CCA a anunțat arbitrul de la Buzău – Dinamo

”Câinii” se pregătesc de un nou meci important în play-off!

Gloria Buzău și Dinamo București, se vor întâlni, luni, 1 mai, pe stadionul ”Gloria” de pe Bulevardul: ”Stadionului 1”. Partidă contând în etapa 6-a, din Liga 2.

În sezonul regular, Buzăul s-a impus cu 2-1, cele două echipe au mai jucat un amical în noiembrie, scor 2-2, iar în prima etapă din turul play-off-ului de Liga 2 a mai fost o remiză, 1-1.

Dinamo vine după înfrângerea cu Poli Iași, 1-3, iar moldovenii vin după victoria cu Steaua, 1-0. Suporterii spun că a fost un BLAT ORDINAR, doare ce, Steaua nu are drept de promovare și fiind în play-off-ul Ligii, cedează meciuri, cu scopul de a încurca adversarele și a NENOROCI competiția.

Adrian Mihalcea, antrenorul lui FC Buzău, a fost eliminat pe finalul meciului cu CSA Steaua și nu va putea sta pe bancă la partida cu Dinamo, după ce a aruncat o minge în teren. Și elevul său Dudu va lipsi, care a luat ”roșu” în prelungiri.

Cele două echipe sunt în lupta pentru promovare în prima ligă a României. Între cele două, este o diferență de un punct. Dinamo se situează pe poziția a patra, cu 38 de puncte, în timp ce moldovenii au 37 de puncte și ocupă locul al cincilea al clasamentului.

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a anunțat brigada care va oficia partida dintre FC Buzău și Dinamo București, din etapa a 6-a, din data de luni, 1 martie, de la ora 17:30, de pe stadionul ”Gloria” de pe Bulevardul: ”Stadionului 1”.

Astfel, arbitru central a fost desemnat Moroiță Andrei (Ploieşti). Acesta va fi ajutat de asistenții Filip Alexandru (Constanţa) și Bobe Ionuţ Marius (Bucureşti).

CCA l-a desemnat observator pe Duma Ioan (Sibiu).

Biletele pentru meciul cu Buzău

Dinamoviștii își pot procura tichete de acces de pe BLT.ro și costă 15 lei.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2 după a patru etapă

  1. Poli Iași – 49 puncte;
  2. CSA Steaua – 48 puncte;
  3. Oțelul Galați – 45p;
  4. DINAMO – 38p;
  5. Gloria Buzău – 37p;
  6. Unirea Dej – 35p.

Programul lui Dinamo în returul play-off-ului Ligii 2

Etapa 6

FC Buzău – DINAMO I Luni, 1 mai, 17:30

Etapa 7

DINAMO – Unirea Dej I Sâmbătă, 6 mai, ora 14:45

Etapa 8

Otelul Galați – DINAMO I Joi, 11 mai, ora 20:30

Etapa 9

DINAMO – Steaua I Luni, 15 mai, ora 20:30 (potrivit informaților noastre, meciul se va disputa pe Arena Națională)

CITESTE SI:

Video I Claudiu Niculescu a retrogradat echipa antrenată de un fost al dinamovist

Video I David Țone, încă o șansă la Dinamo

Video I Aprecieri pentru Vlad Iacob și Ovidiu Burcă: ”Vlad Iacob și cu Ovidiu Burcă au merit extraordinar pentru ceea ce se întâmplă la Dinamo”

4 gânduri despre &8222;CCA a anunțat arbitrul de la Buzău – Dinamo&8221;

Lasă un răspuns