Gimnastică I Dinamo, medalie de bronz la Campionatul European din Antalya

Campionatul European de gimnastică din Antalya a avut loc în perioada 11-16 aprilie, iar naționala nu a dus lipsă de sportivi din Ștefan cel Mare.

Gimnasta Sabrina M. Aneca Voinea a obţinut, duminică, medalia de bronz în finală la sol, la Campionatul European din Antalya.

Duminică au avut loc ultimele finale pe aparate, la Campionatul European din Antalya, iar România a încheiat cu o medalie, bronz la sol, prin dinamovista Sabrina Maneca Voinea (15 ani). Tânăra sportivă este antrenată de mama sa, Camelia Voinea, și de Cristian Moldovan și se pregătește din septembrie 2022 la CS Dinamo.

Totodată, Andrei Muntean a fost la un pas de medalie.

Liderul echipei României de gimnastică masculină, Andrei Muntean (CS Dinamo), a fost la un pas de medalie la Europeanul din Antalya și s-a clasat pe locul 4 în finala de la paralele, unde a fost notat cu 14.400.

Rezultatele obţinute, duminică, de sportivii tricolori în finalele pe aparate sunt:

Bârnă – Amalia Ghigoarţă, locul 6 (12,900);

Sol – Ana Bărbosu, locul 7 (12.800), Sabrina Maneca Voinea (CS Dinamo), locul 3 (13.566);

Paralele – Andrei Muntean (CS Dinamo), locul 4 (14,400);

Sărituri – Gabriel Burtanete, locul 4 (14.449).

În alte finale individuale, care au avut loc anterior, Sabrina Maneca Voinea s-a clasat pe locul 4 la sărituri (13.083), Gabriel Burtanete pe locul 23 la individual-compus, iar în aceeaşi finală, Ana Bărbosu a fost pe locul 9 şi Amalia Ghigoarţă pe 19.

Echipele României s-au clasat pe locul 5 (feminin) şi locul 11 (masculin), ambele obţinând calificarea la Campionatul Mondial de la Antwerp.

Delegaţia României se va întoarce acasă, mâine la ora 15.00 (fetele), 20.20 (băieţii), pe aeroportul Henri Coandă, transmite Federația Română de Gimnastică.

CITESTE SI:

Dinamo amenințată înainte de derby: ”Sunt sigur că jucătorii vor da totul”

Andrea Prisăcariu a triumfat în Italia!

Cornel Șfaițer, declarație de dragoste pentru Dinamo

3 gânduri despre &8222;Gimnastică I Dinamo, medalie de bronz la Campionatul European din Antalya&8221;

Lasă un răspuns