Veste bună pentru Dinamo! ”Câinii” i-au prelungit contractul lui Ovidiu Burcă

Ovidiu Burcă a reușit să ducă Dinamo în play-off și antrenorul lui Dinamo are parte de susținere totală din partea conducerii.

Înaintea partidei, din prima etapă a play-off-ului din Liga 2, administrator special al lui Dinamo, a anunțat că tehnicianului dinamovist, i-a fost prelungit automat contractul cu echipa noastră. Asta, în urma clasării formațiilor ce se vor lupta pentru a promova.

”Ovidiu Burcă nu a vrut să plece. Lui i s-a prelungit contractul odată cu calificarea în play-off. Este o veste foarte bună pentru suporteri, în exclusivitate. Lui Ovidiu Burcă i s-a prelungit contractul odată cu accederea în play-off pentru încă doi ani”, a anunțat Vlad Iacob.

Oficialul din Ștefan cel Mare, a vorbit doar în termeni laudativi despre antrenorul principal al “câinilor” şi spune că acesta merita să continue la conducerea băncii tehnice a lui Dinamo chiar şi dacă alb-roşiii ar fi ratat calificarea în play-off.

”Ovidiu Burcă merita chiar dacă nu ne-am fi calificat în play-off pentru ceea ce a reușit să realizeze la Dinamo, în niște condiții extraordinar de dificile, pentru dedicarea pe care a arătat-o, pentru profesionalism, pentru faptul că a reușit să integreze toți jucătorii străini”, a mai mărturisit Iacob jr.

Vlad Iacob dă asigurări în privința licențierii

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, îi linişteşte pe fanii dinamoviști și le dă asigurări că Dinamo nu va avea probleme cu licenţierea.

Mai mult, acesta susține că Dinamo are capacitatea financiară pentru a plăti datoriile dar și de a face în viitor transferuri:

”O parte din datoriile curente vor fi achitate înainte de licenţiere. Suntem conştienţi ce se întâmplă şi care sunt datoriile cele mai stringente. Suporterii sunt îndemnaţi să aibă încredere în noi. Vom rezolva problema licenţierii şi a datoriilor. Uşor-uşor, vom vedea un Dinamo liber da datorii.

În cazul promovării, există o clauză de prelungire automată a contractului pentru mai mulţi jucători. Pe cei mai mulţi jucători îi putem vedea în Liga I, dacă obţinem promovarea. Şi eu cred că avem o şansă bună de promovare. Am mare încredere în lotul actual. Avem acest avantaj al coeziunii.

Au fost momente în care mi-am pus întrebări. Au fost momente foarte dificele, cu foarte multe neajunsuri. E greu să-i convingi pe debitori să nu devină agresivi cu clubul. Au fost nenumărate astfel de momente în acest mandat al meu. M-am gândit de câteva ori să plec. Am făcut sacrificii foarte mari. Sunt un luptător şi mi-am asumat, chiar dacă am avut momente de cumpănă. Nu voi renunţa până când nu voi vedea Dinamo acolo unde îi este locul.

Fanii trebuie să aibă încredere în mine şi în conducerea clubului. Sper să vină în număr mare la fiecare meci de pe teren propriu”, a mai declarat Iacob.

Bilete pentru meciul cu Gloria Buzău

Pentru partida programată să se dispute duminică, la ora 12:00, Clubul Dinamo a anunțat că a pus spre vânzare tichetele de acces.

Biletele pentru partida de pe stadionul ”Arcul de Triumf”, dintre Dinamo București și Gloria Buzău, se pot achiziționa începând de astăzi, de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Vip: 180 lei;

Tribuna 1 : 80 lei;

Tribuna 2: 50 lei;

Peluze : 25 lei;

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Arcul de Triumf”.

Programul caselor de bilete:

Sâmbătă (18/03)

Interval orar: 10:00 – 14:00

Duminică (19/03)

Interval orar: 08:30 – 12:45

CITESTE SI:

Dinamo are un nou director sportiv! Când va fi prezentat oficial

Video I Neluț Roșu, mesaj de apreciere pentru fanii dinamoviști

Cauza creșterii prețurilor biletelor la Dinamo – Buzău

3 gânduri despre &8222;Veste bună pentru Dinamo! ”Câinii” i-au prelungit contractul lui Ovidiu Burcă&8221;

Lasă un răspuns