Leo Grozavu despre ultima etapă: ”Să nu ni se spună cu cine și cum să jucăm!”

Dinamo s-a întors cu victorie de la Galaţi şi a amânat verdictul în privinţa celeilate echipe promovate direct din Liga 2 după Poli Iaşi.

3 puncte mai sunt între cele două înaintea ultimelor două etape care se vor juca în acest playoff. În următoarea rundă, dinamoviștii vor încerca să se apropie de contracandidată cu un succes în faţa marii rivale Steaua pe Arena Națională, iar în ultima rundă a campionatului în Copou, contra Poli Iași.

Antrenorul moldovenilor, Leo Grozavu a anunțat clar după 5-1 cu CSA Steaua: “Le-am spus băieților că eu mi-am terminat misiunea pe bancă în acest an”

”Atâta timp cât sunt la timona echipei nu vreau să pierd niciun joc.

Dar am spus, am acontat primul loc, acum va trebui să vedem toți jucătorii, pentru că e normal să știm pe cine ne bazăm la anul. E posibil să dăm șansa și unor tineri. Nu vom face concesii nimănui, dar nici să vină acum să ne spună altcineva cu cine să jucăm și cum să jucăm!

Le-am spus băieților că eu mi-am terminat misiunea pe bancă în acest an. Voi fi alături de băieți la fiecare antrenament, la fiecare joc, dar vocea mea va fi mai puțin auzită, pentru că am colegii mei care trebuie să conducă echipa, iar eu va trebui să analizez foarte bine. Voi sta pe bancă, dar implicarea mea vocală o să fie mai redusă”, a spus Leo Grozavu la finalul partidei din etapa a 8-a.

Absențe importante pentru Dinamo în derby-ul cu CSA Steaua

Dinamo a câştigat cu 2-0 meciul împotriva Oţelului Galaţi şi este la trei puncte de echipa lui Dorinel Munteanu, cu două etape înainte de final.

Afost un meci greu, în care Dinamo a avut de suferit nu doar fotbalistic pe final, dar și din punct de vedere al cartonașelor galbene.

Din păcate, sunt jucători care nu vor fi pe teren la meciul cu Steaua de luni seară, de pe Arena Națională. Evident, primul pe lista este Cătălin Țîră, cel care a primit direct cartonaș roșu, se pare pentru injurii aduse arbitrului. Acesta în mod normal va lipsi la ultimele două meciuri din play-off, cu Steaua și Poli Iași în deplasare.

Costin Amzar a primit și el cartonaș galben în startul partidei și nu va fi în teren luni seară, cel mai probabil locul lui în teren va fi luat de Alin Șerban, cel care a lipsit în ultima vreme din teren, are foarte puține minute jucate în ultimele luni. El va fi titular în flancul stâng, dacă nu vom avea parte de vreo surpriză.

Din păcate, la mijlocul terenului va lipsi și Nelut Roșu, cel care a ajuns la 4 cartonașe galbene după avertismentul de aseară. Cel mai probabil în locul lui va intra celălalt Roșu, Iulian Roșu, cel care a devenit rezervă în ultimele meciuri, ultima oară când a fost titular a fost chiar în meciul cu Steaua din Ghencea, ulterior a intrat doar din postura de rezervă.

”Câinii” mai au de disputat două partide din play-off, cu CSA Steaua (15 mai) şi în deplasare cu Poli Iaşi (21 mai).

Dinamo are șanse reale de promovare directă cu o victorie în derby-ul cu Steaua, unde se anunță o atmosferă incendiară și peste 30.000 de spectatori. În cazul în care Oțelul va pierde la Gloria Buzău, care trage și ea tare să prindă ultimul loc de baraj după înfrângerea cu Unirea Dej, ”câinii” ar putea juca în ultima etapă cu promovarea pe masă.

Biletele pentru meciul cu Steaua

Clubul nostru de fotbal, a scos spre vânzare, tichetele de acces pentru partida din data de 15 mai, cu începere la ora 20:30. Momentan acestea pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Vip Roșu: 120 lei;

Vip ****: 100 lei;

Tribuna 2 Inel 1: 50 lei;

Family Zone: 10 – 50 lei;

Peluză inel 1 și 2: 25 lei.

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului Dinamo dar și de la Arena Națională.

Programul caselor de bilete:

Vineri (12/05)

Interval orar: 17:00 – 20:00 – Stadionul Dinamo;

Sâmbătă (13/05)

Interval orar: 10:00 – 14:00 – Stadionul Dinamo;

Duminică (14/05)

Interval orar: 10:00 – 14:00; – Stadionul Dinamo;

Luni (15/05)

Interval orar: 13:00 – 21:15 – Arena Națională.

Cu 2 etape înainte de final, Dinamo a ajuns la 43 de puncte şi speră în continuare la promovarea directă.

”Câinii” se află acum pe primul loc de baraj, au 43 de puncte, patru peste Unirea Dej și Gloria Buzău.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2 după a patru etapă

  1. Poli Iași – 53 puncte;
  2. CSA Steaua – 49 puncte;
  3. Oțelul Galați – 46p;
  4. DINAMO – 43p;
  5. Gloria Buzău – 39p;
  6. Unirea Dej – 39p.

Programul lui Dinamo în returul play-off-ului Ligii 2

Etapa 9

DINAMO – Steaua I Luni, 15 mai, ora 20:30

Etapa 10

Poli Iași – DINAMO I Duminică, 21 mai.

CITESTE SI:

Absențe importante pentru Dinamo în derby-ul cu CSA Steaua

A venit „nota de plată” după Oțelul – Dinamo

Reacția lui Vlad Iacob după victoria cu Oțelul + Mesaj de mobilizare înaintea derby-ului cu Steaua

3 gânduri despre &8222;Leo Grozavu despre ultima etapă: ”Să nu ni se spună cu cine și cum să jucăm!”&8221;

Lasă un răspuns