Reacția lui Răzvan Patriche după calificarea în play-off

Dinamo s-a calificat în play-off-ul Ligii a 2-a, după un egal în ultima etapă a sezonului regulat, cu cei de la Poli Timișoara. Mai multe echipe s-au bătut pentru ultimele 3 locuri care asigurau prezența în play-off, iar partidele au fost unele cu răsturnări de situație și mult suspans.

”Câinii” au remizat, scor 1-1, cu cei de la Poli Timișoara și s-a calificat în play-off-ul Ligii a 2-a, chiar în ultima etapă a sezonului regulat, pe Stadionul Arcul de Triumf.

Unul dintre cei mai în formă jucători din meciul de azi a fost Răzvan Patriche (36 de ani). Căpitanul ”câinilor” a explicat la final de ce el și colegii săi ”au tremurat” pentru această calificare.

”Am trecut de la agonie la extaz în doar câteva minute. Se pare că ăsta este Dinamo și de aceea o iubește atâta lume. Toată lumea se aștepta la un meci ușor, dar nu a fost deloc așa. Ne aștepta, să se închidă, să joace pe contraatac, știam că vor apela la minge lungă.

Cred că a fost și o presiune mare pe noi, pe care nu am depășit-o, a venit și acel gol, dar e bine că s-a terminat așa.

De acum va înceăpe bătălia adevărată”, a spus Patriche.

Fotbalistul lui Dinamo a mai spus că nimeni nu a crezut că echipa va reuși să ajungă în play-off și că va lupta chiar din acest sezon pentru a reveni în Liga 1.

”Nimeni nu credea, nu ne vedea nimeni în play-off, a fost foarte greu, cât am suferit, și azi a ținut Dumnezeu cu noi. A fost o presiune mai ales în aceste trei meciuri. Mă bucur că s-a terminat cu bine.

Ne așteaptă meciuri extrem de grele de acum înainte, dar trebuie să ne batem. Îmi doresc enorm să revenim în Liga 1”, a mai spus Patriche la finalul meciului cu Timișoara.

Video I Dinamo – Poli Timișoara 1:1

@doar_dinamo_official

Aflată în cursa pentru un loc în play-off, Dinamo a obținut calificarea, după o remiză cu Poli Timișoara, scor 1-1, în ultima etapă din sezonul regulat. Pentru Dinamo a marcat Daniel Iglesias în minutul 46. Toate declaraţiile şi reacţiile de la această partidă, pot fi găsite pe site-ul nostru: http://www.doardinamo.com

♬ original sound – Doar_Dinamo_Official – Doar Dinamo Official

Dinamo a prins play-off-ul din Liga 2.

CSA Steaua, Poli Iași, Oțelul Galați, Unirea Dej, Gloria Buzău și Dinamo sunt echipele care s-au calificat în play-off, după un final de infarct în ultima etapă a Ligii secunde.

Unirea Slobozia și FC Brașov au oferit o partidă cu mult suspans. Aflate în duel direct pentru calificarea între primele 6, Slobozia a condus cu 1-0 și părea că nu va avea probleme în a obține cele 3 puncte. Brașovenii au întors scorul și la un moment dat erau calificați în play-off, înainte ca Slobozia să egaleze și să urce din nou pe poziția a 5-a, pe care a pierdut-o apoi în fața celor de la Gloria Buzău.

Gloria Buzău nu a reușit decât un egal cu Minaur Baia Mare, iar Concordia Chiajna a fost și ea la un pas de primele 6 locuri, dar a cedat incredibil cu Metaloglobus și a terminat sezonul regulat cu 29 de puncte, cu 2 mai puține decât Dinamo.

Rezultatele ultimei etape a sezonului regulat din Liga a 2-a:

  • Dumbrăvița – Oțelul Galați 1-1
  • Csikszereda – Viitorul Târgu Jiu 1-2
  • CSM Slatina – Unirea Dej 1-1
  • Metaloglobus – Concordia Chiajna 2-1
  • Minaur Baia Mare – Gloria Buzău 1-1
  • Poli Iași – Progresul Spartac 3-1
  • Ripensia Timișoara – Steaua 0-2
  • Unirea Constanța – Șelimbăr 0-3
  • Unirea Slobozia – FC Brașov 2-2

CITESTE SI:

Video I Dinamo obține calificarea în play-off

Vlad Iacob, anunță mutări în ”haită” înainte de Dinamo – Timișoara

Dinamo București – Poli Timișoara. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

3 gânduri despre &8222;Reacția lui Răzvan Patriche după calificarea în play-off&8221;

Lasă un răspuns