S-a stabilit conferința de presă a noilor acționari din Ștefan cel Mare. Vezi când este programată și cine o va transmite

Red&White 2022 Management SRL a preluat, în schimbul a 500.000 de euro întregul pachet de acțiuni (mai exact, 72,27%) pe care îl deținea fostul președinte al clubului, Dorin Șerdean, veste primită cu mare bucurie de fani.

Noii proprietari ai clubului, antreprenorul Eugen Voicu și avocatul Andrei Nicolescu, vor susține luni, 6 martie, de la ora 13:00, conferință de presă în care își vor prezenta proiectul gândit pentru a redresa clubul nostru și de a stopa speculațiile apărute în presă.

Conferința de presă, va fi transmisă în mediul online, de către prietenii noștri de la Radio Dinamo 1948, pe canalul de YouTube

Primul obiectiv al noilor acționari constă în rezolvarea problemelor legate de datorii către foști jucători și angajați, pentru obținerea licenței pentru sezonul viitor.

Obiectiv urmat de readucerea lui Dinamo în prim-planul fotbalului românesc.

Eugen Gheorghe Voicu, preşedinte al Consiliul de Administraţie al Red&White 2022 Management, a afirmat că va pregăti în detaliu fiecare etapă din reorganizarea clubului.

“Începem astăzi un proiect care îşi propune să construiască în cadrul FC Dinamo 1948, împreună cu alţi antreprenori, o guvernantă corporativă profesionistă şi eficientă. Nu e limbaj tehnic, ci un foarte necesar model de business, bazat pe competenţă, responsabilităţi şi obiective concrete.

Astfel, vom pregăti în detaliu fiecare etapă din reconstrucţia acestui club. Implicarea mea în acest proiect reprezintă o iniţiativă personală, care nu implică nicio companie în care sunt acţionar. Ne propunem ca vorbele noastre să fie invers proporţionale cu faptele, iar faptele să se reflecte în rezultate.

Pentru că Dinamo are nevoie de rezultate. Aşadar, dincolo de speculaţiile şi zgomotele de fond care se vor manifesta, firesc, în zilele următoare, îmi doresc ca proiectul nostru să fie evaluat după rezultate”, a declarat Eugen Gheorghe Voicu.

La rândul său, Andrei Nicolescu, care îşi va asuma responsabilitatea de preşedinte – director general al clubului, a afirmat că nu poate promite minuni, dar va încerca să construiască realităţi.

“Pregătim acest pas de mai multă vreme şi salut decizia DDB şi a domnului Şerdean de a se raporta constructiv la propunerea noastră. Avem multe de realizat într-un termen foarte scurt, dar nu suntem singuri.

Pentru îndeplinirea obiectivelor, dincolo de prezenţa determinantă a suporterilor alături de club, ne bazăm pe echilibrul, rigoarea şi ştiinţa de a genera valoare pe care le asigură Eugen Voicu şi contăm pe pasiunea, expertiza şi motivaţia lui Vlad Iacob – în calitate de administrator special, cât şi pe implicarea şi know-how-ul administratorului judiciar Răzvan Zăvăleanu – piloni de baza în proiect, şi esenţial, pe unitatea întregii echipe.

De azi, la Dinamo, toţi tragem în aceeaşi direcţie. Iar rezultatele se vor vedea. Nu promitem minuni, construim realităţi”, a spus și Andrei Nicolescu în urma preluării acțiunilor de la Șerdean.

Dinamo se bate la play-off

Pe un stadion plin de de ”câini”, Dinamo Bucureşti s-a impus, sâmbătă, în deplasare, contra celor de la CSC 1599 Şelimbăr, scor 2-1 (1-0), într-o partidă din etapa a 18-a a Ligii a 2-a.

Prin victoria din acest weekend, ”câinii” s-au apropiat și mai mult de play-off. Elevii lui Ovidiu Burcă au șansa, duminica viitoare, 12 martie 2023, ora 13:00, cu Poli Timișoara, să facă pasul spre ultima parte a sezonului, care va stabili promovatele în primul eșalon.

Cu o etapă rămasă de jucat din sezonul regulat, Dinamo ocupă locul 6, ultimul care asigură calificarea în play-off, cu 30 de puncte.

CITESTE SI:

Dinamo, așteptată de rivali în play-off: ”Sunt foarte sigur că Dinamo va ajunge în play-off”

Handbal I Drumul spre Euro 2024: Xavi Pascual: ”E un meci foarte, foarte important pentru noi”

Dovadă de empatie: ”Am renunțat la două salarii”

3 gânduri despre &8222;S-a stabilit conferința de presă a noilor acționari din Ștefan cel Mare. Vezi când este programată și cine o va transmite&8221;

Lasă un răspuns