Iulian Roșu nu renunță: ”Dinamo a crescut și va crește!”

Dinamo poate revenii pe prima scenă fotbalistică, după un an petrecut în Liga a 2-a.

”Câinii” primesc în etapa a 7-a, din play-off, vizita Unirii Dej. Partida este programată sâmbătă, 06 mai 2023, de la ora 14:45 pe stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti.

Chiar dacă dinamoviștii au pierdut câteva puncte în ultimele etape din play-off-ul Ligii 2, motiv pentru care distanța de locul 3, ocupat acum de SC Oțelul, este de șase puncte. Mai sunt patru runde din grupa pentru accederea în SuperLigă, dar dinamoviștii mai au speranțe la promovarea directă.

Dată fiind situația Stelei, care nu are drept de promovare în prima divizie, Dinamo trebuie să tragă pentru a termina peste SC Oțelul acum, echipa din Ghencea fiind pe locul 2, cu 48 de puncte.

”Câinii” au șanse mari pentru calificarea în baraj, chiar dacă Unirea Dej are cu patru puncte mai puțin, iar Iulian Roșu a declarat la finalul întâlnirii cu Gloria Buzău, scor 2-2, că echipa va trage pentru a face surpriza și a termina peste formația lui Dorinel Munteanu.

Dinamo, în ultimele trei meciuri din play-off-ul Ligii 2, a luat doar un punct. Înaintea egalului cu Gloria Buzău a bifat două eșecuri, 0-2 cu Steaua și 1-3 cu Poli Iași. În ciuda acestei perioade, Roșu a afirmat că Dinamo este pe o pantă pozitivă oricum de la începutul anului, moment în care era destul de departe de play-off, dar pe care l-a prins în cele din urmă.

”Noi eram și suntem focusați pentru promovarea directă, chiar dacă sună ciudat și șansele au scăzut. Nu este relaxare în privința locului de baraj, mai sunt patru meciuri, distanța e scurtă față de echipele din spate. Au scăzut șansele, cât mai sunt matematic vom spera însă, dar vine meciul cu Dej.

Vom lua fiecare meci în parte, sperăm să luăm cât mai multe puncte. Nu mă interesează cu cine am putea pica la baraj, nu este treaba mea să spun lucrul acesta.

Mai sunt patru meciuri și trebuie să ne focusăm pe meciul cu Dej. Păcat că nu am scos mai mult din partida cu Gloria Buzău, dar îmi pare bine că jocul nostru e în creștere.

În iarnă eram pe locul 8, acum suntem pe 4. Eu cred că Dinamo a crescut și va crește în continuare”, a declarat Iulian Roșu.

În acest moment, Dinamo e pe locul 4 în play-off, cu 39 de puncte, iar Gloria Buzău e sub ea, cu un punct mai puțin. Echipa antrenată de Ovidiu Burcă poate ”îngropa” definitivi pe Unirea Dej, care are 35 de puncte.

În play-off, Dinamo a pierdut două partide. A înregistrat o remiză, 1-1 cu Gloria Buzău, acasă, două victorii, 3-0 cu Unirea Dej, în deplasare, și 3-0 cu SC Oțelul, pe teren propriu, iar ulterior a cedat în derby-ul cu Steaua, în deplasare, scor 0-2. În ultima rundă a turului, pe ”Arcul de Triumf”, a cedat cu Poli Iași, scor 1-3. În prima etapă din play-off, cu Gloria Buzău, a făcut 2-2, în deplasare.

Pentru Dinamo urmează un meci pe teren propriu, cu Unirea Dej.

Biletele pentru meciul cu Unirea Dej

Dinamo București primește în etapa a 7-a, din play-off, vizita Unirii Dej. Partida este programată sâmbătă, 06 mai 2023, de la ora 14:45 pe stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti.

Clubul nostru de fotbal, a scos spre vânzare, tichetele de acces pentru această partidă. Momentan acestea pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Vip: 140 lei;

Tribuna 1 (sectoare A, B și C) : 70 lei;

Tribuna 1 (sectoare E și E1) : 50 lei;

Tribuna 2 (sectoare J, J1, K, L, M și N): 50 lei;

Tribuna 2 (sectoare și 01): 40 lei;

Peluze : 30 lei;

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Arcul de Triumf”.

Programul caselor de bilete:

Vineri (05/05)

Interval orar: 16:00 – 20:00;

Sâmbătă (06/05)

Interval orar: 09:30 – 15:30.

Programul lui Dinamo în returul play-off-ului Ligii 2

Etapa 7

DINAMO – Unirea Dej I Sâmbătă, 6 mai, ora 14:45

Etapa 8

Otelul Galați – DINAMO I Joi, 11 mai, ora 20:30

Etapa 9

DINAMO – Steaua I Luni, 15 mai, ora 20:30 (potrivit informaților noastre, meciul se va disputa pe Arena Națională)

CITESTE SI:

Un fostul mijlocaș a lui Dinamo, din nou în căutare de echipă

Florin Prunea îl apără pe Dujmovic: ”A vrut să iasă”

Unirea Dej vine să lupte pentru promovare: ”Avem drept de promovare!”

3 gânduri despre &8222;Iulian Roșu nu renunță: ”Dinamo a crescut și va crește!”&8221;

Lasă un răspuns