Gheorghe Mihali, tranșant despre revenirea lui Dinamo în prima ligă

Dinamo poate revenii pe prima scenă fotbalistică, după un an petrecut în Liga a 2-a.

Acest lucru provoacă anumite păreri, una dintre ele este și al fostului jucător și antrenor a lui Dinamo, Gheorghe Mihali (57 de ani), după ce Filip, Matei sau Eșanu, au dus Dinamo pentru prima oară în istorie în liga secundă.

”După părerea mea, Dinamo și-a îndeplinit obiectivul. Nu cred că se poate mai mult cu lotul ăsta, și-așa cred că și-au depășit așteptările. Ei au adus câțiva jucători străini buni, cu ăștia s-au salvat. Spaniolii (n.r. – Iglesias și Larrucea), plus Ghezali. Au gândit-o bine cu ei.

Le doresc să se califice la «baraj», dar diferențele sunt mari, totuși, între echipele din Liga 1 și cele de Liga 2. Bine, și anul trecut am spus că U Cluj n-are nicio șansă cu Dinamo, dar U Cluj era, totuși, altfel de echipă atunci”, a spus fostul fundaș al lui Dinamo.

Întrebat despre cum percepe venirea noilor conducători de la Dinamo, Mihali a recunoscut că nu-i cunoaște pe Andrei Nicolescu, Eugen Voicu &co., însă a insistat să vorbească laudativ despre administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu.

”Nu cunosc noua conducere, dar mie îmi inspiră încredere Zăvăleanu. El și suporterii au ținut clubul ăsta în viață. S-a zbătut, a mai adus bani de acasă, a încercat să creeze cât de cât condiții. Pe ceilalți nu-i cunosc, nu știu cine sunt, sper să facă treabă bună”, a spus Mihali.

CITESTE SI:

Ovidiu Burcă continuă să fie intransigent! Doi jucători scoși din planurile tehnicianului

Dorinel Munteanu, atac furibund! Antrenorul lui Oțelul se teme de un complot: ”Președintele lor a zis că vrea să promoveze braț la braț cu Dinamo”

Foto I Oțelul Galați a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Dinamo București

3 gânduri despre &8222;Gheorghe Mihali, tranșant despre revenirea lui Dinamo în prima ligă&8221;

Lasă un răspuns