Noul investitor de la Dinamo, anunț după preluarea clubului: ”Nou plan constituie o prioritate”

Dorin Șerdean și-a cedat pachetul majoritar de acțiuni ale lui Dinamo către societatea Red&White 2022 Management.

Andrei Nicolescu, unul dintre noii acționari ai lui Dinamo, a vorbit despre implicarea sa la clubul din Ștefan cel Mare.

Avocatul care deține 60 la sută din Red&White 2022 Management, trasează planurile pe care le are, împreună cu Eugen Voicu, la Dinamo. Fost vicepreședinte la Rapid, Nicolescu spune că nu mai are nicio implicare în cadrul Academia Rapid și a dat detalii despre planul pe care îl are la Dinamo și cum își dorește să repună clubul pe linia de plutire.

“Nu pot avansa cifre (n.r. despre suma pe care e gata să investească rapid). Suntem în plină analiză. Pe termen scurt, cel mai important obiectiv al nostru îl reprezintă finalizarea și aprobarea unui plan nou în Adunarea creditorilor.

In paralel, vom relaționa cu toți creditorii noștri pentru a rezolva, în timp util, problemele legate de licență. Totodată, vom realiza și o radiografie a clubului din punct de vedere administrativ pentru a-l reorganiza pe baze moderne, eficiente, profesioniste.

Așa cum am anunțat și în comunicatul recent, elaborarea și aprobarea unui nou plan constituie o prioritate imediată. Sigur, întelegeți că detaliile acestui proiect trebuie foarte atent gândite, pregătite. Și este nevoie să plecăm de la realități, nu de la dorințe ideale”, a spus Andrei Nicolescu.

“Ne preocupă concret acest aspect, vom discuta cu toți cei direct implicați și, ulterior, vom comunica și public. Transparent, oficial. Nici eu, nici Eugen nu incurajăm zvonistica, jumatățile de adevăruri împachetate cu jumătăti de minciuni, rostogolite pe surse și transformate în argumente la negocieri.

Cu siguranță vom coopta și alți antreprenori! E un drum firesc, anunțat, de altfel, și în comunicat. Cred că e util să fac o precizare: nu cautăm, nu ne asteptăm, nu visăm la finanțatori’. Da, vă rog, să puneți și ghilimelele.

Nu ne imaginăm că vor apărea persoane exotice care să reverse râuri de bani. Nu au apărut și nu s-au revărsat până acum, n-o vor face nici de acum înainte. Și e firesc. Pentru că oamenii care au muncit banii, nu-i revarsă… investesc!

Cu cap, cu planuri de afaceri, cu etape concrete și criterii bine definite. Astfel de parteneri ne dorim la Dinamo pentru a putea construi sănătos, temeinic și pe termen lung”, a mai spus Andrei Nicolescu, pentru Prosport.

Soarta calificării în play-off se află acum doar în mâinile lui Dinamo

Dinamo începe luni asaltul pentru play-off-ul Ligii 2 cu un meci cu Unirea Constanța care se joacă pe Stadionul ”Arcul de Triumf” începând cu ora 17:00.

”Datorită rezultatelor favorabile înregistrate în celelalte partide din Liga 2, soarta calificării în play-off-ul pentru promovare se află acum doar în mâinile jucătorilor lui Ovidiu Burcă!

Indiferent de scorurile înregistrate în celelalte partide, cu trei victorii obținute în următoarele partide, Dinamo va fi în play-off”, a postat Dinamo pe pagina oficială de Facebook.

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul Unirea

Biletele pentru partida de pe stadionul ”Arcul de Triumf”, dintre Dinamo București și Unirea Constanța, se pot achiziționa începând de astăzi, de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Vip: 100 lei;

Tribuna 1 : 60 lei;

Tribuna 2: 40 lei;

Peluze : 20 lei;

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Arcul de Triumf”.

Programul caselor de bilete:

Luni (27/02)

Interval orar: 12:30 – 17:45

CITESTE SI:

Florin Prunea cere răbdare după anunțul că Dorin Șerdean a cedat pachetul majoritar de acțiuni

Avancronică I Dinamo București – Unirea Constanța

CCA a anunțat arbitrul de la Dinamo – Unirea Constanța

Un gând despre &8222;Noul investitor de la Dinamo, anunț după preluarea clubului: ”Nou plan constituie o prioritate”&8221;

Lasă un răspuns