Bogdan Lobonț, mesaj de susținere pentru Oncescu!

Dinamo s-a deplasat la Buzău, pentru prima etapă din returul, play-off-ul din Liga a 2-a.

Înaintea partidei, portarul lui Dinamo, Denis Oncescu a avut parte de foarte multe critici după ultimele două meciuri.

Un portar cu experiență extrem de redusă, Oncescu ar urma să fie scos din primul 11 de la meciul cu Buzău. Mare susținător al regulii care promovează fotbaliștii tineri, Lobonț nu e de acord cu pedepsirea lui Oncescu. Puștiul de 18 ani ar urma să revină pe banca lui Dinamo, idee pe care Lobby o demontează în totalitate.

”Am văzut un articol despre Oncescu de la Dinamo. A făcut două erori…da! Dar am văzut că s-ar putea reîntoarce pe bancă. Apoi, când va fi nevoie de Oncescu pentru a juca, se va spune că nu are experiență.

Unde vreți să facă experiență? Jucând sau stând pe bancă? Jucătorii «under» unde fac experiență? Jucând câte 45 de minute sau stând pe bancă?”, a spus Bogdan Lobonț.

Biletele pentru meciul cu Buzău

Dinamoviștii își pot procura tichete de acces de pe BLT.ro și costă 15 lei.

De partea cealaltă, Dinamo începuse vijelios play-off-ul, cu 7 puncte și golaveraj 7-1 în primele 3 etape, dar au venit două înfrângeri grele, 0-2 pe terenul Stelei și 1-3 acasă cu Poli Iași, și echipa lui Ovidiu Burcă a revenit pe nisipurile mișcătoare.

După cum arată situația în acest moment, Dinamo are șanse mici de a prinde cele două locuri care asigură promovarea directă în Liga 1, dar are șanse bune să meargă la baraj – adică exact acolo unde a fost și anul trecut, numai că venind din sens invers, dinspre Liga 1. Dar dacă nu scot măcar un punct la Buzău, dinamoviștii vor avea mari emoții și cu prinderea barajului.

Golgheteri (Liga 2 + Cupa României): Ghezali / francez (7), Iulian Roșu (7), Daniel Iglesias / spaniol (5), Al. Pop (5), Ahmed Bani (5), Borcea (3), Buhăescu (3), Gorka Larrucea / spaniol (2), Patriche (2), Țîră (1), Bordușanu (1), Giafer (1), Amzăr (1).

Ultimele 5 meciuri:

  • 1-3 (a) cu Poli Iași
  • 0-2 (d) cu Steaua
  • 3-0 (a) cu Oțelul
  • 3-0 (d) cu Unirea Dej
  • 1-1 (a) cu Gloria Buzău

Partida va fi arbitrată de Moroiță Andrei, ajutat de Filip Alexandru și Bobe Ionuţ Marius.

  • În această ediție de campionat, cele două echipe s-au întâlnit deja de două ori. În sezonul regulat, la Buzău, pe 18 septembrie 2022, gazdele au câștigat cu 2-1. Apoi, pe 19 martie 2023, în prima etapă din play-off, Dinamo – Gloria 1-1 l București.
  • Ultimul campionat cu ambele în prima ligă a fost 2008-2009. Atunci, Dinamo a câștigat clar atât acasă (4-1), cât și în deplasare (3-1).

Toate declaraţiile şi reacţiile de la această partidă, pot fi găsite pe –->>> www.doardinamo.com

Partida va fi televizată de: DigiSport, OrangeSport și PrimaSport. Pentru dinamoviștii dinafara României, partida poate fi urmărită pe în direct pe canalul FRF.TV.

CITESTE SI:

Handbal I România s-a calificat la Campionatul European!

CCA a anunțat arbitrul de la Buzău – Dinamo

Video I Claudiu Niculescu a retrogradat echipa antrenată de un fost al dinamovist

3 gânduri despre &8222;Bogdan Lobonț, mesaj de susținere pentru Oncescu!&8221;

Lasă un răspuns