Iulian Roșu vrea toate punctele de la Dej: ”Indiferent de condiții, trebuie să luăm cele trei puncte”

Dinamo se pregătește de duelul din etapa a 2-a cu Unirea Dej, un meci direct pentru cel puțin un loc la barajul de promovare din luna mai. Cele două echipe sunt la egalitate, 32 de puncte, dar ”câinii roșii” au avantajul golaverajului.

Se anunță o atmosferă incendiară, la meci, unde aproximativ 3.000 de persoane vor participa duminică, 2 aprilie, de la ora 16:00, la duelul dintre Unirea Dej și Dinamo București. La confruntarea de pe Stadionul Municipal Dej, urmând să participe în jur de 1500 de suporteri ai dinamoviștilor, atât din capitală, cât și din alte zone ale țării.

Înaintea partidei, Iulian Roșu (28 de ani), a prefațat partida de la sfârșitul acestei săptămâni, în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști de la Playsport, ”Dinamo 7/9”.

”E o obișnuință deja să avem fani alături de noi, la Sibiu au fost în număr foarte mare, dacă permitea arena, erau și aici mai mulți. Datorită lor, clubul există și ne-au susținut, le mulțumesc pentru susținerea pe care ne-o arată, trebuie să ne ridicăm la un nivel de joc bun, vedem în ce situație se prezintă gazonul, știu condițiile, indiferent de detalii trebuie să intrăm serios și să luăm cele trei puncte”, a spus mijlocașul dinamovist.

În etapa următoare, ”câinii” lui Ovidiu Burcă vor întâlni pe Arcul de Triumf pe Oțelul Galați. Partida programată pe cel mai cochet stadion din capitală se va juca, vinerea viitoare, 7 aprilie, la ora 20:30. Iulian Roșu susține opinia tuturor celor care au fost oaspeți pe arena de pe lângă Mănăstirea Cașin, calitatea superioară a gazonului. De menționat! Dinamo este singura echipă de fotbal profesionist care are dreptul de a evolua pe această frumoasă arenă și ținem să mulțumim Federației Române de Rugby, pentru această oportunitate.

”Simți că aparții unui loc, ai tot ce trebuie pentru un meci de fotbal, de la facilități, dar atmosfera pe Arc e diferită, permite acustică, tribunele sunt aproape de gazon, nici noi nu ne auzim foarte bine pe teren, nici indicații nu auzim, dar e un avantaj să avem o casă. Nu e comod să mergi 2 ore până la GIurgiu în ziua meciului, ori Clinceni.

E un aspect important că avem liniștea de acasă, suporterii să fie în București, aproape de Ștefan cel Mare, e important. Le mutumim celor din conducere pentru eforturile depuse, așteptăm fanii alături de noi în continuare”, a mai spus Iulian Roșu.

6 goluri în 13 meciuri are Iulian Roșu la Dinamo

În acest moment, Dinamo e pe locul 4 în play-off, cu 32 de puncte, iar Gloria Buzău e sub ea, cu același punctaj, 32. Formația lui Ovidiu Burcă a urcat un loc, peste Unirea Dej, care a pierdut partida cu Steaua, scor 0-3, dar care are tot 32 de puncte.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2 după prima etapă

1. Steaua București 43p;
2. Poli Iași 43p;
3. Oțelul Galați 36p;
4. DINAMO BUCUREȘTI 32p;
5. Gloria Buzău 32p;
6. Unirea Dej 32p.

Programul etapei a doua din Liga 2:

Oțelul – Steaua | joi, 30 martie, ora 20:00;

Poli Iași – Gloria Buzău | vineri, 31 martie, ora 18:00;

Unirea Dej – DINAMO| duminică, 2 aprilie, ora 16:00.

Programul etapei a treia din Liga 2:

DINAMO – Oțelul | vineri, 7 aprilie, ora 20:30;

Gloria Buzău – Unirea Dej | sâmbătă, 8 aprilie, ora 12:30;

Steaua – Poli Iași | marți, 11 aprilie, ora 19:00.

Programul etapei a patra din Liga 2:

Oțelul – Gloria Buzău | joi, 13 aprilie, ora 20:00;

Poli Iași – Unirea Dej | sâmbătă, 15 aprilie, ora 14:15;

Steaua – DINAMO| luni, 17 aprilie, ora 18:00.

CITESTE SI:

Handbal I Schimbări importante la Dinamo, din sezonul următor

Video I Iulian Roșu și-a făcut planul pentru play-off. ”E o mai mare ambiție”. Ce spune despre viitorul său în Ștefan cel Mare

Video I Dinamo și-a stabilit obiectivul în play-off

3 gânduri despre &8222;Iulian Roșu vrea toate punctele de la Dej: ”Indiferent de condiții, trebuie să luăm cele trei puncte”&8221;

Lasă un răspuns