Handbal I Dinamo la alt nivel: ”Într-un an sau doi suntem în Final Four!”

Dinamo București domină în ultimul timp România în handbalul masculin!

Conducerea secției de handbal a dovedit că este una profesionistă și împreună CS Dinamo fac casă bună, iar planurile sunt mărețe.

”Dulăii” au ambiții foarte mari, iar Ionel Dănciulescu a dezvăluit proiectul propus de conducerea clubului nostru. Fostul fotbalist dinamovist susține că echipa lui Xavi Pascual se poate bate pentru câștigarea Ligii Campionilor în cel mai scurt timp.

Ionel Dănciulescu este impresionat de modul în care decurg lucrurile la handbal, acolo unde Dinamo a câștigat fără probleme un nou titlu, cu victorii pe linie.

Prezent la meciurile „dulăilor” din Europa, Dănciulescu așteaptă un progres remarcabil în următorii ani: prezența în Final Four, între cele mai bune echipe de pe continent.

În acest an, Dinamo a fost eliminată din Europa de puternica formație THW Kiel: învinși la 13 goluri diferență la București, „dulăii” și-au luat revanșa în Germania, acolo unde au reușit să câștige cu un gol marcat în ultima secundă.

”Este un proiect pe cinci ani de zile! Deja în campionatul intern lucrurile se rezolvă fără probleme. În general, campionatul este o certitudine. Ați văzut ce s-a întâmplat: am intrat în grupele de Champions League, acum am ieșit. Probabil, într-un interval de un an sau doi, echipa va fi în Final Four”, a spus Ionel Dănciulescu, pentru ProSport.

DINAMO NEÎNVINSĂ ÎN ROMÂNIA!

Deja campioană, Dinamo a făcut spectacol miercuri și a marcat nu mai puțin de 40 de goluri în restanța cu CSM București, impunându-se clar, la o diferență de 11 goluri (41-30).

Cum a arătat campioana României și marcatorii meciului: Bucătaru, Heidarirad – Racoțea 3, Da Silva 2, Ghionea 8, Gurbindo 2, Negru 1, Alex Pascual 4, Kukic 3, Kasparek 2, Kuduz, Humet 2, Akimenko 3, Bokhan 3, Ali Zein 6, Sorhaindo 2.

Cu 25 de victorii în tot atâtea etape, Dinamo mai are un singur meci de jucat pe plan intern: în deplasare, pe terenul celor de la Potaissa Turda.

Dinamovistul, Robert Militaru promite și el că nu se vor oprii aici și vor ataca și Europa, mult mai în forță.

  • 58 de ani au trecut de la Cupa Campionilor Europeni câștigată de Dinamo

CITESTE SI:

Iulian Roșu nu renunță: ”Dinamo a crescut și va crește!”

Un fostul mijlocaș a lui Dinamo, din nou în căutare de echipă

Florin Prunea îl apără pe Dujmovic: ”A vrut să iasă”

4 gânduri despre &8222;Handbal I Dinamo la alt nivel: ”Într-un an sau doi suntem în Final Four!”&8221;

Lasă un răspuns