Ovidiu Burcă a tras concluziile după 1-1 cu Petrolul

Dinamo și Petrolul au profitat de pauza cauzată de primele două meciuri ale naționalei României și au disputat un meci de pregătire, înaintea ultimelor meciuri din play-off-ul ligii secunde, respectiv play-out-ul SuperLigii. Partida care a avut loc la Săftica s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Pentru Dinamo a marcat Alin Șerban în minutul 31, în timp ce pentru Petrolul, a punctat Jefferson în 54.

Ovidiu Burcă, 43 de ani, e mulțumit de egalul amical cu Petrolul, 1-1, și se concentrează pe duelul următor din campionat, de la Dej.

”A fost un meci foarte bun. Scopul a fost atins, pentru perioada următoare asta ne-am dorit foarte mult, să creștem intensitatea sub toate aspectele ei. A fost un antrenament în care am bifat lucrul ăsta.

E important să iei pulsul Ligii 1, să-i vezi pe tineri că joacă degajat, dezinvolt. Trebuie să vezi (n.r. cum se joacă în Liga 1), privind în perspectivă, dar mi-e cumva teamă să privesc atât de departe.

Deocamdată avem un meci la Dej, vrem să-l pregătim cât putem noi de bine, pentru asta a fost binevenit acest meci.

Știți cum e, când joci cu o echipă de eșalon inferior, vii mai relaxat, invers, cei care vin să joace cu o echipă de eșalon superior vor să arate că și ei merită să joace acolo. E normal, sunt amicale, nu au atât de multă relevanță, dar a fost un antrenament bun.

Au fost câteva contre în amical, se mai întâmplă, bine că nu au degenerat lucrurile. N-am avut accidentări, asta contează pentru ambele echipe.

Noi, indiferent de ligă, reprezentăm Dinamo, trebuie să ne prezentăm la cel mai înalt nivel, fără niciun fel de complex, fără simț al inferiorității. Reprezentăm un club mare din România și așa trebuie să ne comportăm”, a declarat Burcă la finalul meciului.

Meciul cu Petrolul a fost unul special pentru Alin Buleică, care a revenit în teren după o pauză destul de lungă, dar scurtă dacă ne gândim la accidentarea gravă suferită în toamnă.

”Mă bucur că am putut să-i dau și lui Buleică minute la final, e foarte important pentru moralul lui. El e apt medical, dar mai are nevoie să se pună la punct și fizic. Ușor, ușor va veni aproape de noi și ne va ajuta.

Recuperarea lui a fost făcută în timp record, fizioterapeutul nostru, Gabi, a stat zi și noapte alături de el, vreau să-i mulțumesc. După 4 luni și jumătate să revii pe terenul de fotbal… sunt alții care revin după 9-12 luni, la astfel de operații”, a mai spus antrenorul lui Dinamo.

CITESTE SI:

Flavius Stoican a analizat șansele lui Dinamo la promovare

Amical I Dinamo București – Petrolul Ploiești. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Video I Dinamo are fani înfocați printre fotbaliștii Farului: ”Sunt dinamoviști, toată familia”

3 gânduri despre &8222;Ovidiu Burcă a tras concluziile după 1-1 cu Petrolul&8221;

Lasă un răspuns