Unirea Dej vine să lupte pentru promovare: ”Avem drept de promovare!”

Dinamo București primește în etapa a 7-a, din play-off, vizita Unirii Dej.

Partida este programată sâmbătă, 06 mai 2023, de la ora 14:45 pe stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti.

Echipa noastră păstrează încă speranțe pentru ocuparea unui loc care asigură prezența în primul eșalon, dar Dinamo își poate asigura locul de baraj în cazul unui succes. Unirea Dej este o echipă solidă, care pierde foarte greu în această perioada și a obținut un nou rezultat surprinzător, pe teren propriu cu CSA Steaua.

Deși au apărut ieri informații conform cărora Unirea Dej nu are drept de promovare, președintele oaspeților de sâmbătă spune că situația nu este deloc așa și Unirea Dej vrea să lupte pentru promovare:

”Să știe toată lumea că avem drept de promovare! Vrem să subliniem asta pe toată căile, pentru că am văzut fel de fel de informații în privința noastră. Noi așa știm și suntem convinși că îndeplinim toate criteriile cerute de cei care se ocupă de licențiere.

O să primim răspunsul înaintea meciurilor de baraj. Așa se va întâmpla cu toate cluburile din Liga 2. Unirea Dej nu este un club de drept public, este doar un parteneriat pe care îl avem cu primăria. Nu suntem în situația Stelei, sau cum sunt organizate alte cluburi, precum Șelimbăr, Slatina, Baia Mare și Dumbrăvița”, a spus Gabriel Magdaș.

După jocul trecut, 1-1 acasă cu Steaua, antrenorul Unirii Dej, Dragoș Militaru, a făcut o comparație cu ceea ce s-a întâmplat în play-off-ul Ligii 2 din sezonul trecut pentru a spune că echipa sa încă are șanse la un loc de baraj.

”Dacă stau și mă uit în urmă, la ce a fost sezonul trecut, cel puțin la play-off, după șase etape Slobozia avea trei puncte, Chiajna avea patru puncte și aceasta din urmă a jucat un baraj. Deci eu cred că nu s-a jucat absolut nimic. E meci un direct acum, Buzău cu Dinamo, locul 4 cu locul 5.

Și, ținând cont că avem următoarele două meciuri cu Dinamo și cu Buzău, așa că noi o să ne pregătim în continuare la fel de bine. Bineînțeles că și băieții simt că jocul nostru este în creștere de la săptămână la săptămână și sper să avem o săptămână care o să fie de foc, cu trei meciuri și deplasare la Dinamo, cu trei meciuri în care să ne batem cu șansele noastre pentru a încerca încă o… nu pot să o consider o minune”, a spus Militaru.

Biletele pentru meciul cu Unirea Dej

Dinamo București primește în etapa a 7-a, din play-off, vizita Unirii Dej. Partida este programată sâmbătă, 06 mai 2023, de la ora 14:45 pe stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti.

Clubul nostru de fotbal, a scos spre vânzare, tichetele de acces pentru această partidă. Momentan acestea pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Vip: 140 lei;

Tribuna 1 (sectoare A, B și C) : 70 lei;

Tribuna 1 (sectoare E și E1) : 50 lei;

Tribuna 2 (sectoare J, J1, K, L, M și N): 50 lei;

Tribuna 2 (sectoare și 01): 40 lei;

Peluze : 30 lei;

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Arcul de Triumf”.

Programul caselor de bilete:

Vineri (05/05)

Interval orar: 16:00 – 20:00;

Sâmbătă (06/05)

Interval orar: 09:30 – 15:30.

Programul lui Dinamo în returul play-off-ului Ligii 2

Etapa 7

DINAMO – Unirea Dej I Sâmbătă, 6 mai, ora 14:45

Etapa 8

Otelul Galați – DINAMO I Joi, 11 mai, ora 20:30

Etapa 9

DINAMO – Steaua I Luni, 15 mai, ora 20:30 (potrivit informaților noastre, meciul se va disputa pe Arena Națională)

CITESTE SI:

Video I Inimă de campion! David Popovici, gest de mare rafinament

Video I Care este noua strategie pregătită de Dinamo pentru centrul de juniori

Gheorghe Mihali, tranșant despre revenirea lui Dinamo în prima ligă

3 gânduri despre &8222;Unirea Dej vine să lupte pentru promovare: ”Avem drept de promovare!”&8221;

Lasă un răspuns