Video I Obiectivul stabilit de Ovidiu Burcă în play-off + Cui îi dedică calificarea

Dinamo s-a calificat în play-off-ul Ligii 2, la capătul unui sezon regulat început destul de greoi pentru echipa noastră. Asta după ce mai mulți jucători au părăsit ”haita” în urma retrogradări în Liga 2.

Calificarea a venit după un meci nerecomandat cardiacilor, 1-1 cu Poli Timişoara, pe Stadionul Arcul de Triumf, în ultima etapă a sezonului regulat.

Dinamo, Gloria Buzău și Unirea Slobozia au terminat cu același număr de puncte 31. ”Câinii” și buzoienii merg în play-off după un clasament în trei, datorită rezultatelor directe.

La finalul partidei cu bănățenii, tehnicianul lui Dinamo, Ovidiu Burcă (42 de ani), s-a arătat mulțumit și a declarat că istoria clubului impune obiectivul în play-off: promovarea în Liga 1.

“Înainte de acest meci, n-am făcut niciun calcul, sincer. Orice calcul faci, nu prea se întâmplă. Chiar dacă astăzi n-a fost cum ne-am dorit, nu trebuie să luăm din meritul acestor băieți fantastici. Cât de supărați, triști i-am găsit, și iată-i acum, cred că este meritul lor.

Vreau să dedic acest prim pas important pe care l-am făcut suporterilor. N-am mai văzut de mult o astfel de atmosferă fantastică. Cred că fanii sunt mândri de noi. După aceste rezultate, ne dorim să aducem înapoi fanii care s-au îndepărtat de noi după retrogradare.

Excursia noastră nu se oprește aici. Am bifat o bornă, suntem bucuroși. Am intrat în play-off, și cu puțin ajutor divin, trebuie să mergem mai departe. Nu ne vedea nimeni în play-off, de asta este bucuria asta. Oamenii au venit, încet, încet, alături de noi. Toată energia asta, ne-am dorit foarte mult să ne calificăm în play-off.

E un moment care poate însemna foarte mult în istoria acestui club. A fost un meci ca pe vremuri, ca intensitate, un ritm bun. Cei de la Timișoara au avut și ei suporteri în tribune. Era puțin dezechilibrată situația. Pentru ei, miza acestui meci nu era atât de meci.

Va fi un play-off foarte frumos, în care se poate întâmpla absolut orice. Nu ne-am propus un obiectiv îndepărtat, ci următorul meci. Vrem să creștem de la zi la zi, să creăm o mentalitate. Asta înseamnă să fii campion, să crești de la zi la zi.

Jucăm cu presiunea unui tricou cu greutate, asta înseamnă Dinamo. Istoria și clubul ăsta atât de mare te obligă să ai obiective mari. Am avut o primă de obiectiv, este frumos să vină și satisfacția materială acum”, a spus Ovidiu Burcă, după Dinamo – Poli Timișoara, scor 1-1.

Video I Gol Dani Iglesias

Clasamentul din play-off-ul Ligii 2

CSA Steaua – 40 de puncte

Poli Iași – 40 de puncte

Oțelul Galați – 36 de puncte

Unirea Dej – 32 de puncte

Gloria Buzău – 31 de puncte

DINAMO BUCUREȘTI – 31 de puncte

CITESTE SI:

Reacția lui Răzvan Patriche după calificarea în play-off

Video I Dinamo obține calificarea în play-off

Vlad Iacob, anunță mutări în ”haită” înainte de Dinamo – Timișoara

3 gânduri despre &8222;Video I Obiectivul stabilit de Ovidiu Burcă în play-off + Cui îi dedică calificarea&8221;

Lasă un răspuns