Decizia Tribunalului București referitoare la aprobarea planului de reorganizare

Astăzi, întreaga suflare dinamovistă a așteptat o veste din partea instanței cu privire la aprobarea noului plan de reorganizare.

in păcate emoțiile continuă pentru dinamoviști până în luna iunie. Tribunalul București a decis repunerea pe rol a cazului, noul termen fiind fixat pe 19 iunie.

”Repune cauza pe rol cu privire la cererea de confirmare a modificării planului de reorganizare.

Acordă termen la data de 19.06.2023, ora 11 pentru discutarea cererii de confirmare a modificării planului de reorganizare, pentru când se vor cita părţile prin BPI, administratorul judiciar cu menţiunea de a depune precizări cu privire la strategia de modificare a planului de reorganizare privind transferul de jucători, valoarea de piaţă a jucătorilor conform raportului de evaluare bunuri întocmit la 16.09.2022 şi situaţia prognozată a încasărilor din valorificare jucători; de a preciza modalitatea de calcul a plăţilor prognozate cu titlu de Impozite şi contribuţii salariale.

Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 25.05.2023”, se arată în decizia tribunalului.

EXPLICATII: Practic, judecătorul cere documente suplimentare la următoarea înfățișare, va fi o ședință nouă de judecată. Practic s-a reluat faza de judecare a planului, asta nu înseamnă că planul a fost respins, instanța are nevoie de mai multe lămuriri pentru a da o decizie, în sensul admiterii și respingerii. Prin urmare, în data de 19 iunie avem un nou termen la judecătorie. NU VA FI NICIO DECIZIE PE DATA DE 19!

CITESTE SI:

Penibila scuză a lui Vlad Iacob, după insuccesul de la Iași: ”Cred că am sunat”

Vlad Iacob a vorbit de problemele lui Dinamo: ”Vom face eforturi”

Răzvan Burleanu îl ironizează pe Becali: ”Poate fi unul dintre CURsanții….”

2 gânduri despre &8222;Decizia Tribunalului București referitoare la aprobarea planului de reorganizare&8221;

Lasă un răspuns