Calculele lui Ovidiu Burcă, înaintea ultimului meci din play-off. Vezi cine va absenta din Copou

Ultima etapă din play-off-ul Ligii 2 va stabili cea de-a doua echipă care promovează direct în Liga 1.

Oțelul Galați și Dinamo București se află la egalitate de puncte, iar departajarea se va face în funcție de numărul de puncte din sezonul regulat dacă situația va rămâne așa și după ultima etapă, echipa lui Dorinel Munteanu fiind favorizată în acest caz.

Dinamo joacă în deplasare cu Poli Iași, în timp ce Oțelul Galați joacă cu Unirea Dej.

După ce au efectuat un ultim antrenament la Săftica înaintea duelului cu Poli Iași pentru promovare, dinamoviștii au plecat, sâmbătă cu avionul spre Iași la ora 21:00. Avionul a avut o întârziere de aproximativ 25 de minute, ia aterizarea a avut loc în jurul orei 22:00.

La plecarea spre Iași, Ovidiu Burcă și-a făcut calculele pentru promovare și nu a ezitat să îl ”înțepe” pe principalul Oțelului, pe Dorinel Munteanu.

”Ne așteaptă un meci dificil chiar dacă multă lume spune că Iașiul joacă cu a doua echipă. Cred că în condițiile date, ne-ar fi fost mai ușor să jucăm cu adversarii care au dus greul decât cu cei care au evoluat mai puțin. Sunt jucători de prima ligă la Iași pentru că au un lot valoros.

M-au deranjat discuțiile făcute la începutul play-off-ului care spuneau că Iașiul ne va da meciul. Dorinel Munteanu și-a făcut o obsesie în a discuta doar despre Dinamo. A văzut tot timpul scenarii și lucruri petrecute în spatele culiselor. E problema dumnealui, noi n-am vrut să vorbim despre alții. S-a preocupat mai mult de alții decât de echipa lui, iar rezultatele arată asta”, a spus Ovidiu Burcă.

Tehnicianul lui Dinamo, a comentat și situația de la Unirea Dej, club care n-a reușit să primească licența pentru Liga 1.

”Au fost cumva destul de multe lucruri în neregulă care s-au făcut în acest play-off cu formații care n-aveau dreptul de participare în liga 1. Acum a fost și decizia cu cei de la Unirea Dej care a venit într-un moment inoportun, iar Federația ar trebui să se gândească mai mult.

În afară de Antonio Bordușanu care are o mică problemă la genunchi, în rest am tot lotul valid. Avem o primă importantă pentru promovare și suntem la un pas de a pune mâna, dar cel mai mult ar trebui să ne motiveze șansa de a promova pentru că vom intra în istoria lui Dinamo”, a spus Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo.

Bilete pentru meciul cu Poli Iași

Dinamoviștii sunt pregătiți de asaltul final la Iași, de aceea se vor deplasa în număr uriaș în Moldova. Vor fi cel puțin 1.500 de ”câini roșii” pe stadionul ”Emil Alexandrescu”. Vor mai fi mulți simpatizanți ai echipei în diverse zone ale arenei, atât din Capitală, cât și din zona Moldovei.

10 lei costă cel mai ieftin bilet pentru meciul de duminică de la Iași.

Deplasarea suporterilor dinamoviști se va face pe cont propriu, cu mașini personale și punctul de întâlnire este Restaurant ”Casa Vânătorului”, la ora 10:00.

În ultima etapă din play-off (21 mai), Dinamo va juca în deplasare cu Politehnica Iaşi, iar Oţelul acasă cu Unirea Dej.

Pentru a promova direct, Dinamo trebuie să o învingă pe Poli Iași în ultima etapă, iar Oțelul Galți să obțină 1 singur punct din înfruntările cu Gloria Buzău și Unirea Dej.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2 după a patru etapă

1. Poli Iași – 57 de puncte;

2. CSA Steaua – 49 de puncte (fără drept de promovare);

3. DINAMO BUCUREȘTI – 46 de puncte;

4. Oțelul Galați – 46 de puncte;

5. Gloria Buzău – 42 de puncte;

6. Unirea Dej – 40 de puncte.

Programul lui Dinamo în returul play-off-ului Ligii 2

Etapa 10

Poli Iași – DINAMO I Duminică, 21 mai, ora 13:00.

CITESTE SI:

Un posibil investitor își anunță interesul pentru Dinamo: ”Mă interesează în continuare”

”Ne-a acuzat că suntem blatişti, că vindem meciul”

Ionel Dănciulescu, convins că Dinamo merită să promoveze

3 gânduri despre &8222;Calculele lui Ovidiu Burcă, înaintea ultimului meci din play-off. Vezi cine va absenta din Copou&8221;

Lasă un răspuns