Florin Prunea îl apără pe Dujmovic: ”A vrut să iasă”

Florin Prunea

Gloria Buzău și Dinamo au încheiat la egalitate, scor 2-2, în runda cu numărul 6 din play-off-ul ligii secunde, după un meci presărat cu multe răsturnări de situație.

Echipa din Crâng a condus cu 2-0, însă a fost egalată în partea secundă a jocului, astfel că meciul s-a terminat cu scorul de 2-2.

Însă elevii lui Ovidiu Burcă au fost aproape să piardă, după ce au fost conduși cu 2-0, din cauza gafelor portarul Dujmovic.

Bosniacul din poarta lui Dinamo a greșit la primul gol, dar Prunea crede că și la al doilea. Prezent în studioul Liga Digisport, fostul portar, dr și oficial al lui Dinamo, Florin Prunea a încercat să explice ce a vrut să facă Dujmovic.

“A dat tare și pe sub el (n.r.: la al doilea gol). A vrut să iasă, s-a întors cu spatele și nu mai știa unde e linia porții (n.r.: la primul gol). Te mai uiți, dar dacă apuci să ieși din poartă și vrei să te retragi, nu mai ai timp. E de instinct. Și a făcut și pașii mari”, a spus Prunea.

Acesta nu-l acuză pe Dujmovic și a dat un exemplu când chiar el a făcut o gafă uriașă. Prunea a povestit ce s-a întâmplat la un meci dintre Dinamo și Universitatea Craiova, când el juca la “câini”, iar antrenor era Florin Halagian.

“Multe goluri stupide am luat. Aoleo! Am luat odată, la un Craiova – Dinamo. Era 2-2, în minutul 90, cu Halagian antrenor. Eu eram la Dinamo.

Și dă unu o pasă lungă, erau toți la corner și eu eram la centru, stăteam pe acolo și eu. Și mi-a venit pe voleu, să dau tare, să degajez. Băi, când am dat una pe lângă ea, cu 45.000 de spectatori în tribune, deci când am dat una pe lângă ea, iar Adrian Popescu, care nu știu ce căuta pe acolo, fugise înapoi și țipau ăștia ‘vânzătorule, blatistule!’

Și țipau ăștia la el: ‘Băi, Adi, du-te!’ Eu am căzut în fund și el s-a dus cu ea până în poartă, 3-2. Acum ce să fac la vestiare? Că mă omoară Armeanul (n.r.: Florin Halagian). Am stat așa, am văzut o navetă de apă care era lângă ușă și am luat naveta și am dat cu ea de ușă, tare: ‘De azi mă las de fotbal!’

Halagian cred că s-a speriat. Zice: ‘Băi, cioară, lasă că ne scoți data viitoare, nu mai fi supărat!’. Prezență de spirit. Eu am luat multe goluri”, a mai spus Prunea.

Biletele pentru meciul cu Unirea Dej

Dinamo București primește în etapa a 7-a, din play-off, vizita Unirii Dej. Partida este programată sâmbătă, 06 mai 2023, de la ora 14:45 pe stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti.

Clubul nostru de fotbal, a scos spre vânzare, tichetele de acces pentru această partidă. Momentan acestea pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Vip: 140 lei;

Tribuna 1 (sectoare A, B și C) : 70 lei;

Tribuna 1 (sectoare E și E1) : 50 lei;

Tribuna 2 (sectoare J, J1, K, L, M și N): 50 lei;

Tribuna 2 (sectoare și 01): 40 lei;

Peluze : 30 lei;

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Arcul de Triumf”.

Programul caselor de bilete:

Vineri (05/05)

Interval orar: 16:00 – 20:00;

Sâmbătă (06/05)

Interval orar: 09:30 – 15:30.

Programul lui Dinamo în returul play-off-ului Ligii 2

Etapa 7

DINAMO – Unirea Dej I Sâmbătă, 6 mai, ora 14:45

Etapa 8

Otelul Galați – DINAMO I Joi, 11 mai, ora 20:30

Etapa 9

DINAMO – Steaua I Luni, 15 mai, ora 20:30 (potrivit informaților noastre, meciul se va disputa pe Arena Națională)

CITESTE SI:

Unirea Dej vine să lupte pentru promovare: ”Avem drept de promovare!”

Video I Inimă de campion! David Popovici, gest de mare rafinament

Video I Care este noua strategie pregătită de Dinamo pentru centrul de juniori

3 gânduri despre &8222;Florin Prunea îl apără pe Dujmovic: ”A vrut să iasă”&8221;

Lasă un răspuns