”Fotbal și șampanie!” 2.0

Dinamo s-a impus cu 3-0 în meciul cu Steaua şi a egalat-o pe Oţelul Galaţi în clasament.

Imediat după meci, în timpul interviurilor, Ahmed Bani a avut un conflict verbal cu mijlocaşul roş-albaştrilor, Balgiu.

În timp ce Ahmed Bani (20 de ani) oferea un interviu, Cristian Balgiu (28 de ani) i-a strigat mijlocașului dinamovist: “Ați câștigat degeaba, tot în B jucați”. Replica lui Bani a venit imediat: “N-ai ce să vorbești, că rămâneți toată viața în B, Balgiule! CSA clona!”.

Ahmed Bani s-a dezlănțuit la declarații și a spus că, în opinia lui, Steaua veritabilă nu este cea din Liga a 2-a.

“Nu știu dacă mă gândeam la un asemenea scor, dar aveam toată încrederea că puteam învinge în această seară. Ce să spun mai multe? Dinamo joacă fotbal șampanie! Mergem foarte bine, pregătim foarte bine meciurile, suntem o familie!

Steaua e o echipă bună, dar astăzi am fost net superiori. Ne motivăm în grupul nostru. Ei rămân toată viața în liga a doua, că n-au drept de promovare. Ei rămân și dacă se desființează… cum poate să spună de Dinamo asemenea lucruri (n.r. – Cristian Balgiu) ?

CSA Steaua, o clonă! Pentru mine, este o clonă, nu e Steaua! Nu e posibil așa ceva! Să-și vadă de ale lor. Noi suntem o clonă? Cine a retrogradat anul trecut? Tot Dinamo București!

E normal să ne bucurăm după victorie, dar nu facem nuntă. Fanii au fost alături de noi, e doar o bucurie de moment, de mâine o luăm de la capăt!

O să jucăm și meciul de la Iași, sperăm că cei de la Oțelul nu vor face rezultate prea bune. Cine s-ar da la o parte? Chiar dacă Poli Iași este promovată, cred că își vor juca șansele corect.

Da, sunt banii la zi, e o situație foarte bună în club. Suntem fericiți, mergem bine și pe plan fotbalistic, și pe plan financiar. Totul merge bine la Dinamo în aceste momente! La cum am jucat, merităm să promovăm”, a spus Ahmed Bani.

Video I Ahmed Bani îl ironizează pe mijlocașul Stelei, Cristian Balgiu: ”N-ai ce să vorbești, că rămâneți toată viața în B! CSA clona!”

După a doua victorie la rând, Dinamo a egalat-o pe Oțelul în clasament. Ambele echipe au câte 46 de puncte și ocupă locurile 3 și 4.

Pentru a promova direct, Dinamo trebuie să o învingă pe Poli Iași în ultima etapă, iar Oțelul Galți să obțină 1 singur punct din înfruntările cu Gloria Buzău și Unirea Dej.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2 după a patru etapă

  1. Poli Iași – 54 puncte;
  2. CSA Steaua – 49 puncte;
  3. Oțelul Galați – 46p;
  4. DINAMO – 46p;
  5. Unirea Dej – 40p.
  6. Gloria Buzău – 39p.

Programul lui Dinamo în returul play-off-ului Ligii 2

Etapa 10

Poli Iași – DINAMO I Duminică, 21 mai

CITESTE SI:

Video I ”Câinii” și-au făcut damblaua în derby-ul cu Steaua

Surpriză pentru jucătorii lui Dinamo înaintea partidei cu Steaua

Dinamo – Steaua. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

3 gânduri despre &8222;”Fotbal și șampanie!” 2.0&8221;

Lasă un răspuns