Andrei Mărgăritescu, mesaj pentru dinamoviști

Dinamo București o va întâlnii pe Arena Națională, pe FC Argeș, în prima manșa a barajului de prmovare/menținere în Liga 1.

Partida este programată să se dispute, luni, 29 mai, de la ora 20:00.

Astfel, că meciul cu FC Argeș a stârnit un real interes din partea oamenilor de fotbal, o dublă manșă care poate readuce echipa noastră în prima ligă.

Fost jucător și campion cu Dinamo, Andrei Mărgăritescu, spune că nu se aștepta ca Dinamo să revină atât de repede în lupta pentru promovare și a avut cuvinte de laudă la adresa fanilor dinamoviști:

”După ce a retrogradat, nu credeam că Dinamo poate reveni atât de repede, ținând cont de problemele existente. Totuși, uite că-s la un pas să promoveze în SuperLigă. Au șanse foarte mari. Eu cred că datorită publicului au ajuns până aici.

Al 12-lea jucător va face diferența. Nu prea m-am mai uitat la meciuri, doar acum, pe final, în play-off. Chiar dacă vorbim de un nivel de Liga 2, băieții mi-au lăsat o impresie foarte bună.

Sigur, sunt mulți tineri și, astfel, n-au avut foarte multă constanță. Totuși, când ai entuziasm și astfel de suporteri, vedeți ce se întâmplă, sunt la baraj, pot promova”, a spus Andrei Mărgăritescu.

Andrei Mărgăritescu a fost și coleg cu Ovidiu Burcă în perioada petrecută la Dinamo și consideră că fostul fundaș dinamovist face o treaba foarte bună:

”Da, am jucat cu Ovidiu Burcă la Dinamo, un an, dar și la echipa de juniori a României, ne cunoaștem destul de bine. N-am vorbit în acest sezon, dar l-am urmărit de la distanță. A făcut o treabă foarte bună și știam încă de atunci că va fi antrenor. Încă de când era jucător, el era foarte pasionat de partea tactică.

Când a plecat la FC Național, a fost antrenat de Bergodi. Cu fiecare ocazie în care ne vedeam, îmi povestea de multe aspecte tehnico-tactice. Îi plăcea de atunci și se vede și în prezent că este pasionat, că știe meserie.

Ca dinamovist, îmi doresc să revină Dinamo. Eu țin cu Dinamo, clar, acolo am cunoscut performanța”, a mai spune Mărgăritescu.

Câini din nou la baraj

Luni 22 mai, Casa Fotbalului a găzduit, cu începere de la ora 12:00, tragerea la sorți prin care a fost stabilită ordinea disputării jocurilor de baraj pentru menținerea/promovarea în Liga 1, respectiv pentru promovarea în Liga 2.

Dinamo – FC Argeș (prima manșă cu Dinamo gazdă)

Dinamo nu va disputa partida tur cu FC Argeș pe Arcul de Triumf și vor disputa partida crucială pe Arena Națională.

Dinamo București se pregătește de primul duel din barajul promovare în Liga 1.

”Haita” lui Ovidiu Burcă, întâlnește pe Arena Națională, formația de pe locul 8, din play-out-ul Ligii 1.

Prima partida din turul meciurilor de baraj, este programat să se disput, luni, 29 mai, de la ora 20:00. Meci programat să se dispute pe cel mai mare stadion din România.

Clubul nostru de fotbal, a scos spre vânzare, tichetele de acces pentru această partidă. Momentan acestea pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Vip Roșu: 90 lei;

Vip ****: 60 lei;

Tribuna 2 Inel 1: 40 lei;

Family Zone: 10 – 40 lei;

Peluză inel 1 și 219,48 lei.

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadioanelor Dinamo și Arena Națională.

Programul caselor de bilete:

Vineri (26/05)

Interval orar: 10:00 – 18:00 (casele de bilete ale stadionului Dinamo);

Sâmbătă (27/05)

Interval orar:10:00 – 18:00 (casele de bilete ale stadionului Dinamo);

Duminică (28/05)

Interval orar: 10:00 – 18:00 (casele de bilete ale stadionului Dinamo);

Luni (29/05)

Interval orar: 13:00 – 20:45 (casele de bilete ale stadionului Arena Națională).

CITESTE SI:

Decizia Tribunalului București referitoare la aprobarea planului de reorganizare

Penibila scuză a lui Vlad Iacob, după insuccesul de la Iași: ”Cred că am sunat”

Vlad Iacob a vorbit de problemele lui Dinamo: ”Vom face eforturi”

Un gând despre &8222;Andrei Mărgăritescu, mesaj pentru dinamoviști&8221;

Lasă un răspuns