Volei feminin I Mihaela Pamfil și Adina Roșca, anunță calificarea în Final Four-ul Cupei României

Miercuri, 8 martie, de la ora 18:00, în sala Dinamo, fetele antrenate de Milos Gavrilovic se vor duela voleibalistele formației CSO Voluntari, în TUR-ul fazei a II-a din Cupa României.

Partida retur este programată să se dispute în data de 18 martie pe terenul adversarului. Câștigătoarea “dublei” se califică în FINAL 4-ul Cupei (13-14 mai).

Înaintea partidei de mâine seară, ne-am întâlnit cu Mihaela Pamfil. Libero-ul echipei noastre a avut amabilitate să ne prefațeze meciul cu Voluntari.

”Mâine vom avea un meci greu și cu siguranță fetele de la Voluntari vor da tot ce au mai bun, dar nu ne vom lasă mai prejos.

Noi venim după o victorie frumoasa în campionat, ne am antrenat bine și suntem pregatite sa facem primul pas spre Final Four-ul Cupei României!

Așteptam cât mai multa lume la sala să ne fie alături și să vadă un volei frumos!

Hai Dinamo!”, ne-a declarat Mihaela Pamfil.

Înaintea meciului de ziua femeii, 8 martie, am discutat și cu frumoasa voleibalistă, Adina Roșca. Sportiva din Ștefan cel Mare, a explicat importanța partidei din sala Dinamo.

”Meciul de mâine din Cupa României este extrem de important și suntem pregătite să dăm tot ce avem mai bun pe teren, pentru a obține victoria.

Voluntari este o echipă puternică, iar meciurile cu ele au fost întotdeauna frumoase.

Noi ne dorim să avem și publicul alături de noi pentru a ne da un plus de energie, iar la final să ne bucurăm împreuna”, a spus Adina-Maria Roșca, pentru doardinamo.com

La partida dintre Dinamo și Voluntari, accesul suporterilor dinamoviști este liber. Așadar, vă așteptăm să le susținem pe fetele noastre în drumul lor către Final Four-ul Cupei României și să le urăm LA MULȚI ANI de ziua femeii!

CITESTE SI:

Mesaj important din partea programului DDB după schimbarea acționariatului din Ștefan cel Mare

”Câinii” fac SOLD-OUT cu Timișoara!

Valentin Lazăr, suspendat de FRF după conflictul cu Burcă

3 gânduri despre &8222;Volei feminin I Mihaela Pamfil și Adina Roșca, anunță calificarea în Final Four-ul Cupei României&8221;

Lasă un răspuns