Dinamo București – Unirea Constanța. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Dinamo începe astăzi asaltul pentru play-off-ul Ligii 2 cu un meci cu Unirea Constanța care se joacă pe Stadionul ”Arcul de Triumf” începând cu ora 17:00.

Cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat, Dinamo București are șanse mari să îndeplinească obiectivul. Momentan ocupa locul nouă în clasament, cu 24 de puncte, fiind la doar trei lungimi de TOP 6. Ce-i drept, are cu un meci mai puțin disputat față de echipele aflate pe primele poziții, iar în cazul unui succes la scor va urca pe locurile de play-off.

Dinamo, care de scurt timp are un nou acționar majoritar, Red&White 2022 Management, va juca în ultimele etape ale sezonului regular cu Unirea Constanța (etapa 17), CS Comunal Șelimbăr (etapa 18) și Poli Timișoara (etapa 19).

PRIMUL 11 TRIMIS DE OVIDIU BURCĂ ÎN TEREN!

Dinamo: Oncescu, Moura, Giafer, Patriche, Șerban, Iglesias, N. Roșu, I. Roșu, Borcea, Ghezali, Bani

Rezerve: Dujmovic, Demici, Țîră, D. Irimia, Cune, A. Irimia, Larrucea, Delciu, Florescu

Partida Dinamo București – Unirea Constanța, va fi arbitrată de Buzarnescu Dan Stefan, ajutat de Vişan Florian Alexandru și Zamfir Doru.

Ovidiu Burcă anunță asaltul la play-off

Înaintea partidei, Ovidiu Burcă anunță că este foarte mulțumit de nivelul echipei și a dezvăluit are este starea de spirit din cadrul vestiarului.

Tehnicianul lui Dinamo le propune elevilor săi, trei victorii din ultimele trei partide ale sezonului regular și a abordat și situațiile lui Alin Buleică și Antonio Bordușanu.

”Sincer a fost o perioadă lungă de pregătire, nici mie, nici colaboratorilor, nici jucătorilor nu ne plac perioadele acestea, acestea sunt calendarele. A fost o perioada bună, am acumulat din toate punctele de vedere, am acumulat tactic, fizic, dar și că grup simt că suntem bine, sunt conectați jucătorii, cred că suntem pregătiți.

Întotdeauna se poate mai bine, întotdeauna ne dorim că programul, adversarii să fie mai buni, condițiile, dar trebuie să te mulțumești cu ce ai. Am găsit niste adversari în așa fel încât să creștem intensitatea de la meci la meci, cu Brașov a fost un meci bun, am găsit și iarba, contează foarte mult, nu făcusem antrenamente pe iarba. Am început să îi bagăm pe băieți pe iarbă, e diferență mare intre sintetic și iarba naturală. A fost o perioada bună și suntem pregătiți.

Temporar ne antrenam la Buftea, am vrut să protejăm gazonul de la Saftica, în ultimii ani nu s-au făcut lucrări acolo, dacă intram acum, riscam să îl stricăm pentru tot anul. Am făcut acest compromis, săptămâna asta sperăm să intram pe el sâmbătă, s-a mai uscat, este destul de bine, gazonul de la Saftica arată destul de bine și vom intra acolo.

Îmi dă speranțe aceasta perioadă, nu am avut foarte timp la dispoziție, am făcut lucrurile din mers, am avut o planificare bună a acestei perioade, am avut timp să reglăm. Chiar dacă am terminat sezonul bine, am continuat cu lucrurile făcute bine, am reparat ceea ce nu a mers așa cum ne-am fi dorit. Perioada asta de 2 luni ne-a ajutat să facem finisaje din punct de vedere al planului tactic, să creștem ca și grup.

Fotbalul e stare de spirit, până să ajungem să vorbim de tactică, de numere cel mai important la o echipă este starea de spirit pe care trebuie să o creezi. Chiar daca perioada a debutat cum nu mi-aș fi dorit, acele probleme întâmpinate ne-au arătat că avem niste lipsuri. Am insistat pe coeziunea grupului, pe ceea ce își dorește clubul, suporterii, sunt mult mai încrezător, perioada asta am crescut, atât că grup, dar și din punct de vedere tehnico-tactic.

Ne bucură foarte tare că mergem pe Arcul de Triumf, sper și sunt convins că fanii vor veni alaturi de noi, nu ne-am văzut o perioada lungă, le-a fost dor să vadă echipa. E un aspect pozitiv pe care îl așteptăm de mult timp. Întâlnim o echipă pe care nu o cunoaștem foarte bine, ce am încercat să facem din prima zi, să cream o atitudine care să nu depindă de adversari, cei mai mari adversari suntem noi, am încercat să avem concentrarea nu în funcție de adversar.

Întotdeauna cei mai mari adversari suntem noi, am încercat să avem atitudinea aceiași, nu stăm să ne gândim pe cine întâlnim, încercăm să ne focalizăm pe ce avem noi de făcut. Trebuie să avem intensitate ridicată, avem trei meciuri ca trei finale, trebuie să scoatem maxim. Prima finală e cu Unirea Constanța, trebuie să ajungem la ora meciului la nivel maxim din toate punctele de vedere. Vom vedea la ora meciului pe cine întâlnim.

Așteptările ar fi să le câștigăm și să ne calificăm în play-off, cred că am făcut în prima parte imposibilul, a fost un obiectiv intermediar ca la finalul primei părți să fim cât mai aproape, să putem spera că după să putem accede în play-off. Ne dorim să fim acolo, orice este posibil, celelalte două meciuri întâlnim echipe întărite, le vom vedea și în prima etapă. Așteptările sunt să ne calificam în play-off. Orice este posibil în fotbal.

Mesajul meu pentru fani este să fie alaturi de noi , de Dinamo, în orice circumstanță, vom face absolut totul să accedem în play-ff, meci de meci să plece de pe stadion cu sentimentul de mândrie și mulțumire că echipa prestează un joc de buna calitate. Așa cum au făcut în prima parte, o să ne luptăm pentru fiecare minge, o să reușim împreună”, a declarat Ovidiu Burcă.

Bilete pentru meciul cu Unirea

Biletele pentru partida de pe stadionul ”Arcul de Triumf”, dintre Dinamo București și Unirea Constanța, se pot achiziționa începând de astăzi, de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Vip: 100 lei;

Tribuna 1 : 60 lei;

Tribuna 2: 40 lei;

Peluze : 20 lei;

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Arcul de Triumf”.

Programul caselor de bilete:

Luni (27/02)

Interval orar: 12:30 – 17:45

CITESTE SI:

Noul investitor de la Dinamo, anunț după preluarea clubului: ”Nou plan constituie o prioritate”

Florin Prunea cere răbdare după anunțul că Dorin Șerdean a cedat pachetul majoritar de acțiuni

Avancronică I Dinamo București – Unirea Constanța

Publicitate

2 gânduri despre &8222;Dinamo București – Unirea Constanța. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s