Volei I Ca în vremurile bune! Dinamo și Steaua au încheiat sezonul regulat pe primele două locuri

Fosta campioană, CSM Arcada Galaţi a încheiat sezonul regulat al Divizia A1 la volei masculin cu o victorie, 3-1 (20-25, 25-16, 30-28, 25-16) cu CS Unirea Dej, sâmbătă, în deplasare, în etapa a 22-a.

Arcada Galați a căzut pe locul 3, cu 3 puncte în spatele lui Dinamo. ”Câinii”, cu un joc mai puțin disputat, se clasează pe locul doi, la patru puncte în spatele rivalei istorice, Steaua București.

Dinamo București va disputa în această după-amiază, ultima partidă din sezonul regulat, în sala “Lascăr Pană”, într-un duel cu Știința Explorări Baia Mare.

Voleibaliștii dinamoviști ne-au declarat că sunt încrezători vor obține cele 3 puncte din partida cu Baia Mare și că atmosfera grupului este una excelentă!

Știința Baia Mare și Dinamo, se vor întâlni, astăzi de la ora 15:00, în sala “Lascăr Pană”.

Clasamentul Diviziei A1 la volei masculin

1. CSA Steaua Bucureşti 61 pct. (22 jocuri);

2. CS DINAMO BUCUREȘTI 57 pct. (21 jocuri);

3. CSM Arcada Galaţi 54 pct. (22 jocuri);

4. SCM ”U” Craiova 45 pct. (22 jocuri);

5. CS Rapid Bucureşti 40 pct. (22 jocuri);

Gabriel Cherbeleață anunță ”hegemonia” lui Dinamo

Voleibaliștii dinamoviști mai au de disputat un singur meci din sezonul regular, duminică la Baia Mare, iar săptămâna viitoare, urmând să înceapă play-off-ul.

Înaintea partidei de duminică, Gabriel Cherbeleață a prefațat partida din Ardeal. Meci programat în sala sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare, cu începere de la ora 15:00.

”Acum că se va termina sezonul regulat și urmează play-off-ul, îmi doresc și ne dorim cu toții să aducem TITLUL cu numărul 19!

Simt că în acest an, echipa noastră, condusă de antrenorul Fernando Munoz Benítez, am găsit rețeta magică pentru succes.

Noi suntem o echipă pregătită, motivată și cu o strategiei bine pusă la punct. Echipa este capabilă să câștige campionatul.

Cred cu tărie că DINAMO înseamnă FORȚĂ și mi-ași dori ca suporterii să ne fie alături și să sărbătorim împreună câștigare NOULUI TITLU DE CAMPIONĂ!”, a declarat Gabriel Cherbeleață.

CITESTE SI:

Handbal I Interes major pentru Dinamo – THW Kiel. Vezi câte bilete mai sunt disponibile

Video I Dinamo, ca acasă pe noul stadion din Sibiu

Se pregătește debarcarea lui Gino Iorgulescu de la șefia LPF-ului. Primul contracandidat la viitoarele alegeri

3 gânduri despre &8222;Volei I Ca în vremurile bune! Dinamo și Steaua au încheiat sezonul regulat pe primele două locuri&8221;

Lasă un răspuns