Adrian Mihalcea o ține pe Dinamo în cărțile revenirii în Liga 1: ”Nu am negat niciodată că țin cu Dinamo!”

Fostul jucător și antrenor a lui Dinamo, Adrian Mihalcea (46 de ani), nu uită că este ”câine” și prin victoria cu scorul de 1-0 în fața lui Oțelul Galați, Dinamo poate profita în drumul spre prima scenă fotbalistică.

Oțelul Galați a pierdut meciul cu Gloria Buzău, 0-1, și tremură pentru locul direct în Liga 1.

Gloria Buzău a reușit să deschidă scorul în minutul 38, grație golului marcat de Lopez. Tabela a rămas nemodificată până la fluierul de final al centralului, iar buzoienii au beneficiat de toate cele trei puncte.

După ce a reușit să relanseze lupta pentru promovarea directă dintre Oțelul Galați și Dinamo București, Adi Mihalcea, antrenorul Gloriei Buzău, a vorbit după succesul împotriva gălățenilor și a precizat că la anul sper să obțină accederea în primul eșalon al României.

”Am făcut meciuri spectaculoase și am luat un punct sau am pierdut. A fost o partidă urâtă, dar o partidă care ne-a adus trei puncte. O performanță, dacă anul trecut am fost în play-out, acum ne batem pentru baraj. Poate anul viitor vom promova.

Suntem foarte puțini, suferim și știam ce necesită un joc în play-off. Am reușit să aducem un tempo ridicat, dar voi încerca refac jucătorii pentru baraj.

Nu am negat niciodată că țin cu Dinamo, dar cred că suntem singura echipă care a încurcat-o de două ori. Cu o echipă de Liga 1, șansele unei echipe de Liga 2 sunt mai mici, dar se poate să prindem o zi mai bună”, au fost cuvintele lui Adi Mihalcea, după meci.

Dinamo a învins-o pe CSA Steaua și merge în ultima etapă, la Iași, cu speranța revenirii în primul eșalon.

Cum arată clasamentul din play-off-ul Ligii a 2-a cu o etapă înainte de final

1. Poli Iași – 57 de puncte;

2. CSA Steaua – 49 de puncte;

3. DINAMO BUCUREȘTI – 46 de puncte;

4. Oțelul Galați – 46 de puncte;

5. Gloria Buzău – 42 de puncte;

6. Unirea Dej – 40 de puncte.

Programul lui Dinamo în returul play-off-ului Ligii 2

Etapa 10

Poli Iași – DINAMO I Duminică, 21 mai, ora 13:00.

CITESTE SI:

Video I Momentul mult așteptat! Macheta noului Stadion Dinamo, prezentată la aniversarea a 75 de ani de la înființarea clubului

Video I Coșmarul lui CSA Steaua, Deniz Giafer: ”Asta a fost cheia succesului!”

Video I David Irimia, prima reacție după ce a bătut-o pe Steaua

3 gânduri despre &8222;Adrian Mihalcea o ține pe Dinamo în cărțile revenirii în Liga 1: ”Nu am negat niciodată că țin cu Dinamo!”&8221;

Lasă un răspuns