Andrei Nicolescu, noi planuri pentru baza Săftica: ”M-a supărat că am aflat târziu”

Ionuț Negoiță (49 de ani), fostul finanțator al lui Dinamo, deține o bună parte din cel mai important bun al clubului Dinamo în momentul de față, baza de antrenament de la Săftica.

Însă chiar și acolo sunt probleme, deoarece 50% din bază este deținută de Ionuț Negoiță, fostul acționar majoritar al clubului. Sunt planuri că acea parte din baza să fie recuperată, conform declarațiilor oferite de președintele executiv al clubului, Andrei Nicolescu.

”Parte din planul propus este că o anumită sumă să meargă pentru recuperarea părții din baza Săftica, care acum nu mai este în proprietatea clubului. Alternativ, vreau să mă detașez de orice opinie despre Ionuț Negoiță, să mă exprim în baza experienței personale.

L-am perceput ca un om deschis și există posibiltatea unei discuții să vină în întâmpinarea noastră. Dar așa cum spun, toate lucrurile pe care ni le dorim prefer să nu detaliez foarte mult, când le facem, să putem spune.

Sunt multe îmbunătățiri de adus, dar aș vrea să îl remarc pe Iustin, gestul lui m-a impresionat și m-a supărat că am aflat târziu. În perioada vacanței de iarnă a refăcut vestiarele pentru jucători, dovadă de atașament care este probabil doar vârful icebergului.

Mi s-a părut un exemplu atât de bun, clubul nu a fost în stare să îl arate, să îl arate poate prea puțin, este impresionant gestul lui”, este anunțul noului acționar a lui Dinamo, Andrei Nicolescu.

Noua conducere anunță noi schimbări importante la CCJ: ”Academia va fi organizată structural

Noua conducere a lui Dinamo și-a propus să schimbe din temelie administrarea clubului nostru.

Andrei Nicolescu și Eugen Gheorghe Voicu, noii acționari majoritari de la Dinamo, au în plan de a reînființa Dinamo 2 (n. r. echipa de tineret). Mai mult, din sezonul viitor și la Centrul de Copii şi Juniori, vor exista modificări majore. Potrivit lui Andrei Nicolescu, va avea un nou director.

”În acest moment am o discuție clară să vină director al Academiei și eu cred că Dinamo va arăta altfel din sezonul următor la nivel de Academie. Cea mai mare problemă rămâne zona de antrenament, opțiunile sunt limitate, nu știm în ce zonă ne putem îndrepta, Academia va fi organizată structural și principial pe aceleași baze cu care dorim să organizăm echipa mare.

Cu siguranță noi principial considerăm că echipa a doua este absolut necesară pentru dezvoltarea unui club puternic, să aibă o bază puternică, să nu facă trecerea de la copii și juniori de la elită, la echipa mare direct, diferența este colosală la nivel de forță și impact. Cu siguranță ne dorim echipa a doua să fie coordonată în același sistem ca echipa mare, să crească copii care să fie capabili să ne aducă surprize plăcute”, a anunțat Andrei Nicolescu.

CITESTE SI:

Oficial I Christian Dissinger i-a părăsit pe ”dulăi”. A fost prezentat de noua echipă

Când se vor juca derby-urile dintre Dinamo şi Steaua

Concluziile noului președintele executiv al lui Dinamo, după calificarea în play-off-ul

3 gânduri despre &8222;Andrei Nicolescu, noi planuri pentru baza Săftica: ”M-a supărat că am aflat târziu”&8221;

Lasă un răspuns