Cornel Șfaițer, înainte de Poli Iași – Dinamo: ”Toată suflarea fotbalistică se va uita la Galați și la Iași”

Politehnica Iași – Dinamo și Oțelul Galați – Unirea Dej sunt partidele care stabilesc a doua promovată în SuperLigă în etapa a 10-a, ultima, din play-off-ul Ligii 2.

Așasar finala pentru al doilea loc promovabil se va juca de la distanță între Dinamo București și Oțelul Galați, care au câte 46 de puncte și, momentan, pe locul fericit, locul 3, pentru că locul 2 CSA Steaua nu are drept de promovare, se află câinii din Ștefan cel Mare.

Însă dacâ ambele echipe înving în ultima etapă atunci echipa care va promova va fi Oțelul, pe baza numărului de puncte existent după sezonul regulat, înainte de înjumătățire, o soluție deloc firească, după ce Dinamo a câștigat ambele partide cu rivala directă (scor 3-0 și 2-0), neprimind gol!

Cornel Șfaițer, președintele Consiliului Director de la Poli Iași, a prefațat meciul cu Dinamo, de astăzi de la ora 13:00.

Iașiul este pregătit pentru sărbătoarea promovării. Trofeul de câștigătoare a ligii secunde va fi acordat duminică, la meciul cu Dinamo, chiar de Răzvan Burleanu, președintele FRF.

”Toată suflarea fotbalistică se va uita la Galați și la Iași duminică. N-am ascuns simpatia față de Dinamo, dar am tratat jocurile cu maximă seriozitate. Cei care mă cunosc știu asta.

Dinamo e o echipă tânără, am văzut câțiva interesanți. Asta îmi doresc și eu la Politehnica, să crească de la an la an. Avem și noi câțiva tineri buni, sper să îi vedem la joc.

Vom vedea cine promovează. Va fi o zi de sărbătoare la Iași. Îmi doresc să vadă un spectacol frumos pe teren, dar și în tribune”, a spus Cornel Șfaițer, înaintea partidei din această după-amiază.

Cornel Șfaițer este deja cu gândul la sezonul următor:

”Ne-am făcut în mare parte temele pentru noul sezon. Leo Grozavu își dorește să rămână, își dorește jucători, întăriri. O luăm pas cu pas.

Încă am câteva semne de întrebare, chiar și la zona de buget. Cunoaștem salariile din Liga 1. Știm că avem și concurență. Iașiul e un oraș minunat, în plină dezvoltare. Putem atrage fotbaliști, important e să vedem pe ce buget ne putem baza.

Important e să începem, vom avea nevoie de întăriri în toate compartimentele. Am avut un lot bun, ne-am propus promovarea, ne-am întărit și în iarnă. Zic că am făcut bine față”, a mai spus Șfaițer.

Bilete pentru meciul cu Poli Iași

Dinamoviștii sunt pregătiți de asaltul final la Iași, de aceea se vor deplasa în număr uriaș în Moldova. Vor fi cel puțin 1.500 de ”câini roșii” pe stadionul ”Emil Alexandrescu”. Vor mai fi mulți simpatizanți ai echipei în diverse zone ale arenei, atât din Capitală, cât și din zona Moldovei.

10 lei costă cel mai ieftin bilet pentru meciul de duminică de la Iași.

Deplasarea suporterilor dinamoviști se va face pe cont propriu, cu mașini personale și punctul de întâlnire este Restaurant ”Casa Vânătorului”, la ora 10:00.

În ultima etapă din play-off (21 mai), Dinamo va juca în deplasare cu Politehnica Iaşi, iar Oţelul acasă cu Unirea Dej.

Pentru a promova direct, Dinamo trebuie să o învingă pe Poli Iași în ultima etapă, iar Oțelul Galți să obțină 1 singur punct din înfruntările cu Gloria Buzău și Unirea Dej.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2 după a patru etapă

1. Poli Iași – 57 de puncte;

2. CSA Steaua – 49 de puncte (fără drept de promovare);

3. DINAMO BUCUREȘTI – 46 de puncte;

4. Oțelul Galați – 46 de puncte;

5. Gloria Buzău – 42 de puncte;

6. Unirea Dej – 40 de puncte.

Programul lui Dinamo în returul play-off-ului Ligii 2

Etapa 10

Poli Iași – DINAMO I Duminică, 21 mai, ora 13:00.

CITESTE SI:

Calculele lui Ovidiu Burcă, înaintea ultimului meci din play-off. Vezi cine va absenta din Copou

Un posibil investitor își anunță interesul pentru Dinamo: ”Mă interesează în continuare”

”Ne-a acuzat că suntem blatişti, că vindem meciul”

3 gânduri despre &8222;Cornel Șfaițer, înainte de Poli Iași – Dinamo: ”Toată suflarea fotbalistică se va uita la Galați și la Iași”&8221;

Lasă un răspuns