A venit ”nota de plată” după Dinamo – Steaua. Cât trebuie să plătească Dinamo

Dinamo s-a distrat luni seară, cu CSA Steaua, pe Arena Națională și a obţinut o victorie extrem de importantă împotriva rivalei, scor 3-0.

Victorie care îi menţine pe ”câini” în lupta pentru promovare directă.

Spectacolul de luni seară, se și plătește. Jandarmeria Bucureşti a anunţat că a aplicat 39 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 71.800 de lei, după meciul de pe Arena Naţională.

Potrivit Jandarmeriei, în urma încălcării cadrului legal în vigoare, fost întocmite 11 acte de sesizare a organelor de urmărire penală, astfel:

– 8 acte de sesizare în conformitate cu prevederile Legii nr. 126/1995 privind regimul materialelor explozive, cu modificările şi completările ulterioare;

– 2 acte de sesizare în conformitate cu prevederile Legii nr. 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, cu modificările şi completările ulterioare;

— un act de sesizare în conformitate cu prevederile art. 372 Cod Penal (portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase).

De asemenea, au fost aplicate 39 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 71.800 de lei, astfel:

– 17 sancţiuni contravenţionale în conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările şi completările ulterioare;

– 22 de sancţiuni contravenţionale în conformitate cu predederile Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, cu modificările şi completările ulterioare.

Totodată, au fost aplicate 21 de sancţiuni complementare privind interzicerea accesului la competiţiile sportive pe o perioadă cuprinsă între 6 luni şi 1 an.

Dinamo și firma de pază, amendate

Organizatorului jocului sportiv i-au fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale cu amendă, în valoare totală de 45.000 de lei, iar societăţii specializate de pază i-au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale cu amendă, în valoare totală de 13.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, pentru nerespectarea obligaţiilor ce le revin.

Jandarmeria precizează că în continuare se fac verificări pentru identificarea şi sancţionarea altor persoane care au încălcat cadrul legal în vigoare.

Video I Dinamo – Steaua 3:0

@doar_dinamo_official

Dinamo și-a făcut damblaua! Dinamo – steaua 3:0 Pentru Dinamo au marcat: G. Giafer 77′, L. Ghezali 94′ + 99′

♬ original sound – Doar Dinamo Official – Doar Dinamo Official

În ultima etapă din play-off (21 mai), Dinamo va juca în deplasare cu Politehnica Iaşi, iar Oţelul acasă cu Unirea Dej.

Pentru a promova direct, Dinamo trebuie să o învingă pe Poli Iași în ultima etapă, iar Oțelul Galți să obțină 1 singur punct din înfruntările cu Gloria Buzău și Unirea Dej.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2 după a patru etapă

  1. Poli Iași – 54 puncte;
  2. CSA Steaua – 49 puncte;
  3. Oțelul Galați – 46p;
  4. DINAMO – 46p;
  5. Unirea Dej – 40p.
  6. Gloria Buzău – 39p.

Programul lui Dinamo în returul play-off-ului Ligii 2

Etapa 10

Poli Iași – DINAMO I Duminică, 21 mai

CITESTE SI:

Președintele lui Dinamo, categoric: ”Putem promova direct”

Video I ”La 75 de ani de la înființarea clubului, echipa de fotbal a oferit acest cadou”

”Fotbal și șampanie!” 2.0

3 gânduri despre &8222;A venit ”nota de plată” după Dinamo – Steaua. Cât trebuie să plătească Dinamo&8221;

Lasă un răspuns