Campanie I Câini cu mic cu mare în FAMILIA DINAMO!

Dinamo este un fenomen al sportului din România și asta o demonstrează prin activitățile sale, la care participă zeci de copii!

Astăzi, 28 aprilie, copiii de la Fundația Filantropică Metropolis s-au bucurat de tricouri cu Dinamo și au avut ocazia să îi cunoască pe doi dintre jucătorii dinamoviști: Alin Buleică și Cătălin Țîră.

O campanie care demonstrează că Dinamo este iubită din fragedă pruncie și arată că DINAMO NU MOARE!

”NE PASĂ DE OAMENI!

Știm că fotbalul nu este doar un sport. Am auzit cu toții despre Sadio Mané și alte exemple de fotbaliști care și-au depășit condiția socială cu mult, datorită talentului lor, iar ulterior s-au întors în țările natale pentru a oferi o șansă și celor ce vin din urmă.

Responsabilitatea socială fotbalistică este un criteriu recent integrat de către Federația Română de Fotbal în procesul de licențiere.

În spatele cortinelor și fără ca presa sportivă să “denunțe”, clubul nostru a organizat mai multe acțiuni de acest fel. Am invitat copiii de la Fundația Autonomă Casa Bună pentru a se bucura de fotbal la meciul din 09 Septembrie 2022, împotriva celor de la CSA Steaua, am oferit tricouri cu însemnele clubului nostru copiilor de la Școala Gimnazială George Călinescu, sectorul 5 și celor de la Școala Ion Vișoiu, care ni s-au și alăturat pe stadionul “Arcul de Triumf” la meciul împotriva echipei Oțelul Galați.

Astăzi, 28 Aprilie 2023, copiii de la Fundația Filantropică Metropolis s-au bucurat de tricouri cu Dinamo și au avut ocazia să îi cunoască pe doi dintre jucătorii dinamoviști: Alin Buleică și Cătălin Țîră.

Mai multe informații despre fundație găsiți aici: https://www.fundatiametropolis.ro/

Dinamo București crede în egalitatea de șanse și în faptul că fotbalul ne apropie. Sperăm ca pe viitor să putem organiza acțiuni la un nivel mai larg și să vizeze atât copii, dar și bătrâni sau persoane cu dizabilități”, este mesajul clubului nostru pe paginile de socializare.

CITESTE SI:

Dinamo a început demersurile de organizare a derby-ului cu Steaua!

Comisia de Disciplină a analizat incidentele de la meciul Steaua – Dinamo

Kyros Vassaras, contestat de un fost ecuson FIFA: ”S-a folosit de un truc”

3 gânduri despre &8222;Campanie I Câini cu mic cu mare în FAMILIA DINAMO!&8221;

Lasă un răspuns