Video I Claudiu Niculescu a retrogradat echipa antrenată de un fost al dinamovist

Ce-ai făcut, Vasile?

Minaur Baia Mare, este a patra echipă care retrogradează direct din Liga 2 în acest sezon. Asta după ce maramureșenii au pierdut sâmbătă meciul din play-out de pe teren propriu, 0-1 cu CS Comunal Șelimbăr.

Minaur Baia Mare – CS Comunal Șelimbăr, meci din play-out-ul diviziei secunde, s-a terminat 0-1 sâmbătă și echipa pregătită de directorul tehnic Vasile Miruță a retrogradat matematic în Liga 3!

Pentru trupa antrenată de Claudiu Niculescu a înscris golul victoriei francezul Jordan Gele, în minutul 23.

Cel mai probabil, Minaur va termina sezonul pe locul șase în Grupa A din play-out-ul Ligii 2, iar ultimul meci al sezonului va fi cu CSM Slatina, care are nevoie de o victorie pentru a se salva direct de la retrogradare.

Pe lângă cele patru echipe direct retrogradate, ocupantele locurilor cinci din cele două grupe vor juca un baraj pentru menținerea/retrogradarea din Liga 2. În acest moment, cele două echipe care se vor lupta la baraj sunt Metaloglobus și Progresul Spartac, dar lucrurile se pot schimba.

Progresul este sigură de prezența la baraj, dar Metaloglobus s-ar putea salva direct dacă va câștiga la Timișoara, cu Poli, iar Minaur se va impune în meciul cu CSM Slatina.

Minaur Baia Mare a promovat în Liga 2 la finele sezonului precedent. În ultimele etape, echipa a fost pregătită de Vasile Miriuță, după ce colaborarea cu Mihai Iosif s-a încheiat.

”Din păcate, aventura echipei CS Minaur Baia Mare în eșalonul al doilea a ținut un singur sezon. Chiar dacă mai este o etapă de disputat, băimărenii nu mai au nicio șansă de salvare, diferența de puncte fiind acum mai mare decât înaintea etapei acestea. Oricum, și dacă ar fi învins astăzi, Minaur era tot cu același deznodământ, deoarece Metaloglobus a câștigat pe teren propriu cu Slatina.

Unicul gol al partidei a fost marcat în prima parte, după o acțiune derulată pe partea dreaptă, cu o centrare trimisă de Monea în fața porții, un șut al lui Năstase respins de Avram, iar Jordan Gele a trimis balonul în poartă din apropiere.

Elevii antrenați de Vasile Miriuță au avut mai multe ocazii de gol, dar n-au reușit să fructifice niciuna dintre acestea. Mai este un singur meci de jucat, săptămâna viitoare, cu Slatina în deplasare”, este mesajul clubului Minaur Baia Mare după retrogradare.

Video I Conferință de presa după retrogradarea Minaurului în Liga 3

CITESTE SI:

Video I David Țone, încă o șansă la Dinamo

Video I Aprecieri pentru Vlad Iacob și Ovidiu Burcă: ”Vlad Iacob și cu Ovidiu Burcă au merit extraordinar pentru ceea ce se întâmplă la Dinamo”

”Dinamo are portar de primă ligă pe bancă, dar nu apără”

4 gânduri despre &8222;Video I Claudiu Niculescu a retrogradat echipa antrenată de un fost al dinamovist&8221;

Lasă un răspuns