CCA a anunțat arbitrul de la Steaua – Dinamo

Mâine seară, Dinamo și Steaua se vor reîntâlni în ”Eternul Derby”, de la ora 19:00, pe stadionul Ghencea.

Duelul din etapa a 4-a, se anunță să se dispute într-o atmosferă incendiară în tribune, asta după ce suporterii dinamoviști au achiziționat pe lângă cele 5.000 de bilete rezervate și tichete în sectoarele învecinate peluzei nord la îndemnul liderilor din Peluza Cătălin Hîldan.

”CU TOȚII ÎN GHENCEA!

Câinilor, cumpărați bilete în sectoarele apropiate peluzei nord de la tribuna a-2-a: E215 & E214.

La ora 15:00 ne întâlnim cu toții la Semănătoarea / Petrache Poenaru pentru cel mai mare corteo de după incendierea peluzei din ‘97!”, au transmis aceștia pe rețelele de socializare.

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a anunțat brigada care va oficia partida dintre CSA Steaua – Dinamo București, din etapa a 4-a, din data de marți, 18 aprilie, ora 19:00, de pe stadionul Ghencea.

Astfel, arbitru central a fost desemnat Găman George Cătălin (Craiova). Acesta va fi ajutat de asistenții Zamfir Doru (Slatina) și Corb Ioan Alexandru (Satu Mare).

CCA l-a desemnat observator pe Vărgatu Laurenţiu (Brăila).

Ovidiu Burcă, verdict clar înainte de meciul cu Steaua

Înaintea partidei, antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, a părut precaut când a prefațat meciul extrem de important de marți seară din Ghencea.

”Ne așteaptă o partidă extrem de dificilă, întâlnim o echipă foarte bună, poate cea mai bună echipa a acestei ligi. Cu jucători care au jucat la nivelul primelor divizii. Un antrenor cu multă experiență, are un proces, alături de jucători, început acum 2 ani de zile. Cu unii dintre ei lucrează de mai mulți ani, se cunosc din priviri. Întâlnim o echipă care are toate condițiile, infrastructură foarte bună, buget solid. Ne așteaptă un meci dificil, contra unei echipe foarte bune.

Despre noi putem spune că ne aflăm într-un moment bun, echipa a făcut progrese, nu am primit gol în ultimele 2 meciuri, suntem pe un trend ascendent. Din perspectiva mea mă interesează cel mai mult, să am progres de la meci la meci. Legat de Steaua, sunt o echipa foarte bună, chiar dacă în acest play-off în ultimul meci au făcut egal, au pierdut la Galați, rămân o echipă foarte bună.

O echipă cu această veste legată de buget, vorbesc sportiv,le-au dat stimul de care aveau nevoie. Din perspectiva antrenorului, e un lucru bun care s-a întâmplat, evităm accidente precum la Galați. Toată lumea m-a întrebat, de ce nu îi văd pe cei de la Steaua în play-off. Dacă nu pot promova, nu e fair play să participe, cu această veste, dacă există 1% șansă pentru ei, ne bucurăm, că vor juca meicurile la intensitate maximă. E greu să motivezi o echipa care nu are obiectiv.

Când e vorba de derby, nu au nevoie de motivație extra, le va da un plus de motivație. Noi suntem DINAMO, acolo este o discuție, un proces în justiție, din perspectiva noastră, o să fie un derby. Eu cred că va fi o atmosferă incendiară, când am jucat în sezonul regular, au fost mulți oameni, atmosferă foarte frumoasă pe Arenă.

Acum deja meciul căpătă o dimensiune mai mare. Între timp, ne-am redresat din toate punctele de vedere, vine această veste care le da și lor aripi (n. r. posibilitatea schimbări legii sportului, care le oferă celor de la CSA posibilitatea promovării din vară), va fi un meci în care vom avea parte de o asistență foarte mare. Știu că 5000 de bilete oficial au fost date și sunt sigur că vor mai fi și alții în tribune.

Mai sunt multe puncte puse în joc, ne dorim să ne clasăm pe un loc care să poată promova direct, vedem ce va fi la final. Atunci când am intrat în play-off, gândul a fost de a promova direct, cel mai dificil obiectiv intermediar era de a ne califica în play-off. Dacă ne vom califica în play-off, cred că vom promova în prima ligă, cred că vom promova. Nu există favorite.

La astfel de meicuri nu cred că trebuie să vin cu filmulețe, pastile motivaționale, au deja motivație extraordinară, îi simt concentrați, conectați, cu multă încredere în ce au realizat până acum și optimiști.

Noi suntem obișnuiți să facem sărbători prin cantonamente, ar fi fost mai bine să fie luni meciul, ar fi venit mai multă lume, noi suntem pregătiți.

Nu știu dacă m-ar propulsa o victorie, dar că și echipa cred că ne-ar da multă încredere că putem să ne realizăm obiectivul de a promova!

În toamnă datele problemei erau altele, noi de abia ne adunasem, nu cred că e relevant, nu și-au schimbat structura și principiile de joc”, a declarat antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă.

Înainte de derby, Dinamo e pe loc de baraj și e la patru puncte de locul trei ocupat de Oțelul, șase de Steaua, respectiv opt de liderul Poli Iași.

Bilete Pentru Tribuna 2

PREȚURI BILETE:

Tribuna 2: 25 lei.

”Ghencea în ALB-ROȘU!”

Detalii despre organizarea ”câinilor” pentru derby: ”Deplasarea de marți se va face în corteo, iar adunarea va avea loc la ora 15:00, la ieșirea din stația de metrou Petrache Poenaru.

La ora 16:00, 8.000 de câini vor porni spre stadionul Ghencea, unul lângă altul, demonstrând încă o dată că atașamentul pentru culorile pe care le iubesc nu are termen de comparație.

TOATĂ LUMEA ÎMBRACATĂ ÎN NEGRU!

Nu uitați să aveți la voi biletele la meci (de preferat, tipărite) și buletinul sau măcar o poză cu acesta pe telefon, astfel încât să intrăm în stadion cât mai repede.

CU TOȚII ÎN GHENCEA!”, este mesajul de îndrumare a PCH-ului, pentru dinamoviști ce vor CUCERII steaua.

Clasamentul din Liga 2 (play-off)

Poli Iași – 45 puncte;
CSA Steaua – 44p;
Oțelul Galați – 42p;
DINAMO – 38p;
Gloria Buzău – 34p;
Unirea Dej 33p.

Programul etapei a patra din Liga 2:

Steaua – DINAMO | marți, 18 aprilie, ora 19:00

Programul etapei a cincea din Liga 2:

DINAMO – Iași | marți, 25 aprilie, ora 20:00.

CITESTE SI:

Gimnastică I Dinamo, medalie de bronz la Campionatul European din Antalya

Dinamo amenințată înainte de derby: ”Sunt sigur că jucătorii vor da totul”

Andrea Prisăcariu a triumfat în Italia!

3 gânduri despre &8222;CCA a anunțat arbitrul de la Steaua – Dinamo&8221;

Lasă un răspuns