Handbal I Schimbări importante la Dinamo, din sezonul următor

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, pregăteşte schimbări importante din următorul sezon.

Dinamo se pregăteşte de un nou titlu de campioană în Liga Naţională. ”Dulăii” vor să ridice trofeul sâmbătă, 1 aprilie, după meciul cu CS Vaslui, de pe teren propriu.

Mai au nevoie doar de un singur punct, împotriva uneia dintre cele mai slabe formaţii din campionat. Aşadar, există şanse extrem de mari ca acest lucru să se întâmple.

În acest sezon, pe lângă titlul de campioană pe care nu mai au cum să-l rateze, dinamoviştii au reuşit şi un sezon excelent în Liga Campionilor, unde s-au calificat în primele 12 echipe ale continentului.

Alexandru Bucătaru și Mohamed Shebib părăsesc Ștefan cel Mare

Joi, ”dulăii” au revenit în România, după victoria de generic în fața THW Kiel, scor 32-31, acolo unde formația germană nu mai pierduse un meci de doi ani și jumătate.

Ultima echipă care învinsese la Kiel, în Wunderino Arena, fusese Barcelona, în noiembrie 2020. Xavier Pascual antrena atunci gigantul catalan și s-a impus cu Barca cu 32-26.

Echipa Doar Dinamo a stat de vorbă cu Campionii României și putem confirma plecările portarului, Alexandru Bucătaru și a pivotului egiptean, Mohamed Shebib.

Alexandru Bucătaru (26 de ani), are contract cu Dinamo până la finalul acestui sezon, și momentan conducerea secției de handbal nu a înaintat o ofertă de prelungire contractuală. Astfel, Bucătaru va semna cu o altă formaţie din Liga Naţională.

Am intrat în dialog și cu ”Byby” (n. r. Mohamed Shebib, 33 de ani) și ne-a confirmat că în această vară va părăsi ”haita”. De menționat! Nu putem oferi detalii despre tratativele purtate cu alte cluburi de cei doi dinamoviști aflați momentan sub contract cu echipa noastră.

Valentin Ghionea și Saeid Heidarirad continuă în alb și roșu

În presa sportivă Română, au apărut tot felul de speculații în care veteranul echipei noastre, Valentin Ghionea (38 de ani) are de gând să se retragă din activitatea sportivă.

Extrema dreaptă din Ștefan cel Mare, infirmă cele apărute în presă și spune că nu ia în calcul să părăsească ”haita”, chiar dacă mai are două luni contract valabil cu Dinamo și un post asigurat în cadrul Federaţiei Române de Handbal, ca director tehnic la loturile de juniori şi tineret.

”Cine a declarat? Eu mă simt bine fizic, nu am declarat că mă las. Într-adevăr, eu am acest proiect cu federația, dar merg înainte.

(n.r. Cât vei mai rămâne la Dinamo?) Mai am două luni (n.r. contract), după care nu știu, nu am vorbit nimic. Rămâne să mă decid eu ce voi face”, a spus Valentin Ghionea.

O altă știre falsă apărută pe site-urile unor mari trusturi de presă, este despărțirea portarului iranian, Saeid Heidarirad (32 de ani) de Dinamo. Doar Dinamo ține să vă informeze că ”Ninja” are contract valabil cu Dinamo până în 2024 și Saeid ne-a confirmat că nu se pune problema să plece din capitala handbalului românesc, Dinamo București.

Într-adevăr vor exista anumite mutări în lotul ”dulăilor”, și vă recomandăm să urmăriți site-ul nostru, pentru a fi informat și nu dezinformat. Vă recomandăm să vă abonați GRATUIT la DOARDINAMO.COM și veți primi prin e-mail cele mai noi informații din Ștefan cel Mare.

Veniri la Dinamo

Vladimir Cupara – portar;

Tudor Bugulet – extremă dreapta;

Miklos Rosta – pivot (momentan nu a fost parafat contractul).

CITESTE SI:

Video I Iulian Roșu și-a făcut planul pentru play-off. ”E o mai mare ambiție”. Ce spune despre viitorul său în Ștefan cel Mare

Video I Dinamo și-a stabilit obiectivul în play-off

Video I Ovidiu Burcă, detalii despre conferința de presă în care a pus tunurile pe jucători: ”Am vrut să stopez mentalitatea păguboasă care exista în vestiarul lui Dinamo”

3 gânduri despre &8222;Handbal I Schimbări importante la Dinamo, din sezonul următor&8221;

Lasă un răspuns