15 mai I Dinamo luptă pe două FRONTURI

Dinamo se pregătește de două lupte în această zi! Una pe gazon și alta în tribunal.

Prima bătălie: În instanță! Mult discutatul plan de reorganizare, versiunea 3.0 ajunge astăzi la masa judecătorului sindic și atât cei din conducere, cât și suporterii, așteaptă aprobarea noului plan. Contestații există, desigur, acuze dure din partea unui fost angajat, Radu Birlică, dar este un optimism rezervat din partea celor din club, fiind vorba de un haircut simplu.

Planul a trecut fără probleme de votul creditorilor, rămâne de văzut ce se va întâmpla astăzi, dacă se va da astăzi o decizie, ori verdictul va fi amânat pentru o dată ulterioară, până când vor fi judecate contestațiile. Vom fi cu ochii pe portal.ro și vă vom anunța în momentul în care vom avea o decizie, dacă ea va veni astăzi, desigur.

”În 15 mai ne prezentăm în fața judecătorului sindic. Am mai trecut o dată prin lucrul ăsta. La vremea respectivă, judecătorul sindic ne-a respins planul, la solicitarea acționarilor de atunci”, Răzvan Zăvăleanu.

A doua batalie: In teren: Diseară vine cea de-a doua bătălie, cea din teren, acolo unde Dinamo cauta revansa, primul succes stagional impotriva celor de la CSA Steaua. Dinamo și Steaua se întâlnesc pe Arena Națională începând cu ora 20:30 într-un duel așteptat de toți fanii dinamoviști, care așteaptă un singur lucru: VICTORIE!

Toată atenția se îndreaptă către duelul de pe Arena Națională, în care Dinamo este încrezătoare că poate obține în sfârșit victoria împotriva celor de la Steaua. O echipă care ne-a învins în toamnă, dar și în aprilie, când au profitat de erorile provocate de apărarea noastră visătoare. Însă atunci îl aveam pe Oncescu în poartă și militarii erau impulsionați de vestea conform căreia ar putea avea drept de promovare. Ceea ce s-a dovedit fals și asta s-a văzut în evoluțiile lor. 2 puncte obținute în ultimele 4 meciuri, printre care și o înfrângere umilitoare la Iași, cu o echipă deja promovată.

Nu va fi nicidecum o Arena Națională plină la duelul dintre Dinamo și Steaua, undeva la 18 000 de fani cu totul, aici incluzând și fanii oaspeți. Dinamo are aproximativ 10.000 de bilete vândute cu 12 ore înainte de meci, cele mai multe date în peluză, astfel încât ne putem aștepta la o atmosferă demnă de un derby, că este sau nu, asta rămâne la latitudinea fiecăruia, dar orgoliile de la mijloc nu pot fi ignorate, faptul că cei de la CSA își doresc victoria din toată inima și că vor da totul pentru a ne încurcă, este cât se poate de clar.

Pare momentul oportun pentru a ne lua revanșa și a obține victoria împotriva rivalilor, să continuăm lupta pentru promovare! Ne vedem pe stadion!

CITESTE SI:

Avancronică I Dinamo București – CSA Steaua

Mesaj clar transmis de conducerea lui Dinamo înaintea derby-ului cu Steaua

CCA a anunțat arbitrul de la Dinamo – Steaua

4 gânduri despre &8222;15 mai I Dinamo luptă pe două FRONTURI&8221;

Lasă un răspuns