Video I Dinamo, victorie categorică în fața lui Oțelul

Dinamo București a primit vizita moldovenilor de la Oțelul Galați, astăzi, pe Arena ”Arcul de Triumf”. Partidă contând pentru etapa a 3-a, din play-off-ul Ligii 2.

”Câinii” s-au impus în fața celor de la ”ÎNGĂLAȚI”, cu scorul de NEPREZENTARE, 3-0.

Meci intens, chiar la nivelul unuia de primul eșalon. Împinși de la spate de suporteri, elevii lui Burcă au dus ostilitățile în jumătatea adversă. Prima mare ocazie i-a aparținut lui Amzăr (22), după o fază spectaculoasă a lui Ghezali, în dreapta.

Tânărul fundaș stânga a fost lovit de ghinion, mingea s-a dus în bară, apoi a refuzat să o cotească spre plasă, venind în mănușile lui Dur-Bozoancă. La faza imediat următoare, Amzăr a irosit o ocazie colosală, din 2-3 metri a reluat, incredibil, peste, cu toată poarta goală.

”Câinii” au avut ceva în plus față de Oțelul, în prima repriză, dar nu au putut face nimic să conducă fie și la un gol diferență. Dinamo s-a agitat precum Burcă pe margine!

Oaspeții au jucat la ciupeală, fără Dorinel Munteanu, suspendat, în fața televizorului. Dur-Bozoancă a avut toată peluza dinamovistă în spate în partea secundă, grea misiune. De departe cel mai bun de la Dinamo aseară, Ghezali (62) a fost lansat în stânga și a marcat elegant la capătul unei curse de excepție! În tribune, “câinii” dansau palpând Liga 1 deja!

La 0-1 a realizat și Oțelul că are meci și trebuie să joace ceva pentru a emite pretenții. La primul corner, doar i-a băgat puțin în sperieți pe roș-albi. Cât a contat energia transmisă de pa bancă de propriul antrenor! Acolo, unde a fost cazul.

Dinamo a dat lovitura de grație prin același Ghezali, în minutul 88. De această dată a apelat la alt gen de execuție, șut violent, cu piciorul drept, din apropierea punctului cu var. Introdus pe final, Țîră a punctat și el, o lovitură de cap din careul „mic”.

Dinamo leagă victoriile în play-off și ajunge la 38 de puncte, unul sub Oțelul, ocupanta locului 3. Cum CSA Steaua nu are drept de promovare, adversarele de astăzi par să ducă o luptă directă pentru Liga 1.

Echipele de start:

Dinamo: Oncescu – Moura, Giafer, Patriche, Amzăr – Larrucea, Neluț Roșu, Dani Iglesias – Iulian Roșu, Lamine Ghezali, Ahmed Bani

Rezerve: Dujmovic, Bena, Țîră, David Irimia, Valentin Borcea, Alexandru Irimia, Alin Șerban, Alexandru Pop, Andrei Florescu

Oțelul Galați: Dur-Bozoancă – Andrei Rus, Sîrghi, Yabre, Panait – Cisotti, Zivulic, Gorovei – Mitoi, Cîrjan, Ursu

Rezerve: Pop, Nedelea, Scocîlcă, Neagu, Chirițoiu, Nica, Jardan, Adăscăliței, Fatai

Video I Dinamo – Oțelul 3:0

CITESTE SI:

Răzvan Zăvăleanu, mesaj pentru fanii dinamoviști după aprobarea noului plan de reorganizare

Tensiuni înaintea duelului Dinamo București – Oțelul Galați

Dinamo – Oțelul. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

3 gânduri despre &8222;Video I Dinamo, victorie categorică în fața lui Oțelul&8221;

Lasă un răspuns