Ovidiu Burcă, prima reacție după victoria la scor “de masa verde” cu Oțelul Galați

Echipa noastră și-a bătut joc de formația antrenată de Dorinel Munteanu și i-au trimis acasă, după un scurt 3 la 0.

La finalul confruntării, Ovidiu Burcă, s-a arătat mulţumit de jocul prestat de echipa noastră şi a făcut o promisiune pentru suporteri.

Pentru Dinamo urmează derby-ul cu CSA Steaua.

”Acum pot să vorbesc de meciul cu Steaua, avem o săptămână lungă în față, ne așteaptă un derby. De când am venit, le-am spus că la Dinamo nu există meciuri amicale, nu există meciuri cu echipele mai slabe sau cu echipe de tradiție și că toate trebuie să fie la fel.

Ținând cont de dorința suporterilor de a merge să învingem în Ghencea, vom face tot ce ne stă în putință să câștigăm. Mă bucur și pentru Cătălin Țîră, atacanții trăiesc foarte mult din goluri, chiar dacă le-am spus că să marcheze e ultimul lucru pe care îl aștept de la ei.

Așteptam să țină mingea, să facă pressing, dar mă bucur că a marcat, sper să-i crească nivelul de încredere. Eu am spus că cel mai greu a fost să ajungem in play-off și tot eu am spus că, dacă ajungem, vom promova. Sperăm să o facem direct”, a concluzionat Burcă la finalul meciului.

De altfel, Ovidiu Burcă și-a manifestat cu tărie încrederea că Dinamo poate promova, în ciuda dificultăților.

“Mie îmi vine să cred, eu am avut încredere tot timpul, poate că unii pe alocuri m-au criticat pentru că probabil păream oarecum naiv, dar credeam că putem redresa lucrurile, mai ales că veneam după o retrogradare și nimeni nu mai vedea luminița de la capătul tunelului.

Există viață și după retrogradare. Azi am avut două victorii (n.r.: aprobarea planului de reorganizare). E important, facem pași mici, ne bucurăm de fiecare moment. De când am venit aici, am luat-o pas cu pas și acum toată lumea a plecat fericită de la stadion și noi la fel. Asta e bucuria mea”, a punctat Burcă.

Tehnicianul din Ștefan cel Mare, a ținut să remarce un jucător, pe Lamine Ghezali, care a marcat golul de 2-0. În plus, tehnicianul a subliniat de ce a ales această politică de transferuri.

“Lamine e tânăr, cu un potențial pe care încă nu l-a atins, l-am ajutat să se integreze, are un caracter mai puternic, așa sunt cei din zona aia. El își dorea foarte mult să joace, a trecut prin mai multe stări, uneori de frustrare.

Poate că nu înțelegea lucuruile așa cum voiam noi, nu a fost ușor să îl descoperim atât ca om, cât și ca sportiv, dar cred că suntem pe drumul bun.

Au mai fost discuții legate de jucătorii pe care i-am adus, am mai explicat că nu ne puteam atinge de români, iar cei găsiți au fost băieți de caracter, au înțeles repede ce înseamnă Dinamo și sunt fericit că îi antrenez.

Nu le-a fost ușor, mai ales în prima parte a campionatului, cu toate problemele avute, dar au rămas concentrați și fideli ideii de a se afirma”, e explicat Burcă.

Cu șapte puncte după primele trei etape din play-off-ul Ligii 2, Dinamo ocupă locul patru în clasament, cu 38 de puncte.

Clasamentul din Liga 2 (play-off)

Poli Iași – 44 puncte;
CSA Steaua – 43p;
Oțelul Galați – 39p;
DINAMO – 38p;
Gloria Buzău – 33p;
Unirea Dej 32p.

Programul etapei a patra din Liga 2:

Oțelul – Gloria Buzău | joi, 13 aprilie, ora 20:00;

Poli Iași – Unirea Dej | sâmbătă, 15 aprilie, ora 14:15;

Steaua – DINAMO| marți, 18 aprilie, ora 19:00.

CITESTE SI:

Video I Omul meciului de pe Arcul de Triumf a tras primele concluzii după 3-0 cu Oțelul

Video I Dinamo, victorie categorică în fața lui Oțelul

Răzvan Zăvăleanu, mesaj pentru fanii dinamoviști după aprobarea noului plan de reorganizare

3 gânduri despre &8222;Ovidiu Burcă, prima reacție după victoria la scor “de masa verde” cu Oțelul Galați&8221;

Lasă un răspuns