Un fostul mijlocaș a lui Dinamo, din nou în căutare de echipă

”Fostul prizonier din Ștefan cel Mare”, așa cum îl numește presa, își caută ecipă.

Ionuț Șerban, mijlocaș în vârstă de 27 de ani, fost la Dinamo sau Sportul Studențesc, a reziliat contractul cu Cetatea Turnu Măgurele, unde era legitimat din ianuarie.

Conform unei declarații făcute de unul din cei trei jucători, alături de Ionuț Șerban mai plecând de la formația din play-out-ul Seriei 6 din Liga 3 și Robert Dalu (atacant, 31 de ani, ex FC Snagov, Unirea Bascov sau Vedița Colonești) și Cătălin Musceleanu, clubul a forțat cumva cel puțin o reziliere..

”Am cam fost forțat sa reziliez”, a spus unul din cei trei fotbaliști, conform Teleorman Sport, informația apărând în spațiul public după partida de marți, cu Minerul Costeşti, din etapa a 6-a a play-out-ului Seriei 6 din Liga 3, scor 1-1. Au marcat în meciul respectiv Ion Marian, în minutul 90+4, de la 11 metri, respectiv Eduard Dogaru pentru formația din Turnu Măgurele, în minutul 17.

Ionuț Șerban a schimbat echipa la începutul anului, după aproape un an petrecut la CS Blejoi. Surprinzător, deși mijlocașul de 27 de ani evolua la acel moment la prima clasată în Seria 5 a Ligii 3, a decis să semneze cu Cetatea Turnu Măgurele, care a ratat play-off-ul la finalul sezonului regular.

Șerban s-a despărțit de Dinamo în vara lui 2021, iar până în martie 2022 a fost liber de contract. Experiența de la formația bucureșteană l-a tras cu siguranță în jos, pentru că în opt ani a prins doar 77 de meciuri, sub 10 pe stagiuni.

Șerban a stat pentru atâția ani la Dinamo din cauza unei clauze pe care Vasile Șiman, patronul formației Sportul Studențesc, a trecut-o în acordul cu ”câinii”. Șerban a fost legat de Dinamo o lungă perioadă de timp, pentru că un punct din contractul semnat între cele două cluburi preciza că Ionuț Șerban nu poate pleca din ”Ștefan cel Mare” decât dacă Sportul Studențesc primește un milion de euro, indiferent că se punea în discuție un transfer sau că Dinamo îl dădea afară. Însă, în cele din urmă, ”câinii” au reușit să se despartă de fotbalist fără să achite milionul de euro.

După ce s-a pus la punct la CS Blejoi, mijlocașul a decis să schimbe seria în Liga 3, ajungând la un acord cu Cetatea Turnu Măgurele, formație pregătită de Costin Lazăr la acel moment, dar care a reziliat contractul între timp și el și a fost numit ”principal” Valentin Bădoi.

Din vară, Șerban trebuie să caute o nouă echipă.

Cine este Cetatea Turnu Măgurele?

Cetatea Turnu Măgurele a terminat sezonul regular pe locul 5 în Seria 6 a Ligii 3, cu 28 de puncte, la numai două puncte de locul 4, ultimul care a dus în play-off, Viitorul Dăeşti.

Acum este pe locul 1 în play-out, cu 36 de puncte, având în grupa pentru evitarea retrogradării două victorii, două egaluri și două eșecuri. Are un avans de cinci puncte peste locul 2, Petrolul Potcoava.

Biletele pentru meciul cu Unirea Dej

Dinamo București primește în etapa a 7-a, din play-off, vizita Unirii Dej. Partida este programată sâmbătă, 06 mai 2023, de la ora 14:45 pe stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti.

Clubul nostru de fotbal, a scos spre vânzare, tichetele de acces pentru această partidă. Momentan acestea pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Vip: 140 lei;

Tribuna 1 (sectoare A, B și C) : 70 lei;

Tribuna 1 (sectoare E și E1) : 50 lei;

Tribuna 2 (sectoare J, J1, K, L, M și N): 50 lei;

Tribuna 2 (sectoare și 01): 40 lei;

Peluze : 30 lei;

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Arcul de Triumf”.

Programul caselor de bilete:

Vineri (05/05)

Interval orar: 16:00 – 20:00;

Sâmbătă (06/05)

Interval orar: 09:30 – 15:30.

Programul lui Dinamo în returul play-off-ului Ligii 2

Etapa 7

DINAMO – Unirea Dej I Sâmbătă, 6 mai, ora 14:45

Etapa 8

Otelul Galați – DINAMO I Joi, 11 mai, ora 20:30

Etapa 9

DINAMO – Steaua I Luni, 15 mai, ora 20:30 (potrivit informaților noastre, meciul se va disputa pe Arena Națională)

CITESTE SI:

Florin Prunea îl apără pe Dujmovic: ”A vrut să iasă”

Unirea Dej vine să lupte pentru promovare: ”Avem drept de promovare!”

Video I Inimă de campion! David Popovici, gest de mare rafinament

3 gânduri despre &8222;Un fostul mijlocaș a lui Dinamo, din nou în căutare de echipă&8221;

Lasă un răspuns