Video I David Irimia, prima reacție după ce a bătut-o pe Steaua

”Câinii” din Ștefan cel Mare s-au impus la scor în fața echipei de pe lângă cimitirul Ghencea, în derby-ul disputat pe ”Arena Națională”.

Dinamo – Steaua, ”Eternul Derby” care acum se dispută în Liga 2, s-a terminat 3-0 pentru ”câinii” lui Ovidiu Burcă, într-un meci din penultima etapă a play-off-ului, Deniz Giafer și Lamine Ghezali, cu o dublă în prelungiri, fiind marcatorii de pe ”Arena Națională”.

David Irimia a evoluat ca titular 87 de minute în banda dreaptă a lui Dinamo, în 3-0 cu Steaua, fiind înlocuit cu fratele său geamăn, mijlocașul Alex Irimia.

Apărătorul de 17 ani a fost la fel de sigur pe el la interviuri precum este pe teren, vorbind despre obiectivul echipei și despre cum au fost mobilizați jucătorii de Ovidiu Burcă.

”Am aflat în ziua meciului că voi juca titular, la ședința dinainte de meci. A fost surpriză. M-am bucurat să joc într-un asemenea derby, cu multă lume la stadion. E o senzație minunată.

Mi-au dat puțin lacrimile când am intrat pe teren și am văzut atâția oameni, mi s-a îndeplinit un vis, să joc pe Arena Națională, cu atâta lume în tribune, mai ales într-un derby, dacă poți să-i zici așa. Am intrat focusat.

După pauză, am ieșit montați de la vestiare, cu gândul spre victorie. Ne-a zis Mister că o să-i batem, că n-au produs deloc fotbal în meciul ăsta”, a spus David Irimia pentru pagina de youtube a lui Dinamo.

”Eu și fratele meu încercăm să mergem și la școală cât putem. La antrenamente trebuie să fim prezenți în fiecare zi, am ajuns la echipa mare și nu poți da cu piciorul unei asemenea oportunități. Mergem la liceu, ne luăm note, profesorii ne înțeleg situația. Am avut colegi și prin tribună, care au venit să ne vadă.

Am avut puțin ghinion că am intrat cu mai puține puncte decât Oțelul în play-off, ne-a tras puțin în jos, dar vom lupta până la final, toată lumea are ca obiectiv promovarea directă.

Vă mulțumim că ați fost în număr așa de mare la stadion, vă mulțumim pentru susținerea ne condiționată, sperăm să promovăm direct, să readucem Dinamo acolo unde îi este locul”, este mesajul lui David Irimia pentru fanii dinamoviști.

În ultima etapă din play-off (21 mai), Dinamo va juca în deplasare cu Politehnica Iaşi, iar Oţelul acasă cu Unirea Dej.

Pentru a promova direct, Dinamo trebuie să o învingă pe Poli Iași în ultima etapă, iar Oțelul Galți să obțină 1 singur punct din înfruntările cu Gloria Buzău și Unirea Dej.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2 după a patru etapă

  1. Poli Iași – 54 puncte;
  2. CSA Steaua – 49 puncte;
  3. Oțelul Galați – 46p;
  4. DINAMO – 46p;
  5. Unirea Dej – 40p.
  6. Gloria Buzău – 39p.

Programul lui Dinamo în returul play-off-ului Ligii 2

Etapa 10

Poli Iași – DINAMO I Duminică, 21 mai

CITESTE SI:

A venit ”nota de plată” după Dinamo – Steaua. Cât trebuie să plătească Dinamo

Președintele lui Dinamo, categoric: ”Putem promova direct”

Video I ”La 75 de ani de la înființarea clubului, echipa de fotbal a oferit acest cadou”

3 gânduri despre &8222;Video I David Irimia, prima reacție după ce a bătut-o pe Steaua&8221;

Lasă un răspuns