Video I Giani Kiriță, cuvinte de laudă pentru Ahmed Bani, după reacția avută la finalul duelului cu CSA

Ahmed Bani a avut o reacție demnă de un dinamovist adevărat la finalul meciului de pe ”Arena Națională”, cu Steaua.

La flash-interviu, mijlocașul lui Dinamo, Ahmed Bani, a numit-o ”clonă” pe CSA Steaua, într-un conflict verbal cu Cristian Balgiu, mijlocașul ”militarilor”.

Fostul căpitan al lui Dinamo, Giani Kiriță îl ”aplaudă” pe Ahmed Bani pentru reacția avută și a vorbit despre scandalul de la finalul meciului Dinamo – CSA Steaua, care a contat pentru etapa a 9-a a play-off-ului Ligii 2.

Kiriță a avut numai cuvinte de laudă pentru Ahmed Bani, după ce ”i-a pus la punct” pe cei de la CSA Steaua. Acesta spune că s-a regăsit în tânărul jucător al lui Dinamo.

”Un meci bun făcut de Dinamo, un meci pentru moralul jucătorilor. Până la urmă, jucătorii aceștia aveau nevoie să vadă ce înseamnă o atmosferă încinsă de derby, să se călească, dar eu sunt rezervat. Totuși, este un meci de Liga 2 și, oarecum, am avut inima strânsă. Eu vreau s-o văd pe Dinamo acolo unde îi este locul, să joace cu Steaua în Liga 1. Dar, pentru jucători, experiența a fost destul de bună.

Eu zic că este doar o singură Steaua. O echipă care nu are drept de promovare și doar stă acolo… nu știu ce echipă esta asta.

E o reacție bună (n.r. a lui Ahmed Bani), după meci, adrenalina la maxim… A reacționat bine. (n.r. bănuiesc că ți-a adus aminte de tine) Da, oarecum (n.r. râde), Dar sunt rezervat, pentru că este un meci de Liga 2 și nu-mi cade bine. Acest derby îl vreau în Liga 1, cu o echipă care să emită pretenții. Faptul că sunt reacții și jucătorii pun suflet pentru Dinamo, mă bucură tare”, a declarat Giani Kiriță, pentru PlaySport.

Giani Kiriță spune că s-ar bucura dacă Dinamo ar reveni în Superliga. Însă, se teme de faptul că echipa roș-albă nu ar putea să se descurce, din punct de vedere financiar, în primul eșalon.

”E un pas în față pentru Dinamo. Este foarte bine faptul că avem șanse de a promova. M-aș bucura tare mult să promovăm. Dar întrebarea mare pentru mine este: Ce facem dacă prmovăm? Ce facem mai departe? (n.r. crezi că vor fi probleme cu banii în Superliga?) Cu siguranță, pentru că Liga 1 este Liga 1.

Ai nevoie de bani, ai nevoie de investiții, de jucători… Nu vrem să pățim ce am pățit în anii trecuți, când eram ciuca bătăilor, când ne băteau echipele mici. M-aș bucura tare mult să fie proiectul acesta, adică promovarea, apoi investiție masivă în jucători”, a încheiat Giani Kiriță.

Video I ”Contrele” dintre Ahmed Bani și Cristian Balgiu

Balgiu l-a întrerupt pe Ahmed Bani la flash-interviu și i-a strigat acestuia: ”Ați câștigat degeaba, că tot în B jucați”.

Totuși, fotbalistul lui Dinamo nu s-a lăsat mai prejos și i-a dat o replică acidă lui Balgiu:

”N-ai ce să vorbești, că rămâneți toată viața în B, Balgiului! CSA, clona!”, a răspuns Ahmed Bani.

Vlad Iacob a sărit în apărarea lui Bani, după ce acesta a fost pus la zid pentru că a numit-o ”clonă” pe CSA Steaua

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a sărit în apărarea lui Ahmed Bani și susține că ieșirea acestuia a venit ca urmare a provocărilor lui Cristian Balgiu.

Totodată, oficialul lui Dinamo a subliniat că este important să se țină cont de continuitatea sportivă.

”Ahmed a fost provocat de un jucător de la CSA, eu nu pot să dau verdicte din punct de vedere al continuității sportive, dar cred că este suficient că menționez acest concept, al continuității.

Am auzit acea declarație a domnului Talpan, nu vreau să o comentez, pot spune doar că acea continuitate sportivă contează atât la FCSB, cât și la noi, la Dinamo”, a spus Vlad Iacob.

CITESTE SI:

Killer-ul Stelei, poveste extrem de interesantă: ”Are un caracter foarte puternic”

Oficial I Dinamo l-a transferat pe căpitanul naționalei de tineret

Volei masculin I Dinamo a început remanierea lotului. Patru jucători au plecat, unul a prelungit contractul

3 gânduri despre &8222;Video I Giani Kiriță, cuvinte de laudă pentru Ahmed Bani, după reacția avută la finalul duelului cu CSA&8221;

Lasă un răspuns