Primă specială pentru calificarea în play-off! Vezi cât vor câștiga ”câinii”

Dinamo a învins etapa trecută pe Șelimbăr, 2-1, și cu o victorie în ultima etapă din sezonul regulat, cu Poli Timișoara, poate intra în play-off-ul ligii secunde.

Înaintea meciului cu Unirea Constanța, scor 6-0, primul oficial din acest an, jucătorii de la Dinamo au fost vizitați în cantonament de către unul dintre noii acționari, Andrei Nicolescu, omul care deține 60 la sută din firma Red&White, cea care a preluat clubul.

Nicolescu le-a promis jucătorilor că în cazul în care Dinamo va câștiga cele trei partide, cu Unirea Constanța (scor 6-0), CSC Șelimbăr (scor 2-1) și cu Poli Timișoara (ne disputat), și va intra în play-off, atunci aceștia vor beneficia de o primă în valoare de 20.000 de euro.

De asemenea, noul acționariat al clubului a mai achitat și un salariu restant jucătorilor.

”Obiectivul nostru, unul dintre ele, este sa asigurăm un flux financiar echilibrat. Dinamo nu trebuie să stea mereu la marginea prăpastiei”, a spus Andrei Nicolescu, avocatul care deține 60% din Red&White 2022 Management, societatea care a preluat pachetul majoritar de acțiuni al SC Dinamo 1948 SA (80,7758%).

Noul director general a lui Dinamo, a fost prezent la Sibiu pentru a vedea victoria cu CSC Șelimbăr, 2-1 și a tras și primele concluzii

”Cel mai important este să obținem calificarea în play-off. Vrem să ne luptăm la promovare. A fost un meci cu emoții, dar la final a răsărit soarele. E foarte important că am trecut peste acest meci.

Dinamo are niște suporteri incredibili. Un mesaj pentru ei? Știu că încrederea se construiește greu și de aceea îi rog să vadă ce facem pas cu pas și ce vrem să construim la Dinamo.

Noi vrem să facem pași mici, pași care să se vadă. Nu vrem să promitem nimic, nu vrem să ne aruncăm în declarații pompoase”, a declarat Andrei Nicolescu.

În ultima etapă a sezonului regulat, Dinamo joacă pe stadionul ”Arcul de Triumf”, cu Poli Timișoara, formație aflată pe penultimul loc. O victorie a echipei noastre ar însemna calificarea în play-off-ul din Liga 2.

Partida este programată să se dispute duminică, 12 martie, de la ora 13:00.

Conferința de presă a noilor acționari din Ștefan cel Mare

Noii proprietari ai clubului, antreprenorul Eugen Voicu și avocatul Andrei Nicolescu, vor susține luni6 martie, de la ora 13:00, conferință de presă în care își vor prezenta proiectul gândit pentru a redresa clubul nostru și de a stopa speculațiile apărute în presă.

Conferința de presă, va fi transmisă în mediul online, de către prietenii noștri de la Radio Dinamo 1948, pe canalul de YouTube

Primul obiectiv al noilor acționari constă în rezolvarea problemelor legate de datorii către foști jucători și angajați, pentru obținerea licenței pentru sezonul viitor.

Obiectiv urmat de readucerea lui Dinamo în prim-planul fotbalului românesc.

Eugen Gheorghe Voicu, preşedinte al Consiliul de Administraţie al Red&White 2022 Management, a afirmat că va pregăti în detaliu fiecare etapă din reorganizarea clubului.

„Începem astăzi un proiect care îşi propune să construiască în cadrul FC Dinamo 1948, împreună cu alţi antreprenori, o guvernantă corporativă profesionistă şi eficientă. Nu e limbaj tehnic, ci un foarte necesar model de business, bazat pe competenţă, responsabilităţi şi obiective concrete.

Astfel, vom pregăti în detaliu fiecare etapă din reconstrucţia acestui club. Implicarea mea în acest proiect reprezintă o iniţiativă personală, care nu implică nicio companie în care sunt acţionar. Ne propunem ca vorbele noastre să fie invers proporţionale cu faptele, iar faptele să se reflecte în rezultate.

Pentru că Dinamo are nevoie de rezultate. Aşadar, dincolo de speculaţiile şi zgomotele de fond care se vor manifesta, firesc, în zilele următoare, îmi doresc ca proiectul nostru să fie evaluat după rezultate”, a declarat Eugen Gheorghe Voicu.

Dinamo se bate la play-off

Pe un stadion plin de de ”câini”, Dinamo Bucureşti s-a impus, sâmbătă, în deplasare, contra celor de la CSC 1599 Şelimbăr, scor 2-1 (1-0), într-o partidă din etapa a 18-a a Ligii a 2-a.

Prin victoria din acest weekend, ”câinii” s-au apropiat și mai mult de play-off. Elevii lui Ovidiu Burcă au șansa, duminica viitoare, 12 martie 2023, ora 13:00, cu Poli Timișoara, să facă pasul spre ultima parte a sezonului, care va stabili promovatele în primul eșalon.

Cu o etapă rămasă de jucat din sezonul regulat, Dinamo ocupă locul 6, ultimul care asigură calificarea în play-off, cu 30 de puncte.

CITESTE SI:

Cum vede Ovidiu Burcă meciul cu Poli Timișoara

Volei I Dinamo și-a aflat adversara din play-off. Programul complet

Handbal I ”Câini” de națională! Dinamo dă României o echipă întreagă

4 gânduri despre &8222;Primă specială pentru calificarea în play-off! Vezi cât vor câștiga ”câinii”&8221;

Lasă un răspuns