vom vedea și în prima etapă. Așteptările sunt să ne calificam în play-off. Orice este posibil în fotbal.

Mesajul meu pentru fani este să fie alaturi de noi , de Dinamo, în orice circumstanță, vom face absolut totul să accedem în play-ff, meci de meci să plece de pe stadion cu sentimentul de mândrie și mulțumire că echipa prestează un joc de buna calitate. Așa cum au făcut în prima parte, o să ne luptăm pentru fiecare minge, o să reușim împreună”, a declarat Ovidiu Burcă în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști ”Dinamo 7/9” de la playsport.ro.

Ce se întâmplă cu Alin Buleică și Bordușanu

Ovidiu Burcă speră ca Alin Buleică și Bordușanu să revină mai repede alături de lot, dar recunoaște că nu va forța revenirea acestora.

”Vă spun sincer că nu îmi fac planuri, prefer să fie lucrurile atât de bine încât în martie și aprilie să se antreneze cu noi. Ei vin după niste accidentări serioase, ruptrui de ligamente încrucișate, toată lumea spune că recuperarea este de 6 luni plus alfa.

Acel alfa nu se știe, diferă, poate să fie o săptămână, doua, trei. Ați văzut, Ianis Hagi a revenit după un an de zile, fiecare are organismul diferit, nu se potrivește pentru fiecare. Ei merg foarte bine, nu ne-am așteptat că pot fi atât de bine, dar ne e teama să planificăm, vom vedea din aproape în aproape. Sperăm să fie așa în continuare, să îi vedem în martie, aprilie, să ne bazam pe ei”, a mai spus Ovidiu Burcă.

Dinamo, la două puncte de play-off-ul Ligii 2

Pe locul 8 se află Dinamo în Liga 2, cu 24 de puncte, la două puncte de ocupanta locului 6, Gloria Buzău. Însă, e la distanță de numai trei puncte de locul 13, Viitorul Pandurii, astfel că echipa antrenată de Ovidiu Burcă poate pica poziții bune în cazul în care nu va reuși să obțină toate punctele în rundele rămase de jucat în 2023, în sezonul regular.

Primul duel oficial din 2023 va fi cu Unirea Constanța pentru Dinamo, pe teren propriu, iar apoi va mai juca împotriva CS Comunal Șelimbăr, în deplasare, și cu Poli Timișoara, acasă. Ulterior, echipele din Liga 2 vor fi împărțite în grupe de play-off și play-out.

CITESTE SI:

A fost stabilit programul meciului Șelimbăr – Dinamo

Dorin Șerdean, detalii despre datoriile existente după ce a cedat acțiunile de la Dinamo

Baschet I Dinamo mută pe piața transferurilor și aduce în Ștefan cel Mare un conducător de joc american

Lasă un răspuns