Ovidiu Burcă, atac la adresa arbitrajului: ”Cred că vin să se plimbe prin parc”. Ce spune despre duelul cu Poli Iași

Dinamo se pregătește de meciul extrem de important de pe teren propriu cu Politehnica Iași.

Partida din cadrul etapei a 5-a, este programată, marți, 25 aprilie, de la ora 20:00, pe stadionul Arcul de Triumf.

Înaintea partidei, Dinamo a susținut o conferință de presă premergătoare duelului cu ieșenii. Prezent la întâlnirea cu reprezentanți presei, tehnicianul lui Dinamo, Ovidiu Burcă (43 de ani), a prefațat partida de marți seară.

”Ne așteaptă un meci greu, împotriva unei echipe care și-a asigurat practic promovarea. Vreau să-i felicit pe domnul Șfaițer, pentru că dumnealui a început acel proiect la Iași, apoi pe Leo Grozavu, pentru că a schimbat fața echipei și a avut o serie foarte bună de meciuri.

Iași este o echipă care din punct de vedere tactic ne-a pus probleme în tur, când am pierdut după golul lui Hlistei.

O să încercăm să facem jocul pe care îl facem de obicei, să avem mai multă claritate, mai multă fluiditate, împotriva unei echipe care face un pressing bun. Sper să fiu inspirat din punct de vedere tactic.

Cu moralul stăm bine, deși venim după un meci pierdut pe greșelile noastre. Deși am pierdut, a doua repriză a fost la discreția noastră. Chiar și în 10 oameni am controlat jocul așa cum am vrut noi.

Nu știu dacă e un meci decisiv cel de mâine. Mai sunt multe partide, multe puncte puse în joc. Pentru noi important e să revenim la forma arătată în meciul cu Oțelul, când am aărtat foarte bine.

Nu prea ne-am bucurat de rezultatul de la Buzău. Este o luptă foarte intensă în play-off. M-am bucurat pentru Adi Mihalcea, pentru că este prietenul meu, dar nu pentru rezultat.

Vreau să le mulțumesc suporterilor pentru cum ne suțin, pentru că au fost foarte mulți în Ghencea. La meciul cu Galați au avut foarte multă răbdare cu noi, după, la finalul meciului cu Steaua, m-a mișcat acel gest, când l-au luat pe Denis în galerie, au cântat cu el.

Avem un meci care se va ridica la nivelul lui Răzvan Patriche, care și-a așteptat șansa. Cifrele arată că el a fost unul dintre pilonii echipei în prima parte a campionatului. Nu m-am hotărât încă asupra primului 11”, a spus astăzi în conferința de presă, Ovidiu Burcă despre meciul cu Politehnica Iași.

Burcă a părut destul de iritat pe greșelile de arbitraj din partida cu CSA Steaua, din etapa precedentă.

”Toată lumea vorbește despre arbitraj, iar eu nu pot să trec peste cel din Ghencea. Revăzând meciul, asta și ca o legătură față de ce s-a întâmplat aseară, am simțit o anumită frustrare față de ce s-a întâmplat cu Steaua. Decât să avem arbitrii din Liga 1 care vin să ne arbitreze și cred că vin să se plimbe prin parc, îi prefer pe copiii ăștia de vin la Liga 3, la Liga 2, care sunt interesați de meci.

Mi-e dor de Alexandru Tudor. Nu cred că el s-ar fi prezentat fără să-i meargă sistemul audio, fără să aibă la el acel spray, cu care trasezi acele distanțe. Cred că mai avem multe învățat. La Liga 1 nu știu cum stau lucrurile, pentru că nu am mai fost de mult timp pe acolo, sper să ajungem.

Dar ce s-a întâmplat săptămâna trecută, în primul rând ca atitudine, dați-mi voie să fiu mult mai vehement în momentul în care voi simți superficialitate și lipsă de profesionalism. Sper să nu mai avem parte de astfel de arbitraje.

Sper să ne conducă de la centru niște arbitrii care să fie aproape de fază, acre să vadă bine, nu să fie la 30 de metri de fază. Cred că arbitrul de la meciul cu Steaua a pregătit foarte slab meciul.

Voi fi cu ochii pe arbitrii, pentru că, în timpul meciului, nu prea urmăresc arbitrajele. Eu urmăresc unde este mingea, încerc să anticipez unele lucruri.

A greși este omenește. Nu vreau să vorbesc despre arbitrajul de la Liga 1, deși arbitrii de acolo au mai multe pârghii”, a fost reacția lui Ovidiu Burcă.

CCA a anunțat arbitrul de la Dinamo – Iași

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a anunțat brigada care va oficia partida dintre Dinamo București și Politehnica Iași, din etapa a 5-a, din data de marți, 25 aprilie, de la ora 20:00, de pe stadionul Arcul de Triumf.

Astfel, arbitru central a fost desemnat Andrei Florin (Târgu Mureş). Acesta va fi ajutat de asistenții Ghiciulescu Raul Constantin (Lugoj) și Duță George Bogdan (Bacău).

CCA l-a desemnat observator pe Crângaşu Silviu (Ploieşti).

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2 după a patru etapă

  1. CSA Steaua – 47 puncte;
  2. Poli Iași – 46 puncte;
  3. Oțelul Galați – 45p;
  4. DINAMO – 38p;
  5. Gloria Buzău – 37p;
  6. Unirea Dej – 34p.

CITESTE SI:

CCA a anunțat arbitrul de la Dinamo – Iași

Florin Prunea, a prezentat avantajul lui Dinamo în lupta pentru promovare: „E singura care îmi dă sentimentul ăsta”

Daniel Opriţa, acuzat: ”Mortule, ai furat cu Dinamo!”

3 gânduri despre &8222;Ovidiu Burcă, atac la adresa arbitrajului: ”Cred că vin să se plimbe prin parc”. Ce spune despre duelul cu Poli Iași&8221;

Lasă un răspuns