Video I Ovidiu Burcă, replică excelentă pentru Cristi Borcea și Ionuț Negoiță

Dinamo se pregătește să intre într-o nouă eră odată cu decizia lui Dorin Șerdean de a ceda pachetul majoritar de acțiuni grupului Red&White 2022 Management, din care fac parte afaceristul Eugen Voicu și Andrei Nicolescu.

Cei doi ar fi așteptat și alți oameni cu bani să se alăture noului proiect de la Dinamo.

Luni seară, pe stadionul Arcul de Triumf, Dinamo a învins cu scorul de 6-0, echipa Unirea Constanța, în ultimul meci al etapei a 17-a din Liga 2. La conferință de presă de după meci, Ovidiu Burcă a fost întrebat despre implicarea unor foști acționari sau așa-ziși mari dinamoviști, în momentul în care noul stadion va fi construit, ori când lucrurile vor fi așezat.

Au fost declarații oferite în acest sens în special de către Cristi Borcea, dar și Ionuț Negoiță a spus același lucru.

Ovidiu Burcă a avut o replică excelentă referitor la acest subiect sensibil pentru fanii dinamoviști, care s-au văzut singuri în lupta pentru salvarea clubului.

”Este marele regret că unii oameni care sunt mari dinamoviști, nu vin în momentele grele. Când va fi stadionul gata, sunt convins că va fi mare înghesuială la ușa lui Dinamo. Noi așteptam să ni se alăture acum cineva, sunt convins că vor veni mulți. Cristi a suferit mult pentru Dinamo, e de înțeles de ce s-a îndepărtat, nu e ușor să treci prin ce a trecut, aici nu vorbesc doar de Cristi. Momentul lui s-a încheiat, a fost o etapă în viața lui, ar dori fiul lui să vină, sunt mulți dinamoviști care pun condiții.

Dinamo avea nevoie acum de cineva, să simtă oportunitatea, să vină când e greu, probabil și că model de business este o oportunitate extraordinară, le mulțumesc celor doi care au venit, peste câțiva ani cu un stadion nou, în prima ligă, cu o academie care să producă jucători, brandul va fi foarte scump.

Vreau să le mulțumesc că ni s-au alăturat (n.r. noii acționari). Au venit într-un moment dificil. Pe Andrei (n.r. Nicolescu) îl cunosc de mult timp. Încă nu se pot schimba lucrurile de pe o zi pe alta. Nu va fi ușor, dar suntem mult mai optimiști față de acum câteva săptămâni.

Cel mai important este că ei au venit să construiască alături de suporteri. Consideră suporterii ca parte integrată a proiectului lor. Împreună cu suporterii vor găsi soluții. Clubul trebuie să crească organic. Vom încerca să promovăm încă din anul ăsta”,a spus Ovidiu Burcă, în cadrul conferinței de presă de la finalul partidei cu Unirea Constanța.

Video I Conferinta de presa Ovidiu Burca dupa Dinamo-Unirea! Declaratii Vlad Iacob si Razvan Patriche

CITESTE SI:

Iulian Roșu, după victoria la scorul cu Unirea Constanța: ”Suntem la mâna noastră acum”. Mesaj de admirația pentru suporterii dinamoviști

Moment inedit la Dinamo – Unirea Constanța. Unul dintre marcatori a primit o primă chiar pe gazon

Răzvan Patriche, după 6-0 cu Unirea Constanța: ”Mai avem două finale”. Ce spune căpitanul lui Dinamo despre noii investitori ai clubului

Publicitate

3 gânduri despre &8222;Video I Ovidiu Burcă, replică excelentă pentru Cristi Borcea și Ionuț Negoiță&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s