Andrei Nicolescu, încrezător înainte de meciul cu Poli Timișoara: ”Contează foarte mult drumul spre victorie”

Sezonul regular al Ligii 2 se încheie odată cu jocurile programate la finalul acestei săptămâni.

Toate jocurile ultimei etape din această fază a campionatului se vor juca duminică, de la ora 13.00, Dinamo urmând a evolua pe stadionul ”Arcul de Triumf” cu Poli Timișoara. Partida se va juca cu CASA ÎNCHISĂ, asta după ce câinii au achiziționat toate biletele în mai puțin de 24 de ore, de la punerea lor în vânzare.

Chiar dacă oficialii penultimei clasate, au anunțat că Poli Timișoara va face totul pentru a o încurca pe Dinamo, ”câinii” sunt încrezători înaintea meciului de duminică.

Andrei Nicolescu, noul președinte – director general al clubului Dinamo, este convins că Ovidiu Burcă are grijă să își monteze elevii pentru a evita un dezastru.

”În mod normal, șansele sunt de partea noastră, dar știți că nu joacă hârtia niciodată. Totuși voiam să vă spun că am observat un lucru care mă bucură.

Am fost de curând la Săftica pentru a vorbi cu câțiva tineri jucători care au o situație contractuală complicată. Dar toți mi-au spus că nu îi interesează nimic, așteaptă acest meci, doar asta contează. Asta denotă că Ovidiu a reușit să îi monteze să stea concentrați pe acest meci, considerat o finală. Asta chiar dacă suntem favoriți clar.

Noi în România avem mentalitatea asta, la orice eșec bocim, la victorie facem petrecere. Din punctul meu de vedere contează foarte mult drumul spre victorie, mai mult chiar și decât victoria. Eu sunt foarte încrezător pentru acest meci”, a declarat Nicolescu, la emisiunea ”Dinamo 7/9” de la Playsport.

Dinamo – Timișoara I Se joacă cu CASA ÎNCHISĂ!

Fanii dinamoviști au anunțat că nu se mai găsesc bilete pentru meciul de duminică. Se va juca cu casa plină, iar noii șefi ai clubului se gândesc deja la viitor.

”Ne așteptam că vom juca cu stadionul plin. Chiar ne întrebam dacă ar avea sens să mergem pe Arena Națională. Noi ne dorim să obinuim fanii cu prezența masivă la teren. Dacă vom trece de acest test și vom juca în play-off cu casa închisă, dacă vom crea emoție și suporterul va simți că e tratat cu respect, atunci vom avea nevoie, cred eu, de un stadion mai mare.

Să nu uităm că poate fi un duel și cu Steaua, poate jucăm cu ei pe final, cu promovarea pe masă. Vă dați seama ce va fi atunci”, a mai spus oficialul lui Dinamo.

Noul manager general de la SSU Poli Timișoara anunță că vor face totul pentru a o încurca pe Dinamo

Adversara lui Dinamo de duminică, l-a instalat recent pe Costel Pantilimon în funcția de manager general. Fostul internațional român este conștient că situația de la penultima clasată nu este deloc roz, dar îi asigură pe suporteri că va face tot posibilul pentru a evita retrogradarea în Liga 3. Primul pas pe care ar putea să îl facă gruparea de pe Bega în această direcție este un rezultat pozitiv în fața lui Dinamo.

”Încercăm să facem tot posibilul să rămânem în Liga 2, dar asta nu înseamnă că nu știam situația dificilă în care ne găsim. Șanse sunt în continuare, șanse au fost și în momentul în care am venit noi, am transmis și staff-ului și jucătorilor că avem încredere în ei că pot face o muncă bună. Deocamdată, primele două rezultate nu au fost cele pe care le-am așteptat și le-am dorit.

Acum, urmează un meci destul de important pentru noi, din toate punctele de vedere, cât și pentru suporteri, un meci cu Dinamo, din care sperăm să scoatem maximum și jucătorii să aibă încredere pentru ceea ce urmează în continuare”, a declarat Costel Pantilimon, înaintea partidei de la sfârșitul săptămânii.

Dinamo a câștigat sâmbăta trecută meciul de la Sibiu cu Șelimbăr, scor 1-2, și acum are șansa de a face pasul spre play-off-ul Ligii 2. Jucătorii au promisă și o primă consistentă în cazul în care își vor îndeplini obiectivul.

Dinamo București se află în acest moment pe locul șase, ultimul care duce în play-off, cu 30 de puncte. Echipa noastră este la egalitate de puncte cu Unirea Slobozia și Gloria Buzău, înainte de ultima rundă din sezonul regulat.

CITESTE SI:

Gabi Tamaș: ”E Dinamo București, mă bucur pentru ei!”

Funcția necesară din cadrul clubului anunțată de Dinamo: ”E foarte important în cadrul lotului”

Noul președinte a lui Dinamo a explicat politica transferurilor în acest sezon: ”Fanii să înțeleagă”

Lasă un răspuns