Flavius Stoican a analizat șansele lui Dinamo la promovare

Dinamo a intrat în play-off și se gândește la promovarea în prima divizie. Câinii au început a doua parte a sezonului cu un egal, în disputa cu Unirea Buzău.

Pentru a fi cât mai implicați în lupta pentru promovare, Dinamo a profitat de pauza competițională prilejuită de meciurile echipelor naționale și și-a măsurat forțele cu una dintre echipele bune din prima ligă, Petrolul Ploiești. Partida amicală s-a terminat la egalitate 1-1.

Cu doi noi acționari, Eugen Gheorghe Voicu și Andrei Nicolescu, Dinamo București se află în acest moment pe locul patru în play-off și luptă pentru promovarea în prima ligă, lucru comentat și de Flavius Stoican.

Fostul antrenor al ”câinilor roșii”, ultima dată în perioada decembrie 2021 – martie 2022, a evidențiat faptul că dacă vor exista bani pentru a oferi liniște, atunci Dinamo va reveni în Superligă.

”Văd o echipă care joacă fotbal, o echipă într-adevăr în adevăratul sens al cuvântului. Dacă sunt bani pentru a crea liniște la echipă cu siguranță Dinamo va putea reveni acolo unde își doresc toți oamenii care iubesc această formație”, a spus Flavius Stoican pentru PRO TV.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2 după prima etapă

1. Steaua București 43p;
2. Poli Iași 43p;
3. Oțelul Galați 36p;
4. DINAMO BUCUREȘTI 32p;
5. Gloria Buzău 32p;
6. Unirea Dej 32p.

CITESTE SI:

Amical I Dinamo București – Petrolul Ploiești. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Video I Dinamo are fani înfocați printre fotbaliștii Farului: ”Sunt dinamoviști, toată familia”

Ministrul de Interne, noi detalii despre noul stadion Dinamo: ”Avem termen de execuție doi ani”

4 gânduri despre &8222;Flavius Stoican a analizat șansele lui Dinamo la promovare&8221;

Lasă un răspuns