Video I Aprecieri pentru Vlad Iacob și Ovidiu Burcă: ”Vlad Iacob și cu Ovidiu Burcă au merit extraordinar pentru ceea ce se întâmplă la Dinamo”

Vlad Iacob și Ovidiu Burcă au venit la Dinamo în cel mai greu moment posibil și au reușit să redreseze situația după un start teribil de complicat.

Deși au avut parte de multe critici, cei doi au primit și aprecieri pentru munca depusă, mai ales că Dinamo este în luptă pentru promovare, ceea ce părea atât de puțin probabil. Ovidiu Burcă este un antrenor care oferă credit tinerilor și în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști de la PlaySport, ”Dinamo 7/9”, șeful CCJ, Gabi Răduță, a spus că Ovidiu Burca este mereu interesat de ceea ce se întâmplă cu juniorii.

”Comunicăm tot timpul, îl interesează tot ce se întâmplă în centru. Bănuiesc că mă și apreciază, avem o relație bună de mult timp, nu doar de la Dinamo. A făcut lucruri extraordinare, eu știu cum s-a început. A avut tăria să renunțe la anumiți jucători, care simțea că nu sunt pentru el.

A atras simpatii, antipatii, pune suflet, e inteligent și să vină într-o perioadă așa de grea la echipă, e lăudabil. Vlad Iacob și cu Ovidiu Burcă au merit extraordinar pentru ceea ce se întâmplă la Dinamo, pentru redresarea situație. Când am venit, echipa părea de liga a treia”, a spus Gabi Răduță la emisiunea ”Dinamo 7/9”.

Gabi Răduță a avut cuvinte de laudă și la adresa lui Vlad Iacob: ”Decurge foarte bine colaborarea cu el, am o relație foarte bună cu Vlad Iacob și Ovidiu Burcă. Vlad Iacob este interesat de CCJ, ce se întâmplă la echipa mare, e un băiat inteligent, preocupat, care gestionează foarte bine situația.

Un manager al Academiei are o activitatea complexă, de la monitorizarea antrenamentului, discuțiile cu antrenorii, copiii, muncă de birou. Ședințele periodice cu părinții, nu sunt adeptul discuțiilor cu ei la antrenamente sau zilnic. Primul criteriu, apelează la antrenor, ulterior pot să discute cu mine.

Depinde cum gestionezi relația cu părinții, ei sunt subiectivi, sunt bine intenționați, dar greșesc în conextul în care sportul și fotbalul este la fel ca în munca lor de zi cu zi, dar este diferit. Am avut relații bune profesionale cu părinții, am explicat, nu trebuie să fii radical și să nu ai un dialog. Trebuie să fii corect, imparțial și nu cred că sunt probleme”, a mai spus Gabi Răduță.

Video I Gabi Răduță, despre ce înseamnă munca la CCJ Dinamo

CITESTE SI:

”Dinamo are portar de primă ligă pe bancă, dar nu apără”

Campanie I Câini cu mic cu mare în FAMILIA DINAMO!

Dinamo a început demersurile de organizare a derby-ului cu Steaua!

3 gânduri despre &8222;Video I Aprecieri pentru Vlad Iacob și Ovidiu Burcă: ”Vlad Iacob și cu Ovidiu Burcă au merit extraordinar pentru ceea ce se întâmplă la Dinamo”&8221;

Lasă un răspuns