Ovidiu Burcă, ridicat în slăvi: ”A luat deciziile bune”

Dinamo a câștigat joi seara, la Galați, scor 2-0 cu Oțelul, în antepenultima etapă din play-off-ul ligii secunde, și le-a stricat fiesta gazdelor care se gândeau deja la promovare.

”Câinii” au arătat foarte bine, au dominat întâlnirea, iar multă lume pune această ascensiune a echipei pe seama lui Ovidiu Burcă.

Victoria de la Galaţi le-a dat speranţe ”câinilor” că finalul de campionat va fi unul în care toate să le iasă perfect elevii lui Ovidiu Burcă. 3 puncte mai sunt între noi şi gălăţeni înaintea jocurilor decisive.

În ultimele două etape se va decide a doua echipă care va ajunge în primul eşalon după Poli Iaşi.

Fost antrenor și jucător în Ştefan cel Mare, Gică Mihali, consideră că dinamoviști ar fi avut mai multe puncte în clasament dacă antrenorul l-ar fi avut la dispoziţie pe Borduşanu.

”Burcă face ce vrea la Dinamo. El conduce clubul şi e important să aibă încredere din partea şefilor şi să aibă susţinere în spate. Cred că a luat deciziile bune până acum. Dinamo putea să ajungă mult mai repede sus, dar a avut un mare ghinion, s-a accidentat Burduşanu.

Dinamo are un copil bun în poartă, iar revenirea lui Burduşanu a fost un câştig pentru echipă. Burduşanu cuată tot timpul spaţiu, caută tot timpul mingi şi are bucuria de a juca. A avut o accidentare foarte gravă. Am vorbit acum o lună cu el şi spunea că se reface şi are încredere. Revenirea lui a contat foarte mult. Era complicat fără el”, a declarat Mihali, în emisiunea PlaySport Live.

Gică Mihali: ”Steaua trece printr-o mare criză”

Pentru Dinamo urmează derby-ul cu CSA Steaua, luni seară de la ora 20:30, pe stadionul ”Arena Națională”. Partidă contând în etapa a 9-a din play-off-ul Ligi 2.

Chiar dacă militarii nu au niciun obiectiv, ei vor încerca să o încurce pe Dinamo.

”Steaua trece printr-o mare criză. A fost şi chestia aceea că vor primi drept de promovare. A fost un val de simpatie din partea suporterilor şi au avut o ambţiţie în plus. Nu putem spune că există o favorită certă la un meci Dinamo-Steaua. Steaua trece şi prin probleme de lot acum. Vreau să fie motivaţi dinamoviştii. Un Steaua-Dinamo nu se compară cu absolut nimic. Nu mă puneţi să dau un pronostic”, a adăugat fostul dinamovist.

Chiar dacă nu vor putea să le ia faţa gălăţenilor, dinamoviştii vor mai avea avea şansa barajului pentru a se întoarce în Superligă. În sezonul trecut, tot într-o dublă, împotriva Universităţii Cluj, retrogradau pentru întâia oară din eşalonul de elită.

”Dinamo, dacă va juca cu FC Argeş sau Chindia, va fi greu. Automat, nu se compară Chindia cu UTA. UTA mi se pare o echipă puternică, nu ştiu ce caută în zona retrogradării. A avut ghinion. Ar fi un avantaj pentru Dinamo dacă va juca cu Chindia, dar şi Chindia are experienţa unui baraj”, a încheiat Mihali.

Biletele pentru meciul cu Steaua

Clubul nostru de fotbal, a scos spre vânzare, tichetele de acces pentru partida din data de 15 mai, cu începere la ora 20:30. Momentan acestea pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Vip Roșu: 120 lei;

Vip ****: 100 lei;

Tribuna 2 Inel 1: 50 lei;

Family Zone: 10 – 50 lei;

Peluză inel 1 și 2: 25 lei.

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului Dinamo dar și de la Arena Națională.

Programul caselor de bilete:

Sâmbătă (13/05)

Interval orar: 10:00 – 14:00 – Stadionul Dinamo;

Duminică (14/05)

Interval orar: 10:00 – 14:00; – Stadionul Dinamo;

Luni (15/05)

Interval orar: 13:00 – 21:15 – Arena Națională.

Cu 2 etape înainte de final, Dinamo a ajuns la 43 de puncte şi speră în continuare la promovarea directă.

”Câinii” se află acum pe primul loc de baraj, au 43 de puncte, patru peste Unirea Dej și Gloria Buzău.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2 după a patru etapă

  1. Poli Iași – 53 puncte;
  2. CSA Steaua – 49 puncte;
  3. Oțelul Galați – 46p;
  4. DINAMO – 43p;
  5. Gloria Buzău – 39p;
  6. Unirea Dej – 39p.

Programul lui Dinamo în returul play-off-ului Ligii 2

Etapa 9

DINAMO – Steaua I Luni, 15 mai, ora 20:30

Etapa 10

Poli Iași – DINAMO I Duminică, 21 mai.

CITESTE SI:

Leo Grozavu despre ultima etapă: ”Să nu ni se spună cu cine și cum să jucăm!”

Absențe importante pentru Dinamo în derby-ul cu CSA Steaua

A venit „nota de plată” după Oțelul – Dinamo

3 gânduri despre &8222;Ovidiu Burcă, ridicat în slăvi: ”A luat deciziile bune”&8221;

Lasă un răspuns