Dorinel Munteanu, atac furibund! Antrenorul lui Oțelul se teme de un complot: ”Președintele lor a zis că vrea să promoveze braț la braț cu Dinamo”

După ultimul meci al etapei a șasea din play-off, Poli Iași – Oțelul 2-0, ieșenii și-au asigurat promovarea în SuperLiga. În aceeași rundă, Unirea Dej și CSA Steaua au remizat, scor 1-1, iar Dinamo a terminat și ea la egalitate pe terenul Gloriei Buzău, scor 2-2.

La finalul partidei, Dorinel Munteanu a avut un atac furibund la adresa lui Cornel Șfaițer, președintele lui Poli Iași.

Antrenorul gălățenilor atrage atenția asupra unor declarații făcute de Cornel Șfaițer recent, în care a spus că și-ar dori ca Poli Iași și Dinamo să promoveze și să meargă braț la braț în prima ligă, ceea ce l-a enervat pe Dorinel Munteanu.

Fostul dinamovist se teme însă de o alianță între Poli și Dinamo pe finalul play-off-ului din liga secundă.

Antrenorul gălățenilor s-a enervat teribil după meciul direct, partidă care a adus promovarea matematică a lui Poli Iași, spunând că moldovenii nu vor mai fi atât de interesați de ultimele meciuri pe care le vor avea de jucat.

”Felicit Poli Iași, felicit publicul de aici. M-aș bucura să văd că Poli va juca în continuare așa. Vreau să joace așa în ultimele 4 meciuri. Domnul Șfaițer a spus că vrea să meargă braț la brat cu Dinamo în Liga 1.

Asta e cea mai mare dilemă a mea, nu înfrângerea de azi. Noi avem șanse de a promova direct, totul stă în puterea noastră. Să vedem cum va juca Poli cu Dinamo, cu Buzăul.

Ce am trăit azi este cea mai mare umilință pe care am suferit-o în ultimii 10 ani. Una e că am pierdut, alta e să se întâmple ce s-a întâmplat azi. Eu nu am jignit spectatorii din Iași sau clubul.

Am dat niște declarații care au fost răspunsuri la ce a spus domnul Șfaiter și antrenorul echipei. Am vorbit de agresivitate și de atitudinea la adresa arbitrilor, atât. Domnul Șfaițer a făcut declarația legată de Dinamo. Nu Leo Grozavu conduce la Iași.

Nu au scăzut șansele Oțelului pentru promovarea directă, totul depinde în continuare de noi, de jocul nostru. E rivalitate între noi și Poli Iași, ne vom întâlni și în Liga 1, sunt convins”, a spus Munteanu după, Poli Iași – Oțelul, scor 2-0.

Oțelul Galați a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Dinamo București

Dinamo se va deplasa în Moldova, după meciul cu Unirea Dej, joi, 11 mai.

Gălățenii au scos la vânzare tichetele de acces, iar suporterilor dinamoviști, le-au fost repartizat sectorul B din peluza nord.

Un tichet de acces este în valoare de 5 lei și se poate achiziționa de pe platforma online bilete.ro. Tichetele vor putea fi achiziționate și direct de la stadionul “Oţelul” în ziua meciului.

”Câinii” au rezervate 208 bilete.

Oțelul Galați și Dinamo București se vor întâlni, joi, 11 mai, pe stadionul “Oţelul” din Galați. Partidă contând pentru etapa a 8-a, din play-off-ul ligii secunde.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2 după a patru etapă

  1. Poli Iași – 52 puncte;
  2. CSA Steaua – 48 puncte;
  3. Oțelul Galați – 45p;
  4. DINAMO – 39p;
  5. Gloria Buzău – 38p;
  6. Unirea Dej – 35p.

Biletele pentru meciul cu Unirea Dej

Dinamo București primește în etapa a 7-a, din play-off, vizita Unirii Dej. Partida este programată sâmbătă, 06 mai 2023, de la ora 14:45 pe stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti.

Clubul nostru de fotbal, a scos spre vânzare, tichetele de acces pentru această partidă. Momentan acestea pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Vip: 140 lei;

Tribuna 1 (sectoare A, B și C) : 70 lei;

Tribuna 1 (sectoare E și E1) : 50 lei;

Tribuna 2 (sectoare J, J1, K, L, M și N): 50 lei;

Tribuna 2 (sectoare și 01): 40 lei;

Peluze : 30 lei;

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Arcul de Triumf”.

Programul caselor de bilete:

Vineri (05/05)

Interval orar: 16:00 – 20:00;

Sâmbătă (06/05)

Interval orar: 09:30 – 15:30.

Programul lui Dinamo în returul play-off-ului Ligii 2

Etapa 7

DINAMO – Unirea Dej I Sâmbătă, 6 mai, ora 14:45

Etapa 8

Otelul Galați – DINAMO I Joi, 11 mai, ora 20:30

Etapa 9

DINAMO – Steaua I Luni, 15 mai, ora 20:30 (potrivit informaților noastre, meciul se va disputa pe Arena Națională)

CITESTE SI:

Foto I Oțelul Galați a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Dinamo București

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Unirea Dej. Vezi programul caselor de bilete

Ovidiu Burcă reacționează după eroarea lui Dujmovic! Când revine Țîră pe teren

3 gânduri despre &8222;Dorinel Munteanu, atac furibund! Antrenorul lui Oțelul se teme de un complot: ”Președintele lor a zis că vrea să promoveze braț la braț cu Dinamo”&8221;

Lasă un răspuns