Tensiuni înaintea duelului Dinamo București – Oțelul Galați

Dinamo – Oțelul Galați, primul meci din etapa a treia a play-off-ului ligii secunde, se joacă astăzi pe Stadionul ”Arcul de Triumf” din Capitală.

Moldovenii au fost iritați înaintea startului partidei, pentru faptul că delegația oficială a clubului a fost trimisă, practic, în prelungirea mesei presei, la ultimul nivel al arenei Arcul de Triumf. Gălățenii nu au avut acces la una dintre lojele arenei.

Cristi Munteanu, directorul echipei oaspete, a fost vehement, declarând: ”Incredibil, unde au putut să ne așeze?! Nicăieri în lume nu se face așa ceva. Degeaba zic ei….”.

Moment în care administratorul clubului nostru, Vlad Iacob, a venit să dialogheze cu reprezentanții oaspeților, afirmând: ”Știu că oamenii de la Oțelul sunt supărați, dar nu e rea intenție.

Sunt trei loje la stadionul Arcul de Triumf. Una este a reprezentanților arenei, nu știu cine, ce, cum, dar așa e mereu, mai rămân două, care sunt ale reprezentanților Dinamo. Dacă existau mai multe loje, vă dați seama că am fi oferit una adversarilor”.

Munteanu și Iacob au dialogat cu mai puțin de jumătate de ceas înainte de partidă: ”Vlăduț, nu e posibil așa ceva! Este inadmisibil”, și-a început tirada fostul goal-keeper, cei doi discutând pe marginea subiectului.

CITESTE SI:

Dinamo – Oțelul. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Vlad Iacob, reacționează după ce planul de reorganizare a fost aprobat de creditori

Avancronică I Dinamo București – Oțelul Galați

3 gânduri despre &8222;Tensiuni înaintea duelului Dinamo București – Oțelul Galați&8221;

Lasă un răspuns